تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 691 اولاول ... 678910111213142060110510 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در sims 3 یه کار خوبی که کردن اینه که وقتی تو بزرگ میشی همسایه هات و فامیلهاتم بزرگ میشن . این خیلی خوبه.بعد یه کار دیگه هم که کردن اینه که مثلا اگه تو با مدیرت روابطت خوب یا بد باشه بعد وقتی میری به تفریح اونو اونجا ببینی اون روی روحیت ودر نتیخه روی زندگیت اثر میزاره . به طور خلاصه از روزنامه کلیک است منبعش.

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در sims 3 یه کار خوبی که کردن اینه که وقتی تو بزرگ میشی همسایه هات و فامیلهاتم بزرگ میشن . این خیلی خوبه.بعد یه کار دیگه هم که کردن اینه که مثلا اگه تو با مدیرت روابطت خوب یا بد باشه بعد وقتی میری به تفریح اونو اونجا ببینی اون روی روحیت ودر نتیخه روی زندگیت اثر میزاره . به طور خلاصه از روزنامه کلیک است منبعش.
    خب اونوقت اگه بخوایم با یکی از همسایه هاش بازی کنیم که یهو میریم میبینیم پیر شده که.
    دومین خبر رو تایید میکنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خب اونوقت اگه بخوایم با یکی از همسایه هاش بازی کنیم که یهو میریم میبینیم پیر شده که.
    خوب بهتره از اینه که دوست دوران دبستانت به تزنگ میزنه بعد تو 90 سالته.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب بهتره از اینه که دوست دوران دبستانت به تزنگ میزنه بعد تو 90 سالته.
    اما من دوست ندارم اینطوری. خوبه ها . اما نمیدونم چرا به دلم نمیشینه. خب آخه من یکی که دوست دارم تمام سیمزام جوون باشن و همش بهشون از این داروها میدم بخورن تا هیی جوون شن. مگر اینکه توی یه خونواده ای باشن که میخوام همش ادامه بدمشون. یهو دیدی و من مثلا دارم با یه خونواده بازی میکنم اما دستم به یه خونواده دیگه که نمیرسه که جوون نگهشون دارم. بعد یهو پیر میشه!!

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کاملآ درسته
    در واقع همسایه ها با شما مساوی هستن

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اما من دوست ندارم اینطوری. خوبه ها . اما نمیدونم چرا به دلم نمیشینه. خب آخه من یکی که دوست دارم تمام سیمزام جوون باشن و همش بهشون از این داروها میدم بخورن تا هیی جوون شن. مگر اینکه توی یه خونواده ای باشن که میخوام همش ادامه بدمشون. یهو دیدی و من مثلا دارم با یه خونواده بازی میکنم اما دستم به یه خونواده دیگه که نمیرسه که جوون نگهشون دارم. بعد یهو پیر میشه!!
    تو این سیمز دیگه واقعا به زندگی واقعی نزدیک میشه . ما تو زندگی واقعی دارویی باسه جوون کردن نداریم یا حداقل هنوز کشف نشده. پس تو این سیمز هم به همین ترتیب دیگه واقعا انگار داری زندگی میکنی . مثلا این واقعا خیلی مسخره میشه که مامان یا بابات ازت جوون تر باشن. اصلا نمیشه. و اینجوری خیلی قشنگتره. نه؟

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورش اینه که اون آمهایی که باهاشون نمیری بزرگ میشن! این رو توی سیمز 2 هم درست کردن

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کاملآ درسته
    در واقع همسایه ها با شما مساوی هستن
    خوب. مطمئن شدم

منظورش اینه که اون آمهایی که باهاشون نمیری بزرگ میشن! این رو توی سیمز 2 هم درست کردن
    ممنون مگی جون
    شاید تغیرش دادن که مثل سیمز 2 نباشه. اما کاش انتخابی بود که میشد انتخاب کرد که سیمزای دیگه بزرگ شن یا نه.

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب. مطمئن شدم

ممنون مگی جون
    شاید تغیرش دادن که مثل سیمز 2 نباشه. اما کاش انتخابی بود که میشد انتخاب کرد که سیمزای دیگه بزرگ شن یا نه.
    توی 2 که انتخابیه 3 هم باید اینطوری باشه توی 2 بیشتر از سه نفر رو نمیتونی بزرگ کنی

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

توی 2 که انتخابیه 3 هم باید اینطوری باشه توی 2 بیشتر از سه نفر رو نمیتونی بزرگ کنی
    یعنی چی بیشتر از 2 نفر رو نمیتونی بزرگ کنی؟ مگه میشه؟ اونوقت انتخابیه؟ که مثلا من بگم فلان سه نفر رشد کنن؟ بعدم اینکه میشه بگی کجای options هست؟
    ایول که توی 3 هم انتخابیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •