7 نوامبر 2008 یه 25 روز دیگه!سلام
این بازی کی عرضه میشه ؟
7 نوامبر 2008 یه 25 روز دیگه!سلام
این بازی کی عرضه میشه ؟
این gear of war که من را اصلا راضی نکرد!
از نظر من بازی ضعیفی بود.
هوش مصنوعیش اصلا جالب نبود.
امیدوارم این نسخش را بهتر بسازند
این بازی زمان خودش همه جور رکورد شکست بعد شما میگی ضعیف بود!این gear of war که من را اصلا راضی نکرد!
از نظر من بازی ضعیفی بود.
هوش مصنوعیش اصلا جالب نبود.
امیدوارم این نسخش را بهتر بسازند
نوآوری هایی به وجود آورد که همه دارن تقلید میکنن بعد میگی ضعیف بود!
هوش مصنوعی هم خیلی خوب بود لوکاست ها خیلی خوب پناه میگرفتن و...
اتفاقا من شدید معتقدم GeOW یک بازی در حد معمولی بود و هیچ جذابیتی نداشت!!!شاید همون در حد 30 دقیقه اولش درگیر کننده بود!!!
حالا اگه بازیش نمیکردم میگفتم اشتباه میگه دوستمون ولی خودم بازی کردم و یک بازی کسل کننده و خسته کننده بودش!!!
البته روی کنسول خوب بود ولی روی PC هیچ حرفی واسه گفتن نداشت!!!
البته تنها هوش مصنوعی لوکاست شرط نیست!!!این هوش مصنوعی افراد خودی بود که بز از انها باهوش تر بود!!!
Last edited by joey jordison; 14-10-2008 at 12:21.
عجب !!!!! gears of war جالب نبود ؟؟!!!!!! oh oh oh !!!!!! شما از این سبک بازی خوشتون نمیاد چرا میگین جالب نبود ؟؟؟؟ خنده داره !!!)
![]()
ولش کنین دیگه بحث رو ادامه ندین ...
یکی هست که Fps باز نیست یکی هم هست که عشق Fps داره (خودم!) این جا نظرات کاملا فرق میکنه ...
نسخه یکش واقعا عالی بود عالی من خیلی خیلی حال کردمش باهاش فقط یکمی تو ویستا باگ داشت با این حال من وقتی شنیدم نسخه دومش برای Pc هیچ وقت عرضه نمیشه خیلی ضد حال خوردم .
نگران نباش عرضه میشه ...وقتی شنیدم نسخه دومش برای Pc هیچ وقت عرضه نمیشه خیلی ضد حال خوردم .
به هر حال یه سری افراد که pc دارن و نسخه اول رو تموم کردن برای اونها باید بازی عرضه بشه تا اونها هم داستان رو بفهمن
الکی نیست که!![]()
من که خیلی دوست دارم ولی اونچیزی که سازنده بازی گفته بود من خونده بودم این بود که میخوان برای همیشه یه بازی اختصاصی برای Xbox360 نگهش دارن , شایدم بلف زده باشه چون خیلیا اگر بدونن برای PC میاد طرف نسخه Xbox360 نمیرن ولی اگر فقط بگن برای Xbox360 میاد حتی ممکنه خیلیا برای این بازی برن Xbox360 بخرن الانم که ارزون شده رو بورسه .
آقا سیستممو مینویسم اگه این بازی روی high اجرا بشه تا برم بگیرمش
این بازی چند تا دی وی دیه؟
gf 7300 gt
ram 1 gig
cpu athlon 64 +3200
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)