به نظر من خط جدید اگه فیبر نوری نداشته باشه به صرفست چون هزینش 51000 تومنه و همیشگیم هست دردسر کمتری داره سریعتره (تقریبا به روز وصل میشه ) دستت واسه انتخاب شرکت و سرویسی که میخای بگیری بازه و قدرت انتخاب داری
به نظر من خط جدید اگه فیبر نوری نداشته باشه به صرفست چون هزینش 51000 تومنه و همیشگیم هست دردسر کمتری داره سریعتره (تقریبا به روز وصل میشه ) دستت واسه انتخاب شرکت و سرویسی که میخای بگیری بازه و قدرت انتخاب داری
سلام امروز رفتم مخابرات سمت باغستان شهید غیاثی
برای پرسیدن فیبر نوری
هماکان این قابلیت درست نشده رو فیبر
در ضمن ADSL مخابراتم ثبت نام میکردند 128 کیلوبایت نا محدود 18000 تومان
خوش باحاله همه کسانی که ADSL دارن قدرشو بدونید
1 روزه هم وصل میشد 24 ساعته
وایمکس خیلی بهتره به شرطی که تو پوشش مناسب قرار داشته باشید.
دوستان کسی هست که تو منطقه فردیس 128 پارس یا شاتل دشته باشه؟؟؟میخواستم بدونم سرعت دانلودش روی چند هست؟؟؟؟؟
سلام
كسي اينجا از مخابرات سرويس داره؟اگه داريد سرعت رو چنده؟قطعي چه طوره؟كم با زياد.....
ممنون
من رفیقم 128 مخابرات داره (خاتم النبیا)
سرعت دانلودش معمولا 13-14
قطعی هم تو این 3ماه فقط 5-6ساعت داشته
پینگشم که خیلی خوبه
لطفا یکی شماره پارس انلاین کرج رو بزاره با ادرس سایت در کرج منطقه مهرشهر یا گوهردشت ممنون میشم![]()
من دیگه از شاتل نفرت دارم اخه من نمی دونم این چه 2مگ سرعتی هستش به ما داده که سرعتش از 50 بیشتر نمی ره بعد می گن ترافیک منطقه شما بالا رفته """" مرکز شهید فهمیده """"
منم مثل شما هستم.
این پست رو دیشب گذاشتم :
میخوام برم روی یه ISP دیگه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه دوستان و اساتید محترم
میخوام برای کرج -کیانمهر adsl بگیرم به نظر شما چی بگیرم که خوب باشه
نه دانلود میکنم و نه بازی فقط برای استفاده از اسکایپ و اوو میخوام که خیلی خوب جواب بده
راستش یکی ار آشنایان از پارس انلاین 128 گرفته ولی برای استفاده از این برنامه ها خوب جواب نداد و تصویر خیلی افت میکرد
اگه میشه یه مودم وایرلس خوب و ارزون هم معرفی کنید
ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)