یه سوال خصوصی: شما از شرکت نوکیا احیانا" پورسانتی چیزی واسه پیش فروش و تبلیغات ن78 نمیگیری؟ :d
طرف ما که هنوز 45 دقیقه تا سال تحویل مونده, شما مگه کجای کره ی زمین میشینین که سال تحویل شده؟!
عید همه مبارک
یه سوال خصوصی: شما از شرکت نوکیا احیانا" پورسانتی چیزی واسه پیش فروش و تبلیغات ن78 نمیگیری؟ :d
طرف ما که هنوز 45 دقیقه تا سال تحویل مونده, شما مگه کجای کره ی زمین میشینین که سال تحویل شده؟!
عید همه مبارک
Last edited by pezhman32; 20-03-2008 at 09:10.
نه خير داداش ما هيچ رابطه اي با نوكيا نداريم..... وقتي ميبينم يه گوشي خوب امده و همه ميرند گوشي اشغال چيني ميخرند.................... فقط ميخوام چشم و گوش ملت رو باز كنم تا صاحب يه گوشي خوب بشند!!!!! اگه اشكال داره بگو ديگه ادامه ندم؟؟؟؟
در مورد لحظه سال تحويل من چند دقيقه قبل از سال تحويل اين پست را زده بودم!!!![]()
Last edited by Rohallah_tavakoli; 21-03-2008 at 00:18.
بابا چه جدی گرفتی شوخی کردم
در مورد گوشی چینی راستش هرکسی از من مشاوره میخواد فحش زمین و زمان رو به این گوشی ها میدم, البته خودم تاحالا با چند مدل از این گوشی ها که مال دوستان بوده کار کردم و بشدت متاسف شدم واسه ی این مملکت که میزاره این آشغالا وارد کشور بشن
در مورد ادامه ی این تاپیک هم باید بگم هیچ ضرری نداره و بسیار هم می تونه مفید باشه که البته اگر هم مشکلی باشه بنده ی حقیر هیچ کاره هستم و باید مدیران دستور بفرمایند...
در مورد لحظه ی سال تحویل هم شوخی کردم...
شاد باشی
Last edited by pezhman32; 21-03-2008 at 08:05.
ما مخلص آقا pezhman32 هم هستيم...![]()
لطفا ديگر بحث رو منحرف نكنيد و در مورد گوشي بحث كنيد...
عکس هاییی که gsmarena ازش گذاشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه سوال مهمكسي نميدونه قدرت خروجي صداش چند وات است؟؟؟؟
![]()
Last edited by gears_of_games; 28-03-2008 at 07:29.
من كه تا حالا چيزي در اين مورد جايي نخوندم ......پيدا ميكنم و به اطلاع شما ميرسانم...
Salam Agha Rohallah
Tapiki Ka Dadi Waghaan Jazab Wa Bedard Bokhore
Man Ka Az Tapik Shoma Khosham Amuad Wa Montezer Tapikhaye Khubtar Ea Jaleb Shoma Hastam,ba Arezuye Moafaghiyat Baraye Shoma
Byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy y
dustar Shoma George Dj Oops
![]()
قدرت خروجی صدای گوشی ها رو به وات نمیگن چون اصلا در برابر وسایل صوتی عددی نیستن
مثلا n78 کیفیتش 64کانالست!
Last edited by ELVIS PRESLEY; 01-04-2008 at 19:27.
قابل شما رو نداره... وظيفه است.........اگه كسي اطلاعات جديدتر درباره سيستم عامل گوشي داره بزاره .........
Last edited by Rohallah_tavakoli; 01-04-2008 at 17:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)