تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما نوکیا در MWC موفق بود ؟

راي دهنده
24. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

10 41.67%
  • خیر

14 58.33%
صفحه 10 از 16 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 160

نام تاپيک: محصولات نوکیا در M.w.c

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام
    اول باید بگم باور کنید این دفعه از روی تعصب و علایق شخصی خودم این حرفارو نمیزنم .

من کاملا با حرف sarmast65_ata موافقم ... البته اگه بخوایم از یه زاویه دیگه نگاه کنیم تمام برندها به صورت انفرادی کار نمیکنن مثلا یکی میاد لنز دوربینو میزنه یکی میاد باتریشو میزنه و .... به خدا یکی از دلایلی که من با برندهای دیگه موافق نیستم همینه که هیچ کدوم از این برندها نمیتونن به تنهایی یه گوشی بزنن .
    در مورد HTC نمیدونم ولی من PPC های سامسونگو واقعا قبول دارم چون CPU خودش میزنه ... لنز دوربین خودش میزنه ... DRAM خودش تولید میکنه و من از این مستقل بودن سامسونگ لذت میبرم

فکر نکنین دارم نرخ تعیین میکنم هرکی به یه چیزی علاقه داره ولی مطمئن باشین اگه یه روزی نوکیا PPC بزنه به طور حتم و حتی داشتن کمی شک میتونم بگم بازارو HTC به هم میزنه و یکی از بهترین PPC ها میشه حتی اگه پول اسمشو بخوره !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

این حرفی رو که دارم میزنم رو حتی به ریاست این سایت هم گفتم بخدا وقتی میام توی بعضی از این تاپیک ها چیزاهایی مشاهده میکنم که از داخلم آتیش میگیرم!!!بخدا شما خوبه برید توی gsmarena......... مقاله بنویسید آخه کسی که میگه java بهتر از سیمبیان هست......... نمی دونم والا بعضی اوقات میزنه به سرم دیگه این کلوپ نیام بعضی اوقات میزنه به سرم بیام ولی توی کلوپ های گوشی ها نیام و فقط برم تو برنامه های کاربردی و برنامه ها این چیزاها معرفی کنم نیم دونم!!!!والا.........
    همه تعصب دارن بخدا به کسی که حقوق میدن اینقدر طرفداری از اون شرکت نمیکنه و توی خونه خودشون عیب های اون شرکت رو میگه ولی اینجا چی نمی فهمم بخدا آدم جواب نده بخدا خیلی سنگین تره میگن N81 بد درست شده نوکیا امسال خراب کرده و گوشی درست حسابی تولید نکرده من اینو نمی فهمم چرا وقتی آدم به ویندوز موبایل احتیاج داره باید بره سونی اریکسون بخره نوکیا یا ال جی بخره وقتی شرکتی مثل Htc هست درست مثل اینکه نوکیا بخواد مانیتور تولید کنه همه برن طرفداریشو بکنن آخه تا وقتی که ال سی دی مانیتوری مثل سامسونگ و ال جی هستن آدم باید ........ باشه که بره مانیتور نوکیا بخره.
    یادمه زمانی که N95 معرفی شد همه دهنا باز مونده بود اااااااااااا اینو ببین از 2 طرف کشوییه حالا N95 خز شده روزی که N96 معرفی شد ااااااااااااا اینو ببین 16 گیگ حافظه داره حالا نیومده 1000 تا ایراد ازش گرفتن نمی فهمم چرا به سلیقه های دیگران احترامی نمی زاریم باباهرچی دوست دارین برین بخرین java از سیمبیان بهتره حتی از ویندوز موبایل 6هم بهتره فکر میکنم کسایی که به این حرف ها جواب میدن یکم مشگل دارن بابا بزارین تا صبح بگن java بهتره چی کار دارین به این کارا
    من خودم به شخصه هیچ وقت همچین کاری رو نمی کنم تا وقتی ال سی دی مانیتوری مثل سامسونگ هست برم مادیران بخرم یا هرچیزی که فکرشو بکنید وقتی گوشی مثل Htc هست نوکیا هم ویندوز موبایل بزنه هیچ وقت نمیگیرم ( درصورتی که به نوکیا خیلی خیلی احترام میزارم ) همونطوری که فکر نمیکنم هیچ سایتی هیچ کسی گوشی 6708 نوکیا رو قبول داشته باشه اینم شاید سلیقه ایی باشه این سلیقه منه فقط نریزین سرم خواهشآ
    دقیقا حرفات درسته
    میدونی مشکل از کجاست
    این که بعضی ها واقعا روی یه مارک تعصب دارن
    یه دلیل خوب دارم
    بهتون قول میدم اگه n95 مارک سونی اریکسون داشت همه این آدمای متعصب میگفتن بهترین گوشی دنیاست
    در صورتی که ایراد هایی الکی ازش میگیرن

تو برو گوشی خوب بگیر بقیش با من
    من خرج استونشو میدم و مارکشو پاک میکنم و برات مارک سونی اریکسون میزنم
    پس میبینم که کار از یه جای دیگه می لنگه

میدونی اگه نوکیا w960 و p1 و... رو درست میکرد من باز هم ازش ایراد میگیرم
    میدونی چرا؟ به این دلیل=> 6708 (uiq)(تلخ ترین تجربه نوکیا)

حالا شما که میگی من پاکت پیسی htc نمیگیرم و x1 میگیرم از این دلیل تبعیت میکنه
    چون چون خیلی پاکت پیسی های بهتر از x1 تو بازار هست که خیلی وقته وارد بازار شده
    اگه شما واقعا پاکت پیسی میخواستید میرفتین از برند های بهتر از این میگرفتین
    اما کار شما فقط تعصب روی یه برنده که دوست دارین چیزی رو بگیرین که فقط اسم سونی اریکسون رو یدک بکشه(حالا چه بهترین پاکت پیسی باشه و چه جاوا های مسخره اش)
    شما به گوشی احتیاج ندارین
    به نظر من شما یه تیکه مارک بخرین بهتره
    آقا یکی به من بگه کی گفته جاوا بهتره که این همه دعوا و ...بازی در میارین؟
    من گفتم بستگی به نیاز طرف داره.اگه نگاه کنید یکی دیگه گفت که بسنگی به نیاز نداره و جاوا بهتره!!!!

من خودم w910 گرفتم.تنها عیبی هم که داشت این بود که جاوا بود و سیمبیان نبود.و من به موبایل سیبمبیان احتیاج دارم
    واسه همین هم فروختمش.
    ولی ممکنه یکی سیمبیان نخواد.اونوقت جاوا واسش بهتره.
    اما هیچ کس نمیتونه منکر این بشه که سیمبیان سرتره.

به به بعد از مدتی بحث منطقی هم دیدیم ...

امیدوارم همیشه همینطور باشه ..

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

ببینید این که یه برند تمامی لوازمشو خودش تولید می کنه خیلی خوبه

ولی چندین ساله که شرکت های برای بالا بردن توان رقابتی
    و تولید محصولات بهتر

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دست به تولید موازی و چند ملیتی میزنن
    الان مهم نیست که با همکاری چه شرکتی محصول تولید میشه

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

مهم این که با چه کیفیت..کارایی... و قیمتی میرسه دست مصرف کننده !!
    این اینترنت زغالی کشت مارو 3 خط پست بیشتر رو سند نمیکنه !!!!!

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

علی پستات شده مثل کارتونه فوتبالیست ها که یارو شوت میزد نصف راهو میرفت بعد میگفت ادامه داستان قسمت بعد!
    به خدا یکی از دلایلی که من با برندهای دیگه موافق نیستم همینه که هیچ کدوم از این برندها نمیتونن به تنهایی یه گوشی بزنن .
    خوب مشخصه چون ساسونگ شرکتیه که هممه چی تولید میکنه حتی cpu آیفون هم سامسونگ تولید میکنه دیگه هیچ کدوم از این برندا همه چیز تولید نمیکنن. الجی همه چی میزنه ولی در همه زمینه ها پرته!
    سونی اریکسونم که تقریبا چیزای اساسیشو سونی میزنه پس میشه گفت که خودش میزنه
    الان این یه مسئله جا افتادست که شرکتها با هم همکاری میکنن.

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض ..........

با سلام
    اول باید بگم باور کنید این دفعه از روی تعصب و علایق شخصی خودم این حرفارو نمیزنم .

من کاملا با حرف sarmast65_ata موافقم ... البته اگه بخوایم از یه زاویه دیگه نگاه کنیم تمام برندها به صورت انفرادی کار نمیکنن مثلا یکی میاد لنز دوربینو میزنه یکی میاد باتریشو میزنه و .... به خدا یکی از دلایلی که من با برندهای دیگه موافق نیستم همینه که هیچ کدوم از این برندها نمیتونن به تنهایی یه گوشی بزنن .
    در مورد HTC نمیدونم ولی من PPC های سامسونگو واقعا قبول دارم چون CPU خودش میزنه ... لنز دوربین خودش میزنه ... DRAM خودش تولید میکنه و من از این مستقل بودن سامسونگ لذت میبرم

فکر نکنین دارم نرخ تعیین میکنم هرکی به یه چیزی علاقه داره ولی مطمئن باشین اگه یه روزی نوکیا PPC بزنه به طور حتم و حتی داشتن کمی شک میتونم بگم بازارو HTC به هم میزنه و یکی از بهترین PPC ها میشه حتی اگه پول اسمشو بخوره !

آره حرفتو قبول دارم من خودم به شخصه همیشه این حرفو زدم وقتی یه شرکت غولی مثل Htc هست که پاکت پی سی میزنه تمام شرکت ها با هم جمع شن رو هم نمی تونن تو اولین محصولشون مثل این شرکت گوشی تولید کنن وقتی سامسونگ ال سی دس میزنه وقتی تلویزیون هایی که تولید میکنه از همه نظر عالیند وقتی سینما خانوادگی با همچین کیفیتی تولید میکنه اگه یه روز نوکیا بخواد ال سی دی بزنه فکر نمی کنم آدم عاقلی پیدا بشه بره نوکیا رو بخره مگر اینکه بخواد از برند خودش طرفداری کنه که این یه بحث دیگست.
    من خودم تا الان گوشی های زیادی مثل ال جی نوکیا سونی اریکسون رو داشتم چون موقع خودش به اون گوشی احتیاج داشتم زمانی که تازه گوشی صفحه رنگی با اون کیفیت اومده بود ( سال 83 بود ) 3650 نوکیا رو خریدم چون تو اون زمان هیچ گوشیی به کیفیت 3650 و 6600 نمی رسید زمانی که بحث طراحی و خوشگلی وسط بود S700 سونی اریکسونو خریدم که تو زمان خودش واسه خودش شاخی بود زمانی که به رم و این چیزا احتیاج داشتم رفتم W950 رو خریدم............ الانم چون به یه گوشی بیزینسی احتیاج دارم رفتم E65 نوکیا رو خریدم می خوام اینو بگم هر کسی بر اساس نیازی که داره بره بخره تو رو خدا یه چیزی که تو مغزتونه به کسی تحمیل نکنید ( قبل از اینکه P990 بیاد بازار کسی نبود که نگه این معجزه سونی اریکسونه وقتی که اومد حتی طرفدارهای 10 آتیشه سونی اریکسون از این گوشی ایراد گرفتن وگفتن خوبه نمی گرفتیم).
    یه تاپیک زدم خواستم گوشی هایی که تو این سمینار معرفی میشه رو فقط اعلام کنم کار به جایی رسید که خودم تقاضا کردم این تاپیک رو ببندند کلآ تو این چند روز چیزایی از بچه ها دیدم که دوست نداشتم ببینم.

اینو هم یادمون باشه 90 درصدمون با 3310 کار با گوشی رو شروع کردیم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

آره واقعا شده مثل کارتون فوتبالیست ها...

من با 3310 شروع کردم اگه یادتون باشه اون زمونم با زد 5 سونی کل کل داشتن !!!!

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

ان96 به جز رم اضافه فکر نکنم چیز بیشتری داشته باشه...بقیه کاراییش هم به درد ایران نمی خوره...پشت دوربین ان96 زده 5.2/2.8 ولی برای ان95 زده 5.6/2.8....فکر کنم ان95 بالاتره...مدت زمان مکالمه در ان96 زده 3 ساعت 40 و220 ساعت استند بای...ولی ان95 8گیگ زده 5 ساعت و 280 ساعت استند بای...و باطری ان96 زده 950 م ولی ان95 8 گیگ زده 1200 م...من بخدا نمیخوام طرفداری کنم ولی واقعیتو گفتم...

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

جواب شما به صورت کامل تو کلوپ ان82 داده شده
    ضمنا 100 بار اینو گفتم که تا نسخه آزمایشی نیاد بیرون معلوم نیست هیچی
    جدا از اون نسخه اصلی و تولیدی
    هم میتونه با گوشی معرفی شده فرق داشته باشه
    چه نرم افزاری چه سخت افزاری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •