خداییش عکساش خیلی خفنه اصلا توقع نداشتم سونی اریکسون برگرده و بتونه رقابت کنه
خداییش عکساش خیلی خفنه اصلا توقع نداشتم سونی اریکسون برگرده و بتونه رقابت کنه
چه معرکه عکس گرفته.
واییییییییی !!!
من که دارم میمیرم !!
گوشی هم خشکله و هم خشکل عکس میندازه
حیف که ال سی دیش 2 اینچه !! اگه 2.2 یا 2.4 بود که دیگه غوغا بود !!!
عوضش پسرش !! سی905 همه چی رو که میخواهیم داره !!!
cruel sharpness.... think C902 actaully produce more vivid colors then the "color-champion" N82
really cloudy day
![]()
سنسور c902 ساخت سونیه مثله کا 800---
چه ربطی داشت ؟
علی جنجال دوست داری ؟
به به !!
این c902 داره چه میکنه !!
ولی نکته جالب اینه که عکسهای موبایل ریویوو خیلی افتضاحن و این در حالیه که این عکها خیلی عالین !!!
من که نمیفهمم !! الدر که یادمه خیلی طرفدار سونی اریکسون بود (چه تو دوربین و چه تو صدا) انقدر بد با سونی اریکسون لج کرده !!!
آقای پاور پرو من بهرادم !!!
واقعآ سونی اریکسون یا سامسونگ انقدر مهمن که بهم توهین میکنین ؟؟؟
گور بابای سونی اریکسون و امسونگ و اصلآ موبایل !!!
بابا همین رفاقتاست که میمونه !! بخدا ارزش توهین رو نداره !!!
خب خدا رو شکر مسئله حل شد (البته با پاک شدن پست ها و بن شدن کسانی فروم رو با چت روم اشتباه گرفتن !)
فقط موندم من عمری با بر و بچز سونی اریکسون بحث کردم تا حالا کسی اینقدر بی ادبانه ندیده بودم پست بده !!
خب بی خیال !
سنسور سی موس سری سی با سری کا فرق داره(مورد توجه حمید خان)
و اندازه حسگر هاش بزرگتر شده این افزایش ابعاد حسگر ها باعث میشه
تا در مدت زمان کمتری برای کپچر تلف بشه و این موضوع روی وضوح عکس و ایزو اسپید خیلی موثره !
چــــی میـــــگی ؟؟؟؟؟سنسور سی موس سری سی با سری کا فرق داره(مورد توجه حمید خان)
و اندازه حسگر هاش بزرگتر شده این افزایش ابعاد حسگر ها باعث میشه
تا در مدت زمان کمتری برای کپچر تلف بشه و این موضوع روی وضوح عکس و ایزو اسپید خیلی موثره !
چند تا کلمه خارجی میگه انگار ما نوفهمیم ---8 سال اسکاتلند بودم---جدا بن شد ؟ حیف شد پسر خوبی بود منتهی زبونش یه کم تند بود--نمیدونی بن بودن چه حال بدی داره---من این مدت که زندان بودم---اٍٍ ببخشید بن بودم
خیلی دپرس بودم نزدیک بود معتاد شم
--ای بابا تو از کجا میدونی مگه باز کردی دیدی؟ در ضمن من اشاره به سازنده داشتم وصحبتی از فرقشون نکردم----این c902 منو دیوونه کرده با عکساش --- یه کار میکنه همین فردا برم بخرمش---
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)