تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 12 اولاول ... 6789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 120

نام تاپيک: گوشی های سمینار بارسلونا معرفی شدند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چرا حرف زور میزنید از نظر طول تصویر یکی هستند !!
    فقط عرض x1 یه کم بیشتره !!

در ضمن ایکس وان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نداره ...همینطور Infrared .. و همینطور خروجی تلوزیون !!!
    در ضمن اندازه LCD توی x1 3 اینچ هست اما ای90 4 اینچ هست !!!..
    باور کن اصلا مقایسه x1 با e90 درست نیست حالا من نمیدونم شما چراانقدر اصرار می کنی ویندوز موبایل کجا و سیمبیان کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

بیخیال شید.شما که میدونید طرفدارای نوکیا منطق ندارن

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

و انگه که نوکیا در هزاران سال پیش ان800 و جدیدا ها ان810 را معرفی کرده بود سونی اریک در حال عهد قرار داد با htc بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

آسمون جون هر کی دوست داری پست نده. بابا مگه نمیخواستی بری؟ برو دیگه! اه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

شما بووو کردی؟؟؟؟؟؟ خواهش برو با همون نوکی حال کن و اینجا اسپم نده

e90 کجا X1 کجا ؟؟؟؟؟ ویندوز موبایل کجا و سیمبین زاقارت کجا؟؟؟؟ تارچ اسکرین کجا و آنالوگ navigation کجا ؟؟؟ cpu 530 hrz intel کجا و - 330 Mhz ARM کجا؟؟؟؟؟؟ ویندوز موبایل 20 تا 30 هزار برنامه واسش هست...سیمبین چند تا ؟؟؟؟ خواهشن حرفهای خنده دار نزنید....ویندوز موبایل 65 کیلو رو بیشتر ساپورت نمیکنه ...htc toch و htc tytn II و o2 و اکثر ppc ها السیدی 65 کیلو کالرند... دیگه خیلی زور بزنن و تغییرات بدن تو ویندوز موبایل تا 256 کیلو رو ساپورت کنه .... سیمبین تا ویندوز موبایل زمین تا آسمون فرق داره !!!!! دستتو دراز کن...نگو گوشت بو میده!!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همکاری کرده تا چشت دراد...نوکی شمام بره همکاری کنه ppc بزنه ...حداقلش اینه xperia از ppc های حاضر htc هم سرتره !

چشمتون روشن n96 تون هم معرفی شد...قرار بود تاچ باشه ؟ ولی نیست ..همون n95 رو رنگ کردن یه 8 گیگ اضاف کردن آوردن دست خالی نباشن....هه هه هه ای خدای من شارژ و بخورم..........................
    Talk time Up to 3 h 40 min

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من اگه جا شما بووودم دیگه اینجا نمیومدم

ویندوز موبایل 20 تا 30 هزار برنامه واسش هست...
    شما شمردی ؟؟ نه که برای سیمبین برنامه نیست ...یه چیزی بگو که بگنجه ...حرف مفت نزن ...

همکاری کرده تا چشت دراد...نوکی شمام بره همکاری کنه ppc بزنه ...حداقلش اینه xperia از ppc های حاضر htc هم سرتره !
    عمرا بتونه به iMate Ultimate برسه !

دیگه خیلی زور بزنن و تغییرات بدن تو ویندوز موبایل تا 256 کیلو رو ساپورت کنه ....
    فعلا که داره تولید میشه ...سونی داره با تکنولوژی چند سال پیش پاکت پیسی LCD میزنه !!!

چشمتون روشن n96 تون هم معرفی شد...قرار بود تاچ باشه ؟ ولی نیست ..همون n95 رو رنگ کردن یه 8 گیگ اضاف کردن آوردن دست خالی نباشن....هه هه هه ای خدای من شارژ و بخورم..........................
    Talk time Up to 3 h 40 min
    همین ایکس وان هم اگر LCD و سخت افزار ن 96 رو داشت باطریش اصلا دوام نمیاورد...تا روشنش میکردی خاموش میشد !

من اگه جا شما بووودم دیگه اینجا نمیومدم
    منم همین پیشنهاد رو به شما میکنم !

برین کنید !!

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض Htc Advantage X7510 with 16 GB flash memory

اینم غول Htc که ترجیح میدم خودتون مشخصات رو ببینید چون بی نهایت جالب هستش

HTC's Advantage is getting a new badge -- X7510 -- and a long overdue upgrade, today. Now officially equipped with 16GB flash memory (instead of that 8GB microdrive), the new Advantage features TouchFLO, Opera Mobile 9, and Google Maps, as well as all the rest of the features you've come to know and love: GPS (with TomTom Navigator 6), 5-inch VGA display, 624MHz processor, ATI video acceleration (ahem), 256MB ROM / 128MB RAM, tri-band HSDPA, quad-band GSM / GPRS / EDGE, magnetic QWERTY keyboard, WiFi, Bluetooth, and a "future version of Windows Mobile," which we're taking to mean Windows Mobile 6.1. It'll be out in Europe in March, no price or specific date give, though -- and yes, US users are out of luck (for now).

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

باور کن اصلا مقایسه x1 با e90 درست نیست حالا من نمیدونم شما چراانقدر اصرار می کنی ویندوز موبایل کجا و سیمبیان کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا که از اندازه تصویر ضایع شدی میگی مقایسش درست نیست !!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

بیخیال شید.شما که میدونید طرفدارای نوکیا منطق ندارن

منطق رو دقیقا میشه توی SAEED_BARCELONA & saman65 & ^HAMID^^ دید

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض P3470

اینم یه گوشی دیگه از HTC که در زیر مشخصاتش هست

Europeans looking for a lower-end GPS-equipped HTC phone have another option today, in the form of the P3470, previously known as the Pharos. While it only has quad-band EDGE and a 200MHz CPU, you can at least expect the usual complement of a 2 megapixel camera, 256MB ROM / 128MB RAM, microSD, Bluetooth 2.0, and a roomy enough 2.8-inch QVGA flush touchscreen (á la the Touch). It'll be out later this month on Orange in the UK, France, Spain, and the Netherlands, for €449 ($650 -- so much for the low-end price tag).

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

اقایون من رفتم تهران!3 روز دیگه برمیگردم!1 ساعت دیگه حرکته!بای!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •