دوست عزیز من گوشی پی1 خودم رو با Firmware نسخه نروژی به شماره R9H004 رو توسط یک آهنگ 12 مگابایتی
که از گوشی دیگه به پی1 خودم فرستادم امتحان کردم. زمان ذخیره کردن این آهنگ 12 مگابایتی حدود 5 ثانیه طول
کشید.
قبل از این هم فایل از طریق بلوتوث دریافت کرده بودم اما به این سنگینی نه. این آهنگ 12 مگابایتی رو هم بخاطر اینکه
آزمایش کرده باشم و جواب درست رو به شما داده باشم امتحان کردم. تا بحال هیچ وقت نشده اون مشکلاتی رو
که شما با دبلیو 950 داشتید من با پی1 داشته باشم. خیلی سریع هست و تا الان که نزدیک به 8 ماه میشه
که استفاده میکنم به جرات و با اطمینان کامل میتونم بگم حتی 1 دفعه هم هنگ نکرده.
البته نوع Firmware و چگونگی کار کردن با گوشی شرایط مهمی در هنگ نکردن یک گوشی میتونه باشه. و به
همین دلیل هم من نسخه Firmware گوشی خودم رو برای شما نوشتم که اطلاع داشته باشید. نسخه های
Firmware گوشی پی1 رو که زیاد هم هستند میشه با تغییر دادن CDA عوض کرد و از این بابت مشکلی وجود نداره.
مثلا شما میتونید CDA گوشی خودتون رو که مال هنگ کنگ هست رو به CDA کشورهایی مانند سوئد و یا نروژ
تغییر بدید. البته بهتر از نسخه خاورمیانه استفاده کنید چون نوع فرکانس های دریافتی سیگنال برای خطوط سیم
کارت در هر قاره و کشوری فرق میکنه و ایران هم چون جزو خاورمیانه حساب میشه به نظر من بهتره از
CDA مربوط به Middle East استفاده کنه.
گوشی G900 طبق رویوی که سایت Gsmarena گذاشته این مشخصات رو برای پروسه و سخت افزار جی900
نوشته...
من تا بحال جی 900 نداشتم چون هنوز وارد بازار نشده و قطعی نمیشه روش نظر داد . اما طبق منابعی که فعلا
جزئیات سخت افزاری گوشی هایی مانند جی900 و 700 رو پخش کردند میشه فهمید که جی900 از لحاظ سرعت
پروسه دقیقا با پی1 برابره. از لحاظ رم نیز با داشتن 128 مگابایت رم فرقی با پی1 و دبلیو 960 نمیکنه.
اما طبق منابع دیگه ای که من خوندم و تا حدودی ازشون خبر دارم گفته شده که پروسه گوشی هایی مانند پی1
و دبلیو 960 نمیتونه دوربینی بیشتر از 4 مگاپیکسل رو ساپورت کنه و بنابراین به پروسه قویتری نیاز هست تا بشه
دوربین 5 مگاپیکسلی رو که بر روی جی 900 وجود داره رو نصب کرد.
باز هم میگم تا جی 900 روانه بازار نشه و امتحان خودش رو مانند پی1 و یا دبلیو 960 پس نده نمیشه روش نظر
داد. اما یک نکته رو نباید فراموش کرد نسخه سیمبیان هر گوشی منظورم نسخه های UIQ است در سرعت
و کارکرد اون گوشی تاثیر گذاره.
مثلا شما دو نوع سیستم کامپیوتری رو دقیقا با یک نوع سخت افزار مشابه در نظر بگیرید. مثلا هر دو دارای
مشخصات زیر باشند.
CPU 3 Ghz
Ram 2 GB
حالا بر روی یک سیستم ویندوز اکس پی و بر روی اون یکی سیستم ویندوز ویستا رو نصب کنید. با اینکه هر دو
سیستم دارای یک نوع پروسه و رم هستند اما ویندوز اکس پی خیلی رون تر اجرا میشه در حالی که ویندوز ویستا
سنگینی شدیدی بر روی سیستم دومی که بر روش نصب شده میکنه.
درسته که هسته هر دو ویندوز است اما ویندوز ها نیز در کار کرد سیستم نقش خیلی خیلی مهمی رو ایفا میکنند
برای سیمبین Uiq 3 که بر روی پی1 و یا دبلیو 960 وجود داره پروسه و رم بکار برده شده خیلی مناسبه و از این
بیشتر اصلا بدردش نمیخوره چون همینجوری هم روان هست.
بالا بودن سرعت پروسه یک گوشی در همه موارد مفید نیست و به همین دلیله که میگم برای پی1 این سرعت
خیلی هم مناسبه چون پی1 رو دارم و میبینیم که چطوری کار میکنه. زیاد بالا بودن سرعت پروسه یک گوشی
یعنی مصرف بیشتر باطری و در کل مثل یک دشمن میوفته به جون گوشی.
حالا اگه برای گوشی مانند پی1 و یا دبلیو 960 یک پروسه با قدرت 500 MHz را قرار میدادند و تعداد رنگ ال سی
دی هاشون رو هم از 256K به 16 میلیون رنگ تغییر میدادند میدونید اون وقت چی میشد؟
اونوقت پی1 و دبلیو 960 اسمشون تغییر میکرد و میشد Nokia N95 و Nokia N81 با 4 ساعت Talk Time.
در کل به نظر من جی 900 از لحاظ سخت افزاری مانند دوربین و پشتیبانی کردن از خطوط پرسعت وایرلس
یعنی Wi-Fi 802.11b/g نسبت به پی1 تغییر کرده و میزان تاک تایمش هم از 10 ساعت که پی داره به 12
ساعت تغییر پیدا کرده.
اما باز هم باید منتظر بود ...
موفق باشید.