تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 29 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 285

نام تاپيک: کلوپ Sony Ericsson G900

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ای ول خبر خوبی بود.
    دوست عزیز من ازت یه سوال دارم خواهشا درست جوابم رو بده به دور از هر گونه تعصب
    من وقتی دبلیو950 داشتم الببته پی990 هم همینطور بود
    یه فایل بلوتوث میکردم و میرفت توی انباکسم و اون موزیک 5 مگابایتی لعنتی رو میخواستم save کنم چند دقیقه طول میکشید و اگه به گوشی ور میرفتم هنگ میکرد و باید باتری در می آوردم
    کاری که توی 5700 در عرض سه ثانیه یا کمتر طول میکشید آیا توی پ1 هم همینطوره؟
    جی 900 آیا دقیقا همون سخت افزار پی1 هستش یعنی هیچ ارتقاعی داده نشده؟
    توی موبایل ریویو یه ریویو از جی700 گذاشته بود که جی700 هم سخت افزار و نرم افزار جی900 رو داره توی اونجا خفن از ان82 کم آورده بود.میشه بیشتر روی این چیزا بحث کنید هر وقت گوشی پاش به ایران باز شد یه کلوپ میزنیم
    دوست عزیز من گوشی پی1 خودم رو با Firmware نسخه نروژی به شماره R9H004 رو توسط یک آهنگ 12 مگابایتی
    که از گوشی دیگه به پی1 خودم فرستادم امتحان کردم. زمان ذخیره کردن این آهنگ 12 مگابایتی حدود 5 ثانیه طول
    کشید.

قبل از این هم فایل از طریق بلوتوث دریافت کرده بودم اما به این سنگینی نه. این آهنگ 12 مگابایتی رو هم بخاطر اینکه
    آزمایش کرده باشم و جواب درست رو به شما داده باشم امتحان کردم. تا بحال هیچ وقت نشده اون مشکلاتی رو
    که شما با دبلیو 950 داشتید من با پی1 داشته باشم. خیلی سریع هست و تا الان که نزدیک به 8 ماه میشه
    که استفاده میکنم به جرات و با اطمینان کامل میتونم بگم حتی 1 دفعه هم هنگ نکرده.

البته نوع Firmware و چگونگی کار کردن با گوشی شرایط مهمی در هنگ نکردن یک گوشی میتونه باشه. و به
    همین دلیل هم من نسخه Firmware گوشی خودم رو برای شما نوشتم که اطلاع داشته باشید. نسخه های
    Firmware گوشی پی1 رو که زیاد هم هستند میشه با تغییر دادن CDA عوض کرد و از این بابت مشکلی وجود نداره.

مثلا شما میتونید CDA گوشی خودتون رو که مال هنگ کنگ هست رو به CDA کشورهایی مانند سوئد و یا نروژ
    تغییر بدید. البته بهتر از نسخه خاورمیانه استفاده کنید چون نوع فرکانس های دریافتی سیگنال برای خطوط سیم
    کارت در هر قاره و کشوری فرق میکنه و ایران هم چون جزو خاورمیانه حساب میشه به نظر من بهتره از
    CDA مربوط به Middle East استفاده کنه.

گوشی G900 طبق رویوی که سایت Gsmarena گذاشته این مشخصات رو برای پروسه و سخت افزار جی900
    نوشته...

من تا بحال جی 900 نداشتم چون هنوز وارد بازار نشده و قطعی نمیشه روش نظر داد . اما طبق منابعی که فعلا
    جزئیات سخت افزاری گوشی هایی مانند جی900 و 700 رو پخش کردند میشه فهمید که جی900 از لحاظ سرعت
    پروسه دقیقا با پی1 برابره. از لحاظ رم نیز با داشتن 128 مگابایت رم فرقی با پی1 و دبلیو 960 نمیکنه.

اما طبق منابع دیگه ای که من خوندم و تا حدودی ازشون خبر دارم گفته شده که پروسه گوشی هایی مانند پی1
    و دبلیو 960 نمیتونه دوربینی بیشتر از 4 مگاپیکسل رو ساپورت کنه و بنابراین به پروسه قویتری نیاز هست تا بشه
    دوربین 5 مگاپیکسلی رو که بر روی جی 900 وجود داره رو نصب کرد.

باز هم میگم تا جی 900 روانه بازار نشه و امتحان خودش رو مانند پی1 و یا دبلیو 960 پس نده نمیشه روش نظر
    داد. اما یک نکته رو نباید فراموش کرد نسخه سیمبیان هر گوشی منظورم نسخه های UIQ است در سرعت
    و کارکرد اون گوشی تاثیر گذاره.

مثلا شما دو نوع سیستم کامپیوتری رو دقیقا با یک نوع سخت افزار مشابه در نظر بگیرید. مثلا هر دو دارای
    مشخصات زیر باشند.

CPU 3 Ghz
    Ram 2 GB

حالا بر روی یک سیستم ویندوز اکس پی و بر روی اون یکی سیستم ویندوز ویستا رو نصب کنید. با اینکه هر دو
    سیستم دارای یک نوع پروسه و رم هستند اما ویندوز اکس پی خیلی رون تر اجرا میشه در حالی که ویندوز ویستا
    سنگینی شدیدی بر روی سیستم دومی که بر روش نصب شده میکنه.

درسته که هسته هر دو ویندوز است اما ویندوز ها نیز در کار کرد سیستم نقش خیلی خیلی مهمی رو ایفا میکنند
    برای سیمبین Uiq 3 که بر روی پی1 و یا دبلیو 960 وجود داره پروسه و رم بکار برده شده خیلی مناسبه و از این
    بیشتر اصلا بدردش نمیخوره چون همینجوری هم روان هست.

بالا بودن سرعت پروسه یک گوشی در همه موارد مفید نیست و به همین دلیله که میگم برای پی1 این سرعت
    خیلی هم مناسبه چون پی1 رو دارم و میبینیم که چطوری کار میکنه. زیاد بالا بودن سرعت پروسه یک گوشی
    یعنی مصرف بیشتر باطری و در کل مثل یک دشمن میوفته به جون گوشی.

حالا اگه برای گوشی مانند پی1 و یا دبلیو 960 یک پروسه با قدرت 500 MHz را قرار میدادند و تعداد رنگ ال سی
    دی هاشون رو هم از 256K به 16 میلیون رنگ تغییر میدادند میدونید اون وقت چی میشد؟

اونوقت پی1 و دبلیو 960 اسمشون تغییر میکرد و میشد Nokia N95 و Nokia N81 با 4 ساعت Talk Time.

در کل به نظر من جی 900 از لحاظ سخت افزاری مانند دوربین و پشتیبانی کردن از خطوط پرسعت وایرلس
    یعنی Wi-Fi 802.11b/g نسبت به پی1 تغییر کرده و میزان تاک تایمش هم از 10 ساعت که پی داره به 12
    ساعت تغییر پیدا کرده.

اما باز هم باید منتظر بود ...

موفق باشید.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

البته هر کس باید با توجه به نیاز هاش گوشی بخره
    ولی خب فکر میکنم چندین سال
    هست که این تئوری نقض شده که گوشی یک وسیله صرفا ارتباطی است....
    الان نقش هایی همچون
    موزیک پلیر و دوربین و راهیاب نقشه و وسیله سرگرمی... هم به اون اضافه شده!!
    Last edited by ali racer; 31-03-2008 at 11:24.

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

11

نسخه UIQ که بر روی G900 و G700 نصبه UIQ 3.1 هست اما نسخه سیمبین گوشی هایی مانند W960,P1,M600
    و W950 نسخه 3.0 است.

یک نسخه دیگه از UIQ ساخته شده که اونم نسخه 3.3 هست و میگم قراره که گوشی هایی مانند پی1 و دبلیو 960
    با آپدیت نسخه سیمبینشون از 3.0 به 3.3 تغییر کنه.

البته خبر نسخه 3.3 از UIQ کاملا درسته اما خبر آپدیت پی1 دست سونی اریکسونه و معلوم نیست که این کار رو بکنه
    یا نه. اصلا شاید G900 رو هم با UIQ3.3 روانه بازار کرد.

فقط در خبرها اومده که نسخه جدید UIQ که بر اساس سیمبین 9.3 معرفی شده و حتی رو گوشیهایی مثل G900 , G700 هم از همون نسخه که روی p1 و W960 هست استفاده میشه ( سیمبین 9.1 )
    Last edited by noisymind; 31-03-2008 at 12:06.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ما هم به همه دوستان که اطلاعات دارن ارادت داریم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

UIQ Technology optimizes user experience options by releasing new version

Ronneby, Sweden, 27 March 2008 - UIQ Technology today announced the availability of UIQ 3.3, bringing mobile phone manufacturers even more opportunities to innovate and to diversify their product portfolios.
    UIQ 3.3 based on Symbian OS v 9.3 builds on the success of the UIQ 3 family, making it possible for mobile phone manufacturers to produce different kinds of phones on the same software platform, on a single code line. UIQ 3.3 includes incremental enhancements in line with market requirements, including enhanced support for operator services and extensive customization for addressing different market segments.
    UIQ 3.3 for example includes:
    • Full web experience: Opera Mobile 9, with its fast page rendering and its Pan & Zoom functionalities, offers the web experience of a full-scale browser in a mobile environment
    • UIQ Dashboard: UIQ 3.3 is prepared for mobile widgets and features a dashboard, accessible system wide by pushing the widget button
    • Opera Widgets: Opera widgets run on UIQ 3.3, offering the user direct access to content and opening up for new mobile services
    • Unified Messaging Platform: integrated communication experience
    • Java JSR 248 MSA Fullset: Developers can create and deploy a wide range of applications using the Mobile Services Architecture (MSA)

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

راسته که Uiq فقط برای سونی اریکسون هست ؟؟؟ یا اینکه سهامش برای سونی اریکسونه ؟؟؟

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

راسته که Uiq فقط برای سونی اریکسون هست ؟؟؟ یا اینکه سهامش برای سونی اریکسونه ؟؟؟
    من یه جایی خوندم که سونی اریکسون قسمتی از سهام سیمباین رو خریده که همین سیستم عامل uiq هستش فکر کنم این سیستم عامل توی بعضی گوشیهای موتورلا هم باشه البته با کمی تغییر

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

مگه UIQ ورژن جدید تر هم اومده ؟؟؟
    دوستان سلام
    بهراد خان جوابتون رو ژینا خانم دادن
    ولی من محض این گفتم که مسانی مثل دوست بنده که 910 داره و تازه فهمیده سیستم عامل گوشیش چیه نیاد اینجا گیج بشه
    البته من قصد بحث کردن ندارم ولی چند موضوع هست گفتنش جالبه
    1. اگه شما بیشتر از 4 ساعت با گوشیتون صحبت میکنین که گوشی های نوکیا
    واسه کار شما جواب نمیده سر ماه چقدر هزینه تلفن پرداخت می کنین ؟؟
    و این همه صحبت کردن با گوشی شما رو دچار سر درد های میگرنی نمی کنه ؟؟
    خوب این 4 ساعت خودش یه جورایی نشان دهنده زمان استندبای یا کار کرد برای هر نفر هست
    مثلا یه نفر که یه گوشی با 8 ساعت تاک تایم داشته و با اون 4 روز باتری گوشی کار میکرده الان با این متوجه میشه که این باتری و این گوشی براش دو روز دوام میارن لزوما صحبت کردن نیست
    2.اگه این سری سرگرمی های پورتابل و تو جیبی پر طرفدار نبود(بر خلاف نظر شما)
    پی اس پی سونی این قدر فروش نداشتن !!
    !
    3.به نظر شما صفحه 2.8 اینچی ان 95 کوچیک هستش ؟؟
    4.بازی فیفا 07 ان گیج از لحاظ آپشن و گرافیک
    در حد پلی 2 هستش تا آتاری که نام بردین !!
    نسبت به صفحه تلویزیون و کامپیوتر خیلی کوچیکه
    البته هر کس باید با توجه به نیاز هاش گوشی بخره
    ولی خب فکر میکنم چندین سال
    هست که این تئوری نقض شده که گوشی یک وسیله صرفا ارتباطی است....
    الان نقش هایی همچون
    موزیک پلیر و دوربین و راهیاب نقشه و وسیله سرگرمی... هم به اون اضافه شده!!
    موافقم
    من به 1100 و امثالش میگم گوشی به بقیه میگم موبایل
    دوست عزیز در اینکه N95 گوشی خوبی هست که شکی نیست.ولی با یک نگاه به فرومهای خارجی و داخلی و حتی همین فروم خودمون میشه راحت فهمید که همه از عمر باتریش به ستوه اومدن( بدون اینکه 4 ساعت پشت سر هم صحبت داشته باشن). این تئوری که هر کسی با توجه به نیازش گوشی باید بخره هم به نظر من نقض نشده. مثلا برا کسی که کیفیت موسیقی و راحتی کار با اون مهم باشه حتی N95 8GIG هم در برابر W960 بازنده محض هست حالا هر چند دوربینشم از اون پایینتر باشه.
    حالا G900 هم همینطور .طرفدار خودش رو داره
    شما که خودت داری این تئوری رو تایید میکنی
    یعنی اون طرف کیفیت موسیقی براش مهم بوده و راحتی(صفحه لمسی) که رفته 960 گرفته و دوربین براش مهم نبوده
    درسته noisymind جان
    هر گوشی کارکرد خودشو داره و به خاطر همین سونی اریکسون واسه هر کاری گوشیاش رو جدا کرده
    در ضمن علی جان بحث سر صحبت کردن فک نکنم باشه
    بحث کلآ روی عمر باتری هست (اگه ن95 4 ساعته و پ1 12 ساعت عمر کار کردن با گوشی هم همین نسبت هست) فک میکنم منظور دوستمون zhina_gian که خیلی بهشون ارادت دارم (اطلاعات عالی دارن و بچه ها رو روشن میکنن) همین هست
    فعلآ !!!
    موافقم مخصوصا تیکه ارادت رو یعنی ما هم البته به شما هم
    منم شنیدم که سونی اریکسون سهامداره ولی مطمئن نیستم
    من یه جایی خوندم که سونی اریکسون قسمتی از سهام سیمباین رو خریده که همین سیستم عامل uiq هستش فکر کنم این سیستم عامل توی بعضی گوشیهای موتورلا هم باشه البته با کمی تغییر
    بله مثالش z8 فکر کنم بود که uiq3 بود ولی صفحه نمایشش لمسی نبود ولی طراحی خوبی داشت

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

یکی از مزایاش همین لمسی بودنشه که تازه سیمبین نوکیا به فکرش رسیده

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

دوستان سلام
    بهراد خان جوابتون رو ژینا خانم دادن
    ولی من محض این گفتم که مسانی مثل دوست بنده که 910 داره و تازه فهمیده سیستم عامل گوشیش چیه نیاد اینجا گیج بشه
    آها فهمیدم
    موافقم مخصوصا تیکه ارادت رو یعنی ما هم البته به شما هم
    ما بیشتر
    یکی از مزایاش همین لمسی بودنشه که تازه سیمبین نوکیا به فکرش رسیده
    درسته !!!
    یه تاچ اسکرین بیشتر نداره (برند به این عظیمی)

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

این هم متن اون خبر

Sony Ericsson Mobile Communications AB will sell half of its UIQ software licensing unit to Motorola.

Miles Flint, President of Sony Ericsson and Johan Sandberg, CEO of UIQ will host an international press conference announcing a strategic business update for UIQ today at 2:00pm BST time. It is expected that it will be announced that sell 50% of the company to Motorola.
    Following Sony Ericssonss acquisition of the Swedish software company from Symbian Ltd on 2nd February, there has been significant progress with regards to UIQ technology, handsets and licensing. Monday's announcement will further enhance the strength of UIQ as highly competitive and independent cross-vendor user interface platform for business and multimedia feature phones.
    UIQ technology is used in mobile phones from Sony Ericsson, Motorola, BenQ and Arima.

ضمنا یک شایعاتی شده که ممکنه سونی اریسکون آپدیتی بذاره که P1 اینا هم به UIQ 3.3 ارتقا پیدا کنن.من نمیدونم اگه واقعا UIQ 3.3 تازه معرفی شده سونی هنوز وقت نداشته که رو G900 اینا هم اینو بذاره. حالا باید صبر کرد و دید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •