تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 649 اولاول ... 678910111213142060110510 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

راست میگی؟؟عجب چیزه باحالی!!!

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فلاش دوربينش xenon يا LED ؟

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

2 نمیــــــــخوام !!!!

حمید اینطوری که چیزی از xperia نمیمونه!

آقا تو همون پیکان گوجه ای رو بیار.رانندگیش با من.من باهاش دور xperia لایی میکشم تو باکشم بجای بنزین نفت

میریزیم تا حسابی دود کنه.مصطفی هم سرشو میاره بیرون تا حسابی محو ما بشن.تو این وسط میری xperia رو دو

دره میکنی.سامان هم میره g900 رو برا مصطفی دودره کنه.بعد از اینکه عملیات با موفقیت به اتمام رسید برادر

حسین با سیم خاردار همه جا رو حصارکشی میکنه تا نتونن دنبالمون بیان!!

اینطوری با کمترین هزینه و تلفات میتونیم به هدفمون برسیم.نیازی به زولفقار و اژدر واحمد و حسن هم نداریم ولی

برا محکم کاری با خودمون میبریم.

فقط یادت باشه کارت سوخت اضافی و چندتا نوار از زنده یاد مهستی و هایده بیاری چون من بدون اینا نمیتونم پشت

فرمون بشینم چه برسه به دریفت و لایی!!

من با بن لادن هم صحبت کردم اگه مجبور به استفاده از زولفقار شدیم حاضره مسئولیتشو به عهده بگیره.همه چی

حله فقط میمونه دعای خیر بچه های p30world!!

با مصطفی هماهنگ کن صبح زود راه بیوفتیم تا بتونیم ناهارو اونجا بزنیم!!
    نمیییییخوام من عملیاتی که توش بکش بکش نباشه نمیـــــــــخوام پیکان جوانان گوجه ای رو میارم به شرطی که سقفشو برداریم یه دوشکا ببندیم روش که رسیدیم اونجا من طرفدارهای نوکی و سامسونگ و لت و پار کنم... 2 تا آر پی جی هم بزنم وسط محصولات نوکی و سامی که دیگه واسه ما شاخ نشن ... با بقیه نقشت موافقم... نوار هم با من...داوود مقامی رو یادت رفت... سوخت هم مشکل نیست..با بچه های تدارکات صحبت میکنم یه 2 کیلو کیک زرد بیارن با سس مایونز قاطی کنیم بریزیم تو باک..میگن کار اورانیوم غنی شده رو میکنه..این از این..چند تا بمب c4 هم میارم برگشتنه راهها رو باش مسدود کنیم ..سیم خاردار هم بزنیم...فردا 3.5 صبح حرکت...فقط میترسم این خشانت ها رو روحیه لطیف مصطفی اثر بزاره..شایدم پا پس بکشه..من باش گفتمان میکنم اگه راضی نشد 2 تا دیازپام میدیم بش بره هپروت .... برو دارمت !!!

منم میام واقعا فوق العاده اس یک ساعت توی یک هفته بدین به من کافیه من سلاح ها رو جور می کنم
    شرمنده...دیگه ظرفیت تکمیله ! ماشین نمیکشه دیگه

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

فکر نکنم فقط همین باشه ها!!!

تا حالا مگه گوشی دوربین دار با قابلیت اتو فوکوس با ستفاده از لمس صفحه داشتیم ؟؟

فقط یه پی 990 بود که اونم با دکمه دوربین این کارو میکرد

حالا یه چی به رسید البته شک دارم که اینقدر پیشرفت کرده باشن دوربین های گوشی موبایل

اونم چیزی نیست جز فوکوس کردن بروی اجسامی که لزوما در وسط

صفحه نیستند

و با لمس صفحه در آن نقطه بروی اون جسم فوکوس میکنه !!

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

نمیییییخوام من عملیاتی که توش بکش بکش نباشه نمیـــــــــخوام پیکان جوانان گوجه ای رو میارم به شرطی که سقفشو برداریم یه دوشکا ببندیم روش که رسیدیم اونجا من طرفدارهای نوکی و سامسونگ و لت و پار کنم... 2 تا آر پی جی هم بزنم وسط محصولات نوکی و سامی که دیگه واسه ما شاخ نشن ... با بقیه نقشت موافقم... نوار هم با من...داوود مقامی رو یادت رفت... سوخت هم مشکل نیست..با بچه های تدارکات صحبت میکنم یه 2 کیلو کیک زرد بیارن با سس مایونز قاطی کنیم بریزیم تو باک..میگن کار اورانیوم غنی شده رو میکنه..این از این..چند تا بمب c4 هم میارم برگشتنه راهها رو باش مسدود کنیم ..سیم خاردار هم بزنیم...فردا 3.5 صبح حرکت...فقط میترسم این خشانت ها رو روحیه لطیف مصطفی اثر بزاره..شایدم پا پس بکشه..من باش گفتمان میکنم اگه راضی نشد 2 تا دیازپام میدیم بش بره هپروت .... برو دارمت !!!

شرمنده...دیگه ظرفیت تکمیله ! ماشین نمیکشه دیگه
    باشه حمید قبوله.راس میگی باید این بروبکس نوکیا و مخصوصا سامسونگ(تازگیها خیلی شاخ شدن) رو نابود

کنیم!!ولی فرمانده اینطوری پیکان کارمون رو راه نمیندازه.من میگم یه مزدا 2000 دوکابین ردیف کنیم دوشکارم بزاریم

پشتش.رفتنی دو گروه میشیم شما با پیکان گوجه ای برید منم با مزدا میام اگه نیروی جدید هم بود پشتش سوار

میکنم.منم نگران مصطفام.خیلی حساسه.میترسم طاقت خشونت و خونریزی رو نداشته باشه.حیف که به سیبیلاش

احتیاج داریم وگرنه کاری ازش برنمیاد فقط دست و پا مونو میگیره!!

آخرین خبرها از مصطفی حاکی از اینه که مدیران سایت من و تو بهش مرخصی نمیدن میگن بهت احتیاج داریم

باید یه نفر رو پیدا کنیم تا بجاش کشیک بده.بهش بگو تو بارسلون تعمیر کارهای ماهری هست که میتونن گوشیشو

تعمیر کنن اگه اینو بشنوه با کله میاد.

منم میام واقعا فوق العاده اس یک ساعت توی یک هفته بدین به من کافیه من سلاح ها رو جور می کنم
    با اینکه خیلی جوونی ولی اشکالی نداره تو هم بیا.ببینم میتونی با دوشکا کار کنی؟

اگه جواب مثبته مشکلی نیست میتونی بیای.اینم بگم فقط برای تفریح میبریمت هیچ حقی از xperia نداری ها.بعدا

نگو نگفتی!!

شاد باشید!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

باشه حمید قبوله.راس میگی باید این بروبکس نوکیا و مخصوصا سامسونگ(تازگیها خیلی شاخ شدن) رو نابود

کنیم!!ولی فرمانده اینطوری پیکان کارمون رو راه نمیندازه.من میگم یه مزدا 2000 دوکابین ردیف کنیم دوشکارم بزاریم

پشتش.رفتنی دو گروه میشیم شما با پیکان گوجه ای برید منم با مزدا میام اگه نیروی جدید هم بود پشتش سوار

میکنم.منم نگران مصطفام.خیلی حساسه.میترسم طاقت خشونت و خونریزی رو نداشته باشه.حیف که به سیبیلاش

احتیاج داریم وگرنه کاری ازش برنمیاد فقط دست و پا مونو میگیره!!

آخرین خبرها از مصطفی حاکی از اینه که مدیران سایت من و تو بهش مرخصی نمیدن میگن بهت احتیاج داریم

باید یه نفر رو پیدا کنیم تا بجاش کشیک بده.بهش بگو تو بارسلون تعمیر کارهای ماهری هست که میتونن گوشیشو

تعمیر کنن اگه اینو بشنوه با کله میاد.
    حالا که احتیاج به نیرو کمکی شد منم هستم تازه من میخوام با لا نچیکو بیام چی داداش...

به نظر من جای 2تا ماشین خاور بگیریم خیلی بهتره

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

تا حالا مگه گوشی دوربین دار با قابلیت اتو فوکوس با ستفاده از لمس صفحه داشتیم ؟؟

فقط یه پی 990 بود که اونم با دکمه دوربین این کارو میکرد

حالا یه چی به رسید البته شک دارم که اینقدر پیشرفت کرده باشن دوربین های گوشی موبایل

اونم چیزی نیست جز فوکوس کردن بروی اجسامی که لزوما در وسط

صفحه نیستند

و با لمس صفحه در آن نقطه بروی اون جسم فوکوس میکنه !!
    داداش منظورم رو خوب نفهمیدی
    اون دوستمون گفت که ضربه زدن به ال سی دی کار فوکوس کردن رو انجام میده و دکمه برای فوکوس کردن نداره
    من پرسیدم یعنی منظورشون فقط همین بوده و فقط همین کارو میکنه !!!
    +++++++++++
    بچه ها بسه دیگه
    مثلآ تاپیک ایکس وان هستا
    اسپم ندید . تا یه جایی گفتید خندیدیم . دیگه کشش ندید

داره خودمونی میشه Mobilecowboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Tehran-Janant City

پيش فرض

فلاش دوربينش xenon يا LED ؟
    سونی اصلا این سری زنون نزده فلاشش LED هست فکر کنم این دفعه میدون رو داده به جوونا
    (نوکیا و سامسونگ)

داره خودمونی میشه Mobilecowboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Tehran-Janant City

پيش فرض

داداش منظورم رو خوب نفهمیدی
    اون دوستمون گفت که ضربه زدن به ال سی دی کار فوکوس کردن رو انجام میده و دکمه برای فوکوس کردن نداره
    من پرسیدم یعنی منظورشون فقط همین بوده و فقط همین کارو میکنه !!!
    +++++++++++
    بچه ها بسه دیگه
    مثلآ تاپیک ایکس وان هستا
    اسپم ندید . تا یه جایی گفتید خندیدیم . دیگه کشش ندید
    نه من نگفتم که دیگه دگمه ای نداره برای فوکوس گفتم برای راحتی کار می شه از طریق لمس صفحه فوکوس کرد...

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

حالا که احتیاج به نیرو کمکی شد منم هستم تازه من میخوام با لا نچیکو بیام چی داداش...

به نظر من جای 2تا ماشین خاور بگیریم خیلی بهتره
    به این سادگیها که فکر میکنی نیست.اول باید تست بدی ببینیم میتونی عضو گروه شی یا نه.اتفاقا به یه رزمی کار

احتیاج داشتیم.یه اسم خوب هم باید برای تیممون انتخاب کنیم.سرقت در بیست 20 ثانیه خوبه؟

قابل توجه بقیه دوستان: هر کس خواست عضو تیم بشه باید یه 32 قطعه عکس و کپی از شناسنامه و

کارت ملی بده به حمید.آدرس هم متعاقبا توسط حمید اعلام خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •