اول اينكه من اين تاپيك را كاملا نخوندم ولي با استناد به آنچه از جلو چشم رد كردم يه چيزايي مي گم:
دوستان اظهار داشتند كه در كيسه آب آن را شناور كنيم و بندازيم. اين مورد ممكن است در مورد ارنفاعات كم مثلا نيم متر جواب بده؛ چون ...
مي دونيم كه مايعات فشار را در همه جهت ها انتقال مي دن پس كرد نيروي وارد شده كم باشد در سطح تخم مرغ پراكنده شده و نمي شكند.
اما در مورد ارتفاعات زياد چي؟
.
.
.
خب نكته در شكل هندسي-مهندسي اين هستي هست.
فكر كنم تا به حال شنيده باشدي كه اگر خودروي پرايد از جلو و عقب با چيزي برخورد كنه خيلي كم آسيب مي بينه(البته به جز اينكه راننده خر باشه و با سرعت چند صد هزار كيلومتر بره) اين در حالي هست كه همه مي دانيم كه بدنه پرايد كاملا ضعيف و نحيف مي باشد.
من خودم در اين باره تجربه شخصي دارم : يكبار يك پرايد از پشت به ماشين ما(پژو Glx) زد. مقدار قابل توجهي از صندوق عقب ما جمع شد در حالي كه پرايده فقط سپرش جدا شد
نكته در چيست؟
اين طور كه به نظر ميرسه طراحي اين خودرو از روي تخم مرغ بوده است. يعني اينكه بر خلاف پوسته نازك و شكننده تخم مرغ در برابر ضربه هايي كه از بالا و پايين وارد مي شود كاملا مستحكم است. در حالي كه از جانبين كاملا آسيب پذير است
امتحان كنيد:
يك تخم مرغ را در دست بگيريد و سعي كنيد با فشار فقط بر سطح پاييني و بالايي آن را بشكنيد.
زياد كردن زمان برخورد هم منطقي به نظر ميرسه...