تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 76 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 758

نام تاپيک: کلوپ N96 (تاپیک قدیمی)

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

11

و اما توضیحاتی برای این گوشی:
    این گوشی تمام قابلیتهای ان95 8 گیگ رو + سیمبین 9.3 که مصرف باتری در اون بهتر از 9.2 کنترل شده+16 گیگ هارد داخلی+دو فلاش ال ای دی+سیستم در یافت شبکه های ماهواره ای (--- h)+ساپورت رم میکرو اس دی+طراحی دو طرفه ی سه کاره!یعنی اینکه در هنگام بازی کردن دکمه های pause و play و کلا دکمه های اسلاید بالایی تغییر میکنند این در عکسهای این گوشی مشخصه!و همچنین رادیو با قابلیت rds که این مورد رو هم ان95 8 گیگ نداشت!در کل برتریهای اصلی این گوشی نسبت به ان 95 8 گی همان سیمبین جدیدتر 9.3 rel 3.2 و هارد 16 گیگی و قابلیت --- h میباشند!در مورد باتری هم به نظر من بدلیل سیمبین باهوشتر این گوشی نگرانی نباید وجود داشته باشه!منتظر نظر بقیه ی کاربران هستم! چرا ان 95 8 گیگ داران یه جوری میخوان خودشون رو راضی کنند که ان96 خوب نیست؟؟؟بابا بوالله ان96 16 گیگ هارد داره!!--- h داره!!سیمبین 9.3 داره!!!رم میکرو اس دی هم میخوره!!بوالله زیباتر هم هست!!!

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

امین جان هند خوش میگذره یا نه ؟ کدوم شهری ؟ میگن جلب کشور خوشگلیه درسته ؟

در مورد N96 باید بگم ----h که اونایی که توی ایران هستن که به درد نمیخوره ولی واسه خرج از کشور خیلی خیلی عالیه ( البته سلبقه )

در مورد حافظه هم که بابا 8 گیگابایت که کم نیست ( اینم سلیقه )

تنها برتری N96 از N95 8GB به غیر از چیزهای سلیقه ایی میشه گفت سیمبین جدید هستش ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

9

نه دوست عزیز نیمه پر لیوان وجود نداره
    من خودم به قول اون دوستمون هوادار نوکیام. اما نوکیا این دفعه بدجوری خراب کرده.
    خود گوشی خیلی خوبه و هیچ اشکالی نداره واقعا یک شاهکاره. طراحیش هم خیلی زیباست و به نظر من از N95 و N958gb خیلی قشنگ تره اگه آدم این گوشی دستش باشه در واقع همه چیز دستشه به علاوه زیبایی اون.
    اما
    چرا باید بعد از اون همه اعتراض های گسترده که در همه جای دنیا علیه ضعف جدی باتری N95 شد و حتی نوکیا اومد و پوشش لنز N95 رو برداشت تا بتونه باتری بزرگ تری در مدل 8 گیگا بایت بذاره چرا الان باید مدل پیشرفته تر N95 یعنی همون N96 رو با همون باطری BL-5F 950mah معرفی کنه؟
    در حالی که ما می بینیم مدل N78 برخلاف جثه کوچک ترش و مصرف کمترش با باطری 1200 معرفی می شه.
    اگه این باطری 1200 رو میتونه توی اون گوشی کوچک جا بده حتما می تونسته اون رو توی گوشی از همه جهت بزرگ تر N96 هم جا بده.حتی اگه به این منظور مجبور می شد 2 میلیمتر هم به قطر گوشی اضافه کنه اتفاق خاصی نمی افتاد.
    جز اینه که نوکیا می خواد دارنده گوشیهاش همیشه از یه چیزی لنگ باشن؟ حتی اگه 700 دلار پول داده باشن؟
    من 6 ماهه که N95 دارم و واقعا ضعف باطریش کاملا جدیه به حدی که سایر توانایی هاش رو تحت شعاع قرار داده
    نوکیا حتی به خودش زحمت نداد باطری BP-6MT 1050mah که مال N82 و N81 هست رو برای این گوشی در نظر بگیره.اون جوری شاید یه کم قابل تحمل تر میشد. حتی همون باطری معروف BL-5C 1100 هم این روز ها 1020 mah شده. باطری N96 اندازه 1100 هم نیست.
    مصرفش هم کم نشده چون هم صفحش بزرگ تر شده و هم cpu از 332 مگاهرتز به 400 مگاهرتز رسیده که این باعث مصرف بیشترش نسبت به N95 میشه.
    این پاسخ مناسبی برای طرفدار های گوشی نوکیا که میان و این همه پول خرج می کنند و گوشی های این شرکت رو می خرند نبود
    دوست عزیز پست شماره ی 91 رو بخون سپس اظهار نظر کن!!!!سیمبین ان96 9.3 هست که بهتر مصرف باتری رو کنترل میکنه!!این هزار بار!!!

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

حالا این 2 تا فلش کار فلش زنون ان82 رو می کنه؟

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

نه مجتبی جان...
    2فلاش ال ی دی نمیتونه قدرت زنون رو داشته باشه...
    زنون خیلی قوی تره...

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض اینم چند پست و بحث در مورد ان96 و ان95 8گیگ...کپی کردم...

نوشته شده توسط p990 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه قرار باشه اين جور كه شما ميگي تغيير به وجود بياد نوكيا بايد درش رو گل بگيره!!!!!!!!

همون جور كه ali racer گفت بين 3.1 ,3.2 كلي فرقه؟!يعني كلا حرف من رو تاييد كرد.
    اصلا شما يك مثال بزن كه دو تا گوشي اين همه فرق با هم داشته باشن(كه پشت سر هم توليد شدن)؟
    ================================================== ==
    2 تا گوشی مثل ان73 با ان95...یادته؟؟؟
    ان73 در نوع خودش بی نظیر بود...ولی با امدن ان95 اصلا دورنش تموم شد...(فرق به این میگن)
    فرق ان73 با ان95=سیستم عامل عوض شد...شکل کوشی اسلاید 2 طرفه شد و کشویی شد...زیبا تر شد...صفحه ی ال سی دی 2 برابر بزرگ شد...جی پی اس اضافه شد...تغییر دوربین از 3 به 5 مگاپیکسل...منوی گوشی عوض شد...انگیج اضافه شد با اپدیت...کابا tv اضافه شد...بازم بگم؟؟؟(عزیز دل برادر به اینها میگن فرق...خدت بشین فکر کن)
    (نه به ان95 8گیگ با ان96...)
    فکر کنم فهمیده باشی...
    موفق باشی...

بازم میگم این 2 گوشی فرقی انچنان ندارن که ادم بیاد ضرر کنه...
    ولی با این حال باید صبر کرد و دید که چه میشه...
    =================================================
    نوشته شده توسط actooor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2 تا گوشی مثل ان73 با ان95...یادته؟؟؟
    ان73 در نوع خودش بی نظیر بود...ولی با امدن ان95 اصلا دورنش تموم شد...(فرق به این میگن)
    فرق ان73 با ان95=سیستم عامل عوض شد...شکل کوشی اسلاید 2 طرفه شد و کشویی شد...زیبا تر شد...صفحه ی ال سی دی 2 برابر بزرگ شد...جی پی اس اضافه شد...تغییر دوربین از 3 به 5 مگاپیکسل...منوی گوشی عوض شد...انگیج اضافه شد با اپدیت...کابا tv اضافه شد...بازم بگم؟؟؟(عزیز دل برادر به اینها میگن فرق...خدت بشین فکر کن)
    (نه به ان95 8گیگ با ان96...)
    فکر کنم فهمیده باشی...
    موفق باشی...
    ===================================
    مثل اينكه من منظورم رو خوب نرسوندم؟!
    منظورم اين نبود سري 90 رو با سري 70 مقايسه كنيد؟!هر سري ويژگي هاي خاص خودش رو داره .
    مثلا N73 و N72 يا N93 وN95 ....واگر نه كاملا واضح است كه سري 70 و 80 و90 باهم ورق داره!!!
    من اصلا تعجب ميكنم چرا شما توجيح نمي شيد؟!؟!؟n91 ّبا n92 چه فرقي داره ؟اين 4 گيگ هارد داره اون ----hو اين هندزفيري قوي داره(91) اون باطري قوي ...و ديگر گوشي ها.....
    حالا همه جمع شده ورژن سيمبين وDVB-H وحافظه 2برابر (16GB) شده و مموري خور شده و....فرق نيست؟!!؟! يا شايد شما فرق رو در ظاهر و وسايل جانبي و به خصوص دوربين ميبيني؟GPS كابردي تره يا ----H ؟منو گوشي هم كه در N96 به قول دوستمون عوض شده!كابل TV به چشم ميياد ولي دو برابر شدن حافظه و مموري به چشم نمياد؟خود TV بهتره يا كابل TV؟سيستم عامل 3.0 بشه 3.1 عوض شده ولي 3.1 بشه 3.2 عوض نشده؟
    اگر قضيه اينكه مرغ يك پا داره كه هيچي؟!؟!؟
    __________________===========================
    عزیزم من نمیدونم منظورمو چرا نمیفهمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

خوب ان95 رو با ام93 مقایسه کنیم...همون تغیراتی که گفتم توش میبینی...(صفحه بزرگ...صدای رسا تر...جک 3.5 میلی...باطری قوی تر در 8گیگ...اسلاید 2 طرفه...جی چی اس...بازم بگم؟؟؟

خیلی حرفت خنده داره=حتما شما --- h رو به جی پی اس ترجیح میدی...ولی عزیز جان همه مثل شما فکر نمیکنن...
    خیلی تابلو هست که جی پی اس برتری کامل داره به --- h...اینو همه میدونن...نسنجیده نگو لطفا...

شما میری یک گوشی چینی که tv میگیره با حداقل قیمت 120 تومان میگیری...(تا بیای با یک قیمت نوجومی ان96 بگیری)...(اینو همه میدونن) تازه اونم با این شبکه های ایران=عزاداری و دیگر هیچ...
    در مورد برتری جی پی اس نسبت به --- h=شما میای 500 هزار تومان هزینه کنی و میری جی پی اس خالی بگیری؟؟؟خوب میری یک گوشی جی پی اس دار میگیری...عزیز دا برادر tv رو گوشی چینی 100 تومانی هم داره...(بحثی توش نیست)

یکم منطقی فکر کنید...
    در مورد این حرفت که گفتی=خود TV بهتره يا كابل TV؟ خوب معلومه کابل tv بهتره...بحثی توش نیست...کابل نداشته باشه چجوری میتونی فیلم عکس و غیره رو tv ببینی؟؟؟...خود tv رو گوشی چینی داره...(چقد شما خوره ی tv دیدن داری؟؟؟تو خونه مگه tv نداری؟؟؟

در مورد این حرفت=اگر قضيه اينكه مرغ يك پا داره كه هيچي؟!؟!؟ اصلا حرفت جالب نبود...ما امدن اینجا بحث در مورد گوشی کنیم...نیومدیم که حرف یک نفرو تایید کنیم که....

(مموری اضافه شده...درست...این 1 برتری...من از قبل هم گفتم این 1 برتری هست)(سلیقه ای هم هست)...

(شما دیگه فرقی میبینید)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عاقلانه صحبت کنید....................

من ان95 8گیگ رو گوشی کاملی نمیدونم...و اصلا طرفداری نمیکنم....

فقط واقعیات رو گفتم...

ان96 هم هم در نوع خوش عالی هست...

============================================
    بابا راست میگه دیگه. اینو دیگه همه قبول کردن که N96 نمیتونه آپدیت خوبی برا N95 8 باشه.
    برعکس مثلا N78 ( اگه تو تاپیکش و کامل بخونید) میبینید که برخلاف ظاهری ساده ( شبیه N73 یا N82 , ... ) و دوربین 3 مگا و ... میبینید که همون سیستم عاملش چه کرده!
    درسته n96از لحاظ حافظه از n95-2 بهتره ولی اشکالات دیگم داره مثل باتری . من الانn95-1دارم باتریش خیلی اذیت میکنه روزی دو سه بار شارج میکنم حالا با این امکانات n96دیگه هیچی باید دائم تو برق باشه ولی تا نیاد تو بازار معلوم نمیشه. ولی خدا وکیلی تیپ n95-2 کجا تیپn96 کجا .dvbh چیز خوبی ولی باش چی نگاه کنی .این .... رو.
    من نمیدونم دیگه چجوری بگم...
    عزیز دل من ان96 به هیچ عنوان نمیتومه اپدیت و جایگزین ان95 8گیگ باشه...اینو دیگه بغالی سر کوچه هم میدونه...

من منظورم از مقایسه و تغییر 100 درصد ان73 و ان93 به (ان95 و 8گیگ) از لحاظ ساختاری و همه لحاظ هست...
    جون تا قبل ان95 (ان73 و ان93 در بورس بودن)
    با امدن ان95 به نوعی میشه گفت یک جایگزین یا یک اپدیت جدید یا هر چیزی دوران پادشاهی ان73 و ان93 رو تموم کرد...(و هیچ وقت ان96 نمیتونه دوران پادشاهی ان95 8گیگ رو تموم کنه)جون فرقی ندارن...
    من در بورس بودن گوشی رو میگم...(چرا نمیگیری منظورو)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ? ?؟؟

در مورد این حرفت=(ولي مقايسه درست بين N95 و N93 اين هست كه نه باطري فرق كرده نه حافظه اي در كار است ونه نمايشگر بزرگتر شده . تازه فيلم برداري n93 بهتر از N95 است . اگه منظورت از اسلايد دو طرفه افقي و عمودي شدن آيكون هاست يك برنامه ساده اين امكان رو به گوشي سري N ميده ! برتري N95 به N93 سيستم عامل و GPS است (اونم براي كساني كه استفاده مكنن؟!).

خیلی غلط فکر میکنی...من تمام گوشی هارو داشتم...شما فکر کنم ندیدی نه؟؟؟؟؟

اولا بحث ما روی 8گیگ هست...ان95 معمولی نیست...
    در مورد باطری شده 1200 م...که میگی تغییر نکرده...یکم تحقیق کنی حداقل بد نیست...

ان93 تا 2 گیگ ساپورت میکنه...ولی ان95 شده 8گیگ...یکم تحقیق کنی حداقل بد نیست...

نمایشگر ان95 شده 2.8....ولی ان93 2.4...یکم تحقیق کن...
    فیلم برداری ان95 زمین تا اسمون بهتره نسبت به ان93 وان73...در ان93 رنگا قاطی میشه و صدای زوم خرخر میکنه...یکم تحقیق کن بد نیست...

اضافه شدن جک 3/5 میلی به ان95...ولی ان93 ان73 نداره...

صفحه نمایش ان95 16 میلیون رنگه...ولی ان93 و ان73 24 هزاره...

اضافه شدن مگاپیکسل دوربین از 3.2 به 5 مگاپیکسل...

(عزیز دل برادر 100 بار گفتم عامل اصلی یک گوش ر دیگری همیناس)از این بیشتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جی پی اس...90 درصد استفاده میکنن...(کی میگه 1 دزصد استفاده میکنن)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حتما شما استفاده نمیکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در ضمن جی پی اس مجانی هست....(چرا میگی پولی هست)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بابا جان یک ذره تحقتق کن...بد بیا پست بده...

در مورد --- h در ان96=اگه باطری ان96 حتی بشه 1600 م بازم با اون امکانات اگه 5 دقیقه tv ببینی باطری لو میزنه...(اینو شک نکن).............اصلا بدرد نمیخوره...

در مورد مموری هم 100 بار گفتم(این 1 برتری ان96 هست)...البته سلیقه ای هست...

در مورد انگیج هیشکی تو ایران حرفهای سایت gsm.ir رو قبول نداره...فعلا انگیج روی ان82 ان81 و ان95 8گیگ هست...

بازم میگم ان95 و ان96 رو گوشی کملی نمیدونم...ولی در نوع خودشون بهترین...
    ن95 8گیگ نه تنها افت نمیکنه بلکه با امدن ان96 2 رقیب مشن...و در بورس می افتم...

من از هیچ گوشی دفاع نمیکنم...

همش واقعیت بود...

منبع=
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

امین جان هند خوش میگذره یا نه ؟ کدوم شهری ؟ میگن جلب کشور خوشگلیه درسته ؟

در مورد N96 باید بگم ----h که اونایی که توی ایران هستن که به درد نمیخوره ولی واسه خرج از کشور خیلی خیلی عالیه ( البته سلبقه )

در مورد حافظه هم که بابا 8 گیگابایت که کم نیست ( اینم سلیقه )

تنها برتری N96 از N95 8GB به غیر از چیزهای سلیقه ایی میشه گفت سیمبین جدید هستش ...

کاملا حرف سامسونگ جان درسته...
    تایید میکنم...
    تازه --- h رو بیرون جدا میفروشن...
    و همه ی گوشی ها از tvبهره مند میشن...

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سی پی یو جدید و بهتر
    سیمبین جدیدتر
    فلاش قویتر
    ساعت سرویس دهی بیشتر
    حافظه دو برابر
    دی وی بی -----
    و قیمت کمتر !!!!

به نظر شما این تفاوت ها خرید ان 95 8گیگ رو معقولانه تر میکنه ؟؟

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

n96در
    (90%) زمینه ها بهتر از ان 95 8گیگ هستش
    چرا بعضی از دوستان می خوان حقیقت رو رو انکار کنن نمیدونم....
    ولی اگه کسی دوست داره بحث کنه من علافه دارم باهاش کامل بحث کنم
    یه موضوع دیگه
    به نظر من ان 96 برای اپ گرید از ان 95 8 گیگ
    انتخاب مطلوبی نیست

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

سلام علی جان!این اکتور جان فرمودند که ان78 با سیستم عاملش غوغا کرده!!!!ولی خبر ندارند که برای بار 1495959 میگم که سیستم عامل ان96 نیز 9.3 و rel 3.2 هست ولی کو گوش شنوا!!!!فکرشو بکن با 16 گیگ +یه رم 4 گیگ چه صفایی میشه کرد!!!!!!×

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •