نه دوست عزیز نیمه پر لیوان وجود نداره
من خودم به قول اون دوستمون هوادار نوکیام. اما نوکیا این دفعه بدجوری خراب کرده.
خود گوشی خیلی خوبه و هیچ اشکالی نداره واقعا یک شاهکاره. طراحیش هم خیلی زیباست و به نظر من از N95 و N958gb خیلی قشنگ تره اگه آدم این گوشی دستش باشه در واقع همه چیز دستشه به علاوه زیبایی اون.
اما
چرا باید بعد از اون همه اعتراض های گسترده که در همه جای دنیا علیه ضعف جدی باتری N95 شد و حتی نوکیا اومد و پوشش لنز N95 رو برداشت تا بتونه باتری بزرگ تری در مدل 8 گیگا بایت بذاره چرا الان باید مدل پیشرفته تر N95 یعنی همون N96 رو با همون باطری BL-5F 950mah معرفی کنه؟
در حالی که ما می بینیم مدل N78 برخلاف جثه کوچک ترش و مصرف کمترش با باطری 1200 معرفی می شه.
اگه این باطری 1200 رو میتونه توی اون گوشی کوچک جا بده حتما می تونسته اون رو توی گوشی از همه جهت بزرگ تر N96 هم جا بده.حتی اگه به این منظور مجبور می شد 2 میلیمتر هم به قطر گوشی اضافه کنه اتفاق خاصی نمی افتاد.
جز اینه که نوکیا می خواد دارنده گوشیهاش همیشه از یه چیزی لنگ باشن؟ حتی اگه 700 دلار پول داده باشن؟
من 6 ماهه که N95 دارم و واقعا ضعف باطریش کاملا جدیه به حدی که سایر توانایی هاش رو تحت شعاع قرار داده
نوکیا حتی به خودش زحمت نداد باطری BP-6MT 1050mah که مال N82 و N81 هست رو برای این گوشی در نظر بگیره.اون جوری شاید یه کم قابل تحمل تر میشد. حتی همون باطری معروف BL-5C 1100 هم این روز ها 1020 mah شده. باطری N96 اندازه 1100 هم نیست.
مصرفش هم کم نشده چون هم صفحش بزرگ تر شده و هم cpu از 332 مگاهرتز به 400 مگاهرتز رسیده که این باعث مصرف بیشترش نسبت به N95 میشه.
این پاسخ مناسبی برای طرفدار های گوشی نوکیا که میان و این همه پول خرج می کنند و گوشی های این شرکت رو می خرند نبود