من مشخصات حد اقل سيستم را نمي دونم اما دوشنبه كه تماس گرفتم سفارش بدم برام بيارن ازشون حتما" مي پرسم.
من مشخصات حد اقل سيستم را نمي دونم اما دوشنبه كه تماس گرفتم سفارش بدم برام بيارن ازشون حتما" مي پرسم.
اقا نخريد فرض كنيد اندازه ي ساختمان ها با اندازه ي ماشين ها يكي است مثل اين كه روي محيط اصلان كاري نكردن
براساس يك منبع اگاه يه جورايي پول ساخت بازي اختلاص هوتوتو شده .من خودم نمي دونم منبع اگاه گفته.
تو صفحه های قبل گذاشته بودیم . . . !
[IMG]C:\Documents and Settings\Amir Hossein\Desktop[/IMG]
توي اين ترافيك چه جوري بايد راننده گي كرد
حتماَ مثل بازي تاكسي ديونه !!!!![]()
سلامنوشته شده توسط ahtaherian
دوست عزيز عكس هاتو اينجا آپلود كن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي![]()
![]()
آقا تبليغات منفي نكن.كجاش ساختمونا اندازه ماشينه؟؟؟اتفاقا خيلي هم روي جزئيات ساختمانا كار كردن.تبليغات منفي نكن داداش.نوشته شده توسط jarooo_khakandaz
اون منبع آگاه با اساس هم يكمي بي اساسه.پولش اختلاصي نيست.خيلي هم روش زحمت كشيدن.
در مورد گرافيك و سيستمش گرافيك متوسطش 128 هست ولي با 64 هم ميشه اجراش كرد.گرافيكش در حد خوبيه و جزئيات و نوشته هاي روي در و ديوار يا مغازه ها رو خوانا درست كردن.
ولي از گيم پلي بازي هيچكي خبر نداره.مهمترين قسمتش اونه.
سلامنوشته شده توسط arthuhzard
اما يه چيز كاملا مشخصه !!!
اووونم اينه كه بازي ارزش 4500 تومن رو نداره !!! (حالا هر چقدر هم خوب درست شده باشه كه از نظر من اصلا از اين خبرا نيست ....همش تبليغه ... چيز به دردبخوري 100% نيست![]()
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)