تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 18 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 171

نام تاپيک: W960 یا N 95 8gb

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

soshiance جان خسته نباشی!امیدوارم حداقل در مراحل دیگه ی زندگیت تصمیمات بهتری بگیری!!!پس gps و سنسورها و چیپ گرافیکی و دوربین و 2 اسپیکر استریو و ال سی دی بزرگتر و با کیفیت 16 میلیون رنگ که مطمئنم از نزدیک ال سی دی ان 95 8 گیگ رو ندیدی و ..... رو اصلا نباید در نظر گرفت و چون شما از سونی اریکسون خوشتون میاد پس باید دبلیو 960 خرید؟؟؟؟البته ناگفته نماند ایفون رو نباید با این اشغالها (ان95 8 گیگ و دبل 960)مقایسه کرد چون ایفون از زمان خودش جلوتره!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

shak nakon n95 8gig behtare manam aval dodel boodam beyne n95 va w960 vali vaghti yeki az doostam kharid ke ghablan n95 8gig dasht va yek hafte bad bord ba zarar forookht va dobare n95 8gig kharid manam raftam n95 8gig kharidam va bi nahayat raziyam

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

البته ناگفته نماند ایفون رو نباید با این اشغالها (ان95 8 گیگ و دبل 960)مقایسه کرد چون ایفون از زمان خودش جلوتره!!
    گوشیو میبری تو آسمون بعد با مخ میکوبونی زمین.
    اول تو با خودت کنار بیا بعد راهنمایی کن مردمو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

من که گفتم.با اینکه این و قبول دارم که N95 8GB سرتره ولییییی....
    من دلم پای W960 بوده و هست.چون اتظارایی که از گوشیم دارم همه رو W960 داره.کیفیت موزیک تو هندفری میخوام که میدونم هیچی مثل W960 نمیشه.صفحه تاچش هم واسم مهمه.دوربین در یه حد معمولی میخوام(به نظر من دوربین واسه مواقع ضروریه.چون هر موبایلی گرفتم دیدم واسه همیشه نمیتونه جای دوربین رو بگیره.چه k800.چه N95 که داشتم.)
    حالا هم SyberShot 6.1 دارم که چه عکسش چه فیلم برداری با فرمت MPG اش N95 رو میخوره.درسته 1MP از N95 بیشتره ولی عکس و فیلمش رو با N95 مقایسه کنی میگی اگه N95 دوربینش 5 اه این 10MP ه.(انقده تفاوت دارن.)
    اگه کسی خواست بگه تا یکی از عکسهای دوربین رو آپ کنم.تا تفاوت رو ببینه.
    اینا رو گفتم که بگم آدم اگه دوربین میخواد نباید بره موبایل بگیره.بره همون دوربین بگیره!!!(چقدر باهوشم).کسی هم نگه این دیوونست که خودش میگه N95 8 Gb سرتره ولی میخواد W960 بگیره.

n95 8Gb رو هم فقط به خاطر GPS اش میخواستم که اونم بیخیال شدم.چون میتونم یه GPS External جدا بخرم.همین.
    شماها هم انقده دعوا نکنین
    دعوا خطرناکه حسن!!!!
    وسلام

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یعنی شما کیفیت و بزرگی lcd و کیفیت صدا و gps و سیمبین 9.2 و cpu قوی و طراحی کشویی دو طرفه و کابل تلویزیون و n-gage و کارت گرافیکی قوی و دوربین قوی(درسته که برات مهم نیست ولی هر چی بهتر باشه که بهتره) و باطری قوی تر و حافظه 256 mb داخلی و... n95 8gb رو به w960 ترجیح میدی؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یعنی شما کیفیت و بزرگی lcd و کیفیت صدا و gps و سیمبین 9.2 و cpu قوی و طراحی کشویی دو طرفه و کابل تلویزیون و n-gage و کارت گرافیکی قوی و دوربین قوی(درسته که برات مهم نیست ولی هر چی بهتر باشه که بهتره) و باطری قوی تر و حافظه 256 mb داخلی و... n95 8gb رو به w960 ترجیح میدی؟؟؟؟؟؟
    ساسان...زور بیخود نزن واسه قلبت ضرر داره ! شلوغ کردی...سیمبین که 960 هم داره...کیفیت صداشم که بیشتره (به نقل از gsmarena) واکمن 3 داره ...لمسی هم که هست...حالا میمونه gps و ال سیدی(قبلا بحث شده) و دوربین ( که بازم بحث شد) و حافظه داخلی هم که w960 کم نداره اینم جزو امکاناته ؟ cpu هم که نمیخوای لا نوون بزاری بخوری..گوشی رو جواب بده کافیه....بعد منظورت شارژ بیشتر بود؟ یه چیزی بگو بگنجه !!! لازم به توضیح نیست........

کلا این بحثا فایده نداره...چند تا fan boy میان زور میزنن .. جنگ و دعوا میکنن تا برند مقابل رو خراب کنن..از هر ابزاری هم استفاده میکنن..گوشی تا حالا هنگ نکرده میگه من که اینو دارم (حالا ما خودمونم داریما..هه هه) روزی 8 بار هنگ میکنه...آره اصلا آشغاله...تو که ناراضی هستی برو بفروشش چرا خودتو عذاب میدی...دیگه هم از این برند نخر!! خووووب؟ آباریکلا !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

چطور تونستی N95 8 Gig رو با W 960 مقایسه کنی؟؟؟

متعجبم !!!

خب یه نگاه به قیافش کنی میفهمی ن95 8 گیگ بهتره ....اگر با وجود گفته دوستان و ساسان خان بازم توضیح میخوای تا بگم !!

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حمید جان حوصله جواب دادنتو ندارم
    اتشالله بعدا سر فرصت جوابتو میدم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

شد !! به خاطر گل روی دوستان بزگوار ...
    Last edited by Mr.K2; 08-02-2008 at 00:18.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

10

سلام! اولا حمید جان احترام خودتونو نگه دارید!متاسفانه شما سونی اریکی ها چند چیز رو درک نمیکنید!!یکی اینکه چرا سونی اریکسون حتی برای رضای خدا و پیغمبر هم که شده یه دونه گوشی با ال سی دی 16 میلیون رنگ مانند سامسونگ و نوکیا نداده بیرون!که این دلیلش بر میگرده به عدم توانایی تولید یک باتری مناسب !!دوما اگر دوربین 5 مگا پیکسلی و بزرگی ال سی دی براتون مهم نیست بدون رودربایستی میگم که به درک!!!چون کسی که 650 پول میده همه چیز میخواد از گیم گرفته تا سرعت و امکانات سوپر مولتی مدیای مناسب!چندما اینکه مثل اینکه نمیدونید وقت هم برای ادم چیز خوبیه!!!نوکیا ان 95 8 گیگابایت به جرئت میشه گفت سریع ترین گوشی سیمبین هست!چون از 98 مگابایت rom استفاده ی مفید میکنه و سی پی یوی dual 332 mh ARM11 داره!!بماند امکانات گرافیکی فوق العاده مانند n gage و 3d accelerator!!نوکیا ان 95 8 گیگ دارای سنسور شتاب سنج accelerometor مانند اپل ایفون هست!ان 95 8 گیگ دارای 2 اسپیکر استریوی کاملا برتر در کیفیت هست!!حالا اگه دبل 960 شما صداش بلنده اون مشکل سونی اریکسونه چون سیاست جدید نوکیا فقط کیفیته!هزارما اینکه اگه دبلیو 960 از سخت افزار و ال سی دی ان95 8 گیگ استفاده میکرد من همین جا به قران قسم میخورم که باتری بیشتر از یک روز شارژ دوام نمی اورد!در مورد تاچ اسکرین که دیگه تکنولوژی انچنان خاصی نیست(مگر مثل ایفون مولتی تاچ باشه!!)چندین بار گفتم که سیمبین مورد استفاده ی نوکیا رابط گرافیکیه تاچ اسکرین رو نداره و uiq هم در انحصار سونی اریکه!!نوکیا قول ارائه ی تاچ اسکرین رو بر روی همین سیمبین سری 60 داده که اگه عملی کنه به جرئت میگم تنها برتری سونی اریکسون در مقابل نوکیا هم از بین میره و میمونه نوکیا و سامسونگ!همچنین نوکیا ان810 و 7710 دارای صفحه ی تاچ اسکرین هستند!پس نوکیا از این لحاظ هم کم نداره فقط سیمبین مورد استفاده اش کم داره!در رقابت 5 مگاپیکسلیها کا850 سونی اریکسون هم یا سوم بود یا چهارم اینو همه حتی خود شخص شما هم در باطنتون میدونید ولی به رو نمیارید!
    بحث با سونی اریکی ها دیگه کلیشه ای و تکراری شده و خود سونی اریکی ها دیگه فقط برای جبران مافات دارن میجنگن در حالی که هیچ فایده ای نداره و باید منتظر محصولات سونی اریک در سال 2008 بمونند که احتمالا سونی اریک هم بیکار نمیشینه و یک گوشی مولتی مدیای قوی حتما ارائه میده !!اگه اینکار رو نکنه راحت میگم که برنامه ریزان شرکت سونی اریکسون عقل ندارن!!الجی هم وضعیتش مثل سونی اریک بود!ساسان جان دیگه بحث رو با سونی اریکی ها ادامه نده!خود شما هم دبلیو 950 رو که عین دبل 960 هست دارید و میدونید چه اشغالیه پس به قول همین اقا حمید برای قلبتون خوب نیست زیادی درگیر بشین!!دی:
    در مورد مسایل جزیی مانند gps و خروجی تی وی ان 95 8 گیگ هم صحبت نکردم تا این پست به مذاق سونی اریکی ها خوش بیاد!!!دی:
    Last edited by rainysky50; 06-02-2008 at 22:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •