LogoOf f
دويل جون اينو كه خودت رو گوشيت داري چيه و چرا معرفي نكردي؟
LogoOf f
دويل جون اينو كه خودت رو گوشيت داري چيه و چرا معرفي نكردي؟
سلام با اجازه اقا توحید این الف ساعتو میاره کناره باطری وقتی کلید+/- volume رو میزنی ساعته حرکت میکنه و از سمت راست گوشی وارد یا خارج میشه برای استفاده بایدtclock.cfg رو داخل فولدر config در مموری کارت قرار داد رنگشم فکر کنم عوض می شه ولی بلد نیستم چه جوری اینم لینکش که یه بار دیگه هم گذاشته بودم اما بدون توضیحاینم عکسشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
لطفا طريقه فعال كردن SoundOnKeyPress را بگين .
با چه دگمه اي فعال ميشه ؟
دوستان خواهشا همتون اينجا يه سري بزنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید یه فولدر داشته باشی به اسم key تو قسمت موزیکهای مموری کارت که داخلشون فایلهای Mp3 برای هر کلید باشه.فقط کافیه اجراش کنی بعد از اجرا موقع زدن هر کلید صدایی که تو این فولدر هست پخش میشه.این هم یه نمونه از این فایلها:
فولدkey رو پس از استخراج تو ایم مسیر کپی کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Card:\MSSEMC\Media files\audio
اسم اپراتور رو حذف میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابت معرفی elf ممنون![]()
این پک دارای دو فایل elf هست که هر دوتا ساعت و میزان باطری رو بر حسب درصد بالا سمت راست گوشی نمایش میدن.البته یکیشون بصورت متحرک هست.
اینم لینک دانلود:
ضمنا فایل clockbatmod.ini باید در فولدر ini کپی بشه.(c:\other\ini)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من همين كارو كردم اما صدايي در نيومد !!!
از اول هم نحوه استفادش رو مي دونستم اما چون عمل نكرد گفتم از شما بپرسم شايد يه كليد خواصي داشته باشه . ( روي W700 عرض ميكنم )
گوَشیرو روی silent نمیذاری؟
نه . البته من تو هر دو حالت امتحان كردم . راستي ؛ چرا بعضي از Elf ها سرعت گوشي رو تاحد مرگ پايين ميارن . نميشه كاريش كرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)