حالا که مشکل عجیب من حل شد توو فکر یه رابط کاربریم.
touch flo 3d میشه پیدا کرد و نصب کرد؟ اجرا میشه؟
الان spb shel 3.5 ریختم اما یکم مصرف باطریش بالاست. touch flo 2d هم دردسر نصبش زیاده.
اگه برنامه خوبی سراغ دارید به ما هم بگید. ممنون
حالا که مشکل عجیب من حل شد توو فکر یه رابط کاربریم.
touch flo 3d میشه پیدا کرد و نصب کرد؟ اجرا میشه؟
الان spb shel 3.5 ریختم اما یکم مصرف باطریش بالاست. touch flo 2d هم دردسر نصبش زیاده.
اگه برنامه خوبی سراغ دارید به ما هم بگید. ممنون
سلام برو بچز
من دو تا مشکل دارم با گوشیم
اول اینکه از وقتی win 6.1 عربی ریختم GPS گوشی گم شده تو قسمت Wireless ندارمش.قبل از Upgrade بود.
چه مشکلی با این وین 6.1 داره ؟
دوم اینکه چرا رو دکمه Close یا همون ضربدره کلیک میکنم برنامه ای داخلشم close نمیشه.انگار فقط مینیمایز میشه.یعنی وقتی میرم تو task Manager همه برنامه ها هستن.
سلام.
شما باریختن وین 6,1 دیگه آیکون ۀ\ُ رو ندارید اما با اجرا شدن برنامه GPS (مثل گارمین) جی پی اس به صورت خودکار فعال میشه و کار میکنه.
سلام
ممنون از جوابتون
فقط من قسمت اول جوابتونو نفهمیدم.![]()
سلام.
خواهش میکنم.اشتباه تایپی بود.به هر حال اینو عرض کرده بودم که با آپگرید به وین 6,1 آیکون روشن و خاموش کردن جی پی اس حذف میشه و جی پی اس به صورت اتوماتیک فعال میشه.(با اجرای برنامه های مربوطه)
مشکل دوم شما در واقع مشکل نیست یک مزیته تویه وین 6.1
یه task manager به ویندوز شما اضافه شده که می تونید برنامه ها رو دستی ببندید یا اگه می خواید که برنامه به طور کامل بسته شه تویه یک برنامه یا یه محیط مثل sms با زدن دکمه ctrl و q برنامه به طور کامل بسته می شود.
البته این دکمه ها روی کیبرد مجازی می باشد.
کسی نیست یه رابط کاربری با حال بگه؟
نه spb نه تاچ فلو نه winter face آیمت.
یه چیزه باحال
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
تا حالا به PonitUI نگاه کردی.
سایتشم اینه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این عکس آخری که گذاشتی یعنی میشه هر کدوم از این today ها رو انتخاب کرد؟ مثلا با ساعت دیجیتال بزرگ؟
میشه یه سایت واسه دانلود مجانیش معرفی کنی؟ آخه چندتا ورژن داره نمی دونم این عکس واسه کدومشه.
اون سایتیم که گفتی پولی بود.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)