سلام.دوستان کسی اسم اصلی کارتون قاصدک رو میدونه؟.من بی صبرانه منظر پاسخ هستم
سلام.دوستان کسی اسم اصلی کارتون قاصدک رو میدونه؟.من بی صبرانه منظر پاسخ هستم
سلام به همه ی دوستان عزیز
من دنبال یک کارتون قدیمی می گردم(تلویزیون نشون می داد) که اسم رو یادم نیست و می خوام ببینم اسمش چی هست
کارتون تقریبا تخیلی بود
شخصیت های کارتون لباسی شبیه لباس شوالیه ها به تن داشتن ولی مثلا موقع جنگ با شمشیرهاشون گلوله های جادویی به طرف هم پرتاب می کردن و از این چیز ها
فکر کنم شخصیت اصلی سپر و زرهش زرد بود
دیگه چیز زیادی یادم نیست ازش
کسی این کارتون رو یادش میاد...اسمش رو می تونین به من بگید؟
فکر کنم پیداش کردم
این کارتون
باشه
شوالیه عدالت ؟؟
بچه ها من دیروز اتفاقی یه انیمیشن کوتاه دیدم که کمپانی پیکسار با همکاری دیزنی ساخته.
داستانش در مورد یه شعبده باز بود با یه خرگوش
کسی میدونه اسم این انیمیشن چیه؟
هول هولکی نگاه کردم نفهمیدم اسمش چی بود!![]()
اسمش هست Presto
خیلی هم بامزه س !
از این انیمیشن های کوتاهه
مشابهش هم زیاده ولی مثله خودش ندیدم
همین انیمیشن های Pixar هست
کسی میدونه اسم اصلی این کارتون چیه؟
بچه ها من یه انیمیشن کوتاه دیدم که اولش یه متن انگلیسی میومد که معنیش تقریبا این میشد.(ساخت پیکسار)
این انیمیشن شش سال قبل از اینکه کمپانی والت دیزنی داستان اسباب بازی ها را بسازد ساخته شده است
کسی میدونه اسمش چیه؟
سلام .دوستان یک انیمیشن بود که اولش یک بابایی از تو آب در می اومد (هنگام تیتراژ) و آهنگش یه چیز تومایه های " کبراااا کبرااا " بود!
جنگ سر یکسری گیاه خیلی بلند بود که یکسری دونه ها رو جو زمین پراکنده کرده بود که فقط با یک دستگاه نابود می شد که سر اون هم همش دعوا بود. آخر سر (ته کارتون) آدم خوب ها اون دستگاه(شبیه یک ماشین جنگی بود) گیرشون می آید و او رو روشن می کنن (مثل لامپ مهتابی روشن می شد، یک صفحه ی خیلی بزرگی داشت که انگار ارش لیزر خارج می شد) بعد نور های اون دستگاه اون دانه ها رو تو جو زمین نابود می کرد وسط این نابودی زمین ترک می خورد و افراد خوب دچار دردسر می شدند و خوب ها پیروز می شدند و کارتون تمام می شد.
انگار یک خانمی هم توش بود که ماردوش بود.(اینجاش رو درست یادم نیست، این کارتون مال حدود 15-16 سال پیشه، اون موقع خیلی گرافیک داشت.)
اسمش چی بود؟
For The Birdsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از کار های کوتاه پیکسار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)