تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 306 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 3052

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira - || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال رايانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.دوستان ؛ من يه مشكل در نصب اين برنامه دارم و آن اينكه وقتي ميخوام نصبش كنم ؛ پيغام زير را ميده و البته نصب ميشه ولي اكثر گزينه هاش غير فعال هستند.به نظر شما اين پيغام براي چيه؟ در گذشته وقتي اين برنامه را نصب ميكردم ؛چنين پيغامي نميداد.در ضمن برنامه خاصي هم نصب نكردم كه باعث اين پيغام بشه.من از Avira Premium Security Suite ورژن 7.1.0.5 استفاده ميكنم .لطفا راهنمايي كنيد.ممنون

پروفشنال رايانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزيزي ؛ نميتونه مارا راهنمايي كنه.ممنون

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام.دوستان ؛ من يه مشكل در نصب اين برنامه دارم و آن اينكه وقتي ميخوام نصبش كنم ؛ پيغام زير را ميده و البته نصب ميشه ولي اكثر گزينه هاش غير فعال هستند.به نظر شما اين پيغام براي چيه؟ در گذشته وقتي اين برنامه را نصب ميكردم ؛چنين پيغامي نميداد.در ضمن برنامه خاصي هم نصب نكردم كه باعث اين پيغام بشه.من از Avira Premium Security Suite ورژن 7.1.0.5 استفاده ميكنم .لطفا راهنمايي كنيد.ممنون
    دوست عزيز اين پيغام نشون ميده كه اين برنامه در سيستم شما نصب نشده و نبايد هم انتظار داشته باشيد كه اجزاء اين برنامه بدرستي كار كنند.
    ويندوز نصب شده در سيستم شما چيه؟چه برنامه هايي در سيستم خود نصب كرده ايد؟مثلا Office 2007 يا برنامه هاي utility مثل Tuneup utility و موارد مثل اين.آيا نسخه هاي قبلي اين برنامه را روي اين ويندوز نصب كرده بوديد؟
    آيا تا بحال همين ورژن را كه روي سيستم شما نصب نميشود را در ويندوز فرد ديگري تست كرده ايد كه نصب ميشود يا خير؟

پروفشنال رايانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزيز اين پيغام نشون ميده كه اين برنامه در سيستم شما نصب نشده و نبايد هم انتظار داشته باشيد كه اجزاء اين برنامه بدرستي كار كنند.
    ويندوز نصب شده در سيستم شما چيه؟چه برنامه هايي در سيستم خود نصب كرده ايد؟مثلا Office 2007 يا برنامه هاي utility مثل Tuneup utility و موارد مثل اين.آيا نسخه هاي قبلي اين برنامه را روي اين ويندوز نصب كرده بوديد؟
    آيا تا بحال همين ورژن را كه روي سيستم شما نصب نميشود را در ويندوز فرد ديگري تست كرده ايد كه نصب ميشود يا خير؟
    سلام.ويندوز من ايكس پي هست.در گذشته با وجود Tuneup utility و .... كار ميكرد.ولي جديدا وقتي ميخوام نصبش كنم ؛ اين پيغام را ميده.Tuneup utilityرا هم پاك كردم ولي همين پيغام را ميده.ممنون
    Last edited by رايانه; 07-08-2007 at 22:44.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بدونم کسی لاینس جدید نداره؟

ظاهرا اون دو تا کار نمیکنن........

تورو خدا اگه دارید بدید

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض نصب Antivir بصورت غیر فعال.

سلام دوستان.

یکی از دوستان عزیز از من پرسیدند که چطور میشه این آنتی ویروس رو بصورت غیر فعال در کنار آنتی ویروس اصلی

سیستمم نصب کنم.

با توجه به اینکه شاید دوستان دیگری نیز براشون جالب باشه بدونن بنابراین تصمیم گرفتم که جواب این دوستون رو در

تایپک خود این آنتی ویروس مطرح کنم.

نصب غیر فعال این آنتی ویروس میتونه بعنوان یک نسخه پشتیبان و یا بهتره بگیم یک آنتی ویروس کمکی برای آنتی

ویروس سیستممون باشه. تا بحال هیچ آنتی ویروسی در دنیا وجود نداشته که بتونه 100 درصد ویروسها و تروجانها رو

شناسایی کنه. بنابراین وقتی که 2 نوع آنتی ویروس بر روی سیستم نصب باشند کمک بسیار مفیدی رو در شناسایی

فایل های آلوده میکنند.البته باید یک نکته رو فراموش نکنید که نصب 2 آنتی ویروس فعال در سیستم به هیچ عنوان

پیشنهاد نمیشه چون نه تنها امنیت سیستم رو بیشتر نمیکنه بلکه بدتر هم میکنه.

بریم سر اصل مطلب. برای نصب غیر فعال این آنتی ویروس به این صورت عمل میکنید.

فایل ستاپ آنتی ویروس رو اجرا میکنید تا به مرحله زیر که در عکس میبینید برسید.

قسمتی که من تیکش رو برداشتم همون قسمتی هست که باعث میشه این آنتی ویروس بصورت غیر فعال نصب

بشه. قسمت Antivir Guard همان Real time protection این آنتی ویروس است و زمانی که شما تیک آن را بر دارید

این قسمت کلا نصب نمیشود. پس شما نیز مانند عکس بالا عمل کرده و تیک این قسمت را بر میدارید.

قسمت Shell Extension مربوط به قابلیت فعال بودن اسکن از کلیک راست. این قسمت شخصی میباشد. اگر کسی

میخواهد که از این قابلیت استفاده کنه در اون صورت بزارید تیکش بمونه و مراحل نصب رو تا آخر ادامه بدید. در غیر این

صورت میتونید تیک این قسمت را هم بردارید.

قابلیت کلیک راست کردن برای اسکن توسط Antivir به درد زمانی میخوره که شما فایلی رو از اینترنت دانلود میکنید و

میخواهید خیلی راحت توسط این آنتی ویروس نیز اسکن بشه. آنتی ویروس اصلی سیستم شما که فعاله کار خودش

رو اتوماتیک انجام میده اما آنتی ویروسی که غیر فعاله نه... پس بهتره هر فایلی که از اینترنت دانلود میکنید توسط

این آنتی ویروس نیز اسکن کنید.

بعد از اینکه مراحل بالا تمام شد آنتی ویروس بصورت غیر فعال در کنار آنتی ویروس اصلی سیستم شما نصب شده

اما آیکون این آنتی ویروس در ستارت آپ سیستم قرار گرفته. پس به ستارت آپ سیستمتون مراجعه میکنید و فایل

avgnt.exe رو هم از ستارت آپ سیستم در میارید.

موفق باشید.

یک نکته ای رو یادم رفت اما کوتاه بهش اشاره میکنم. کسانی که مثل من از نسخه مجانی این آنتی ویروس استفاده

میکنند حتما به تبلیغاتی که بهنگام آپدیت شدن این آنتی ویروس نشان داده میشه توجه کردند. هر چند که این تبلیغات

رو میشه هر دفعه بست. این تبلیغات با روش معمولی قابل حذف شدن نیست اما اگر کسی خواست که این تبلیغات

دیگه نشون داده نشه میتونه اینجا مطرح کنه تا روش حذف این تبلیغات رو هم توضیح بدم. الان چون خسته ام نمیتونم.

7. 3 کاربر از Persian.Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان عزيزي كه از نسخه Premium اين آنتي ويروس استفاده ميكنند ميتوانند از كليد اختصاصي زير به مدت 3 ماه از تاريخ امروز استفاده كنند.اين كليد تا بحال در اينترنت پخش نشده.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام hamiltonجان می خواستم بدونم بیشترین زمان لایسنساش چه مدت زمانیه

پرشین بوی جان منتظر حذف تبلیغاتش هم هستم هر وقت وقت کردی

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام hamiltonجان می خواستم بدونم بیشترین زمان لایسنساش چه مدت زمانیه

پرشین بوی جان منتظر حذف تبلیغاتش هم هستم هر وقت وقت کردی
    سلام دوست عزيز.منظور شما از بيشترين زمان لايسنس چيه؟معمولا كليدهاي موجود در اينترنت زمانهاي مختلفي براي اعتبارشون هست ولي چون در وب منتشر ميشن به راحتي توسط كمپاني شناسايي و بلوك ميشن.از طرفي كليد فعال براي اين آنتي ويروس خوب و معتبر بسيار كمه.اين كليدي كه من قرار دادم در هيچ سايت تورنت و غير تورنتي پيدا نميشه و 100% كار ميكنه.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

Avira Premium Security Suite 7.06.00.166

اين هم آخرين نسخه اين مجموعه معتبر و قدرتمند امنيتي كه در تستهاي مختلف انجام شده موفق به كسب امتيازات قابل توجهي شده است.اما اين بار مشكلي در پيدا كردن Key براي رجيستر كردن اين برنامه نخواهيد داشت.به آدرسي كه قرار ميدم برويد و يك كليد معتبر 3 ماهه از خود سايت سازنده اين آنتي ويروس دريافت كنيد و پس از پايان دوره 3 ماهه مجدد با دادن يك ايميل معتبر يك كليد معتبر 3 ماهه ديگر دريافت كنيد.

دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جهت دريافت Key سه ماهه به آدرس زير برويد و با دادن ايميل معتبر اين key به ايميل شما ارسال خواهد شد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •