تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 14 اولاول ... 67891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 140

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید تلفن بیسیم!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام خدمت همه بزرگواران.
    من دنبال گوشی بی سیم هستم که:
    1- دو تا گوشی بی سیم داشته باشه
    2- در شرایطی که برق قطع میشه هم کار کنه
    3- صدا و شارژ و ... خلاصه با کیفیت خوب دیگه
    و بدم نمیاد اگه کالر ID گویا داشته باشه (اعلام نام تماس گیرنده در صورت وجود در دفترچه تلفن گوشی)
    بلوتوث و sms و این چیزا هم اگه نداشته باشه خیلی بهتره
    . در ضمن نمیخوام خیلی گرون تموم شه (حول و حوش 150 تومن)
    پیشنهاد شما چیه؟
    خب با توجه به اینکه کسی از دوستان جوابمو نداد، خودم رفتم و تحقیق کردم و گوشی مورد نظر رو خریدم! برای اینکه اگه احیانا کسی دنبال گوشی با مشخصات بالا بود، راهنمایی شده باشه مشخصات رو میدم
    1- مدل هایی که به صورت KX-TG66xx هستن همشون قابل استفاده در زمان نبود برق هستن
    *گوشی که خودم خریدم مدل KX-TG6632 بود که دارای 2 تا گوشی بی سیم هست و کالر آیدی سخنگو، کارکرد در زمان نبود برق، منشی تلفنی، بد نسبتا خوب! باطری هم منم الان یکی از گوشی ها رو جمعه هفته پیش (10 صبح) از شارژ درآوردم، الان که جمعه ساعت 9 شبه هنوز باطری داره و فکر کنم تا فردا شب رو هم جواب میده. اون یکی گوشی که زیاد استفاده شد هم جمعه 10 صبح از شارژ خارج شد و تا آخر شب سه شنبه کار کرد! من گوشی خودم رو 116 تومن با گارانتی سانترال خریدم.
    2- یه مدل دیگه هم هست که همه قابلیت های گوشی قبلی رو داره+ بلوتوث! که تنها استفاده اش اینه که شماره های تو دفترچه تلفن موبایل رو میشه بهش منتقل کرد. تا 600 تا شماره ذخیره میکنه که خب خیلی زیاده (گوشی که من گرفتم 50 تا ظرفیت داره) مدل این گوشی KX-TG7632 هست. دوباره تو این سبک و کلاس هستن که خب تعداد گوشی روشون فرق میکنه. قیمت این گوشی (همین 7632) با گارانتی سانترال 152 تومن بود.
    خیلی پخش و پلا نوشتم شرمنده! امیدوارم مفید واقع بشه
    Last edited by mehdicvl; 26-11-2011 at 17:43.

2. 6 کاربر از mehdicvl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

به نظرتون این تلفن ها چجوری هستن؟؟

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

^^^^^^
    یعنی چی چه جوری هستند؟
    ----------------
    من هم احتمالا یکی از موارد زیر رو میگیرم:
    Panasonic KX-TG6642B
    KX-TG6641
    KX-TG9382T
    KX-TG6632B
    Last edited by peaceful1; 17-12-2011 at 17:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

6 تجربه شخصي

با سلام به همه دوستان
    راستش اگه تجربه شخصي من و بخواين ميگم كه گوشي پاناسونيك آشغال
    1- مشكل شديد باطري داره و خيلي درست كار كنه يك ساله و باطريش رو هم بايد از نمايندگي تهيه كرد بهتر گوشي زيمنس بخرين كه باطريهاش قابل شارژ و بصورت نيم قلم يا همون AAA هستش و ميتونين از هر آمپري استفاده كنين و فقط ساعت شارژ تغيير ميكنه
    2- قدرت آنتن دهي زيمنس بسيار بالا دقيقا تا 400 متر بدون فضا جواب ميده من حتي جوره ديگه تستش كردم كه حتي از طبقه 4 تا پاركينگ كه 4 طبقه فاصله و همش بتوني بود جواب داد اون هم بدون حتي كوچكترين پارازيتي
    3- مشكل صدا داره شديد هر مدلي كه بگيرين هميشه توي صدا يك پارازيت هستش ولي توي زيمنس اينجوري نيست
    4- تنوع گوشيهاي زيمنس خيلي بيشتر و امكاناتش همه عالي هستن با منوهاي رنگي
    5- بزرگترين قابليت زيمنس ارسال و دريافت SMS روي خط ثابت

اون دوست عزيزي كه توي اولين فروم نوشته توي تموم فيلمها پاناسونيك نشون ميدن بله توي فيلمهاي ايراني و عربي و آسيايي بله ولي توي تموم فيلمهاي آمريكايي و اروپايي هميشه زيمنس نشون ميدن
    البته درصد و فروش بالاي زيمنس كيفيت بسيار بالا و عالي ساخت اين قطعه حتي داشتن مدلهاي ضد آب و ضد غبار كه خودم دارم و ضد ضربه كه باعث شده هميشه بهترين باشه
    در ضمن فراموش نكنين تموم تجهيزات مخابراتي دنيا و بالاخص ايران همشون زيمنس هستند تمامي مراكز مخابراتي از تجهيزات زيمنس استفاده ميكنند
    حالا خودتون قضاوت كنين چي بهتره چند تا مدل پاناسونيك بخرين و بعد از يك مدت بندازين دور ولي يك مدل زيمنس بخرين و تا آخر حالشو ببرين
    البته دوستان نظر شخصي و طبق معرفي سايتهاي دنياست
    موفق باشين

6. این کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دوست من ممنون که تجربیات رو در اختیار دوستانت قرار دادی من با قسمتی از صحبت های شما موافقم . به واقع زیمنس خوش ساخت تر هست و امکاناتتی داره که شاید خیلی ازبرند ها نداشته باشند و خیلی از مدل ها بسیار قیمت خوب و کارایی مناسبی دارند.
    برند گوشی تو دنیا زیاده مثل:
    GE
    AT&A
    Motorola
    Panasonic
    Telecom
    SIEMENS
    Bell
    و...
    هر کدوم مدل های مختلفشون مزیت های خاص خودشون رو دارند.
    پاناسونیک مطمئنا:
    پرفروشترین هست
    مدل های جدید همشون باطری قلمی استفاده میکنند
    امکانات جانبی به مراتب بیشتری دارند
    مدل هایی داره که دو خط تلفن رو پشتیبانی میکنه
    مدل هایی داره که بیسیم هستند ولی تا چند ساعت بدون برق کار میکنند
    پارازیت مال مدل های قدیمی ساخت ژاپن بود تو مدل های جدید اندنزیایی این مشکل با تغییر فرکانس تلفن تغییر کرده
    مدل هایی داره که برد بالایی دارند ولی چهار طبقه فکر نکنم.
    نه مطمئن باش مدل های پاناسونیک بیشتر ولی مهم نیست مهم این هست که برای انتخاب فرد مناسب باشه
    منظورم از این پست این هست که هر برندی خوب و بد داره باید مدل به مدل دید من قابلیت هایی تو این مدل پاناسونیک هایی دیدم که تو هیچ زیمنسی ندیدم برای همین کلا این برند از انتخاب من خارج شد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست من ممنون که تجربیات رو در اختیار دوستانت قرار دادی من با قسمتی از صحبت های شما موافقم . به واقع زیمنس خوش ساخت تر هست و امکاناتتی داره که شاید خیلی ازبرند ها نداشته باشند و خیلی از مدل ها بسیار قیمت خوب و کارایی مناسبی دارند.
    برند گوشی تو دنیا زیاده مثل:
    GE
    AT&A
    Motorola
    Panasonic
    Telecom
    SIEMENS
    Bell
    و...
    هر کدوم مدل های مختلفشون مزیت های خاص خودشون رو دارند.
    پاناسونیک مطمئنا:
    پرفروشترین هست
    مدل های جدید همشون باطری قلمی استفاده میکنند
    امکانات جانبی به مراتب بیشتری دارند
    مدل هایی داره که دو خط تلفن رو پشتیبانی میکنه
    مدل هایی داره که بیسیم هستند ولی تا چند ساعت بدون برق کار میکنند
    پارازیت مال مدل های قدیمی ساخت ژاپن بود تو مدل های جدید اندنزیایی این مشکل با تغییر فرکانس تلفن تغییر کرده
    مدل هایی داره که برد بالایی دارند ولی چهار طبقه فکر نکنم.
    نه مطمئن باش مدل های پاناسونیک بیشتر ولی مهم نیست مهم این هست که برای انتخاب فرد مناسب باشه
    منظورم از این پست این هست که هر برندی خوب و بد داره باید مدل به مدل دید من قابلیت هایی تو این مدل پاناسونیک هایی دیدم که تو هیچ زیمنسی ندیدم برای همین کلا این برند از انتخاب من خارج شد.
    چه قابلیت هایی پاناسونیک دارد که زیمنس (گیگاست) ندارند؟ مدل را هم لطفا ذکر کنید چون من قصد خرید گیگاست داشتم یکی می گفت نخر خراب بشه قطعاتش نیست و از این حرفا !

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

چه قابلیت هایی پاناسونیک دارد که زیمنس (گیگاست) ندارند؟ مدل را هم لطفا ذکر کنید چون من قصد خرید گیگاست داشتم یکی می گفت نخر خراب بشه قطعاتش نیست و از این حرفا !
    زیمنس سخت افزار با کیفیت بهتری داره
    بعضی مدل ها برد بیشتری داره
    پاناسونیک معمولا دستش از رنگ و رو میره ولی زیمنس این طوری نیست.
    تنظیمات پالناسونیک هم روی پایه هست هم روی گوشی ولی معمولا زیمنس همه تنظیمات روی گوشی هست
    بعضی مدل های زیمنس یسیم کارت میخوره
    ای دی کالر پاناسونیک بهتره
    پاناسونیک رینگ تو نبیشتری میشه تنظیم کرد
    کلا پاناسونیک جزئیات و تنظیمات بیشتری داره و زیمنس سخت افزار با کیفیت تری داره.
    فرکانس هر دو تقریبا یکی هست پس اگه هر کدوم قرار بر پارازیت و خرابی سیگنال باشه باری هر دو سازگاره
    ----------------
    اگه خونه یک طبقه هست و فقط یک خط دارید
    KX-TG6641
    اگه متراژ زیاد هست یا خونه دو طبقه هست یا به هر صورت دو پایه احتاج دارید:
    KX-TG6642B
    اگه دو نا خط دارید و میخواهید هر دو را با یک تلفن جواب بدید:
    KX-TG9381T
    اگه دو نا خط دارید و میخواهید هر دو را با یک تلفن جواب بدید و متراژ زیاد هست یا خونه دو طبقه هست یا به هر صورت دو پایه احتاج دارید:
    KX-TG9382T
    Last edited by peaceful1; 18-12-2011 at 15:17.

10. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام.زیمنس عالیه ولی گرونه.پاناسونیک به نسبت قیمتش عالیه.در مورد برد هم عرض کنم من از بالاپشت بوم (طیقه 4)هم با تلفن صجبت کردم.پاناسونیک دارم.من طبقه همکف می شینم سمت حیاط.از بالا پشت بوم هم سمت حیاط به راحتی میتونم صحبت کنم بدون پارازیت.ولی وقتی به سمت عقب پشت بوم میرم صدا خراب میشه و حتی امکان داره قطع بشه.

12. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه phoenix_i06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظرتون در مورد این تلفن چی هست؟ کلا گیگاست خوب هست؟

A400A Duo‎

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یه گوشی داریم که 3 4 سال پیش خریدیم مدل : kx-tg2635js الان گوشیش خراب شده و میخوام واسش گوشی بخرم سریال نامبر گوشیشم اینه: 71AOA012464
    اولا که کلا گیر میاد گوشی جدا ؟؟ و پیشنهاد می کنید که کلا بی خیال این یکی شیم و یکی دیگه بخریم ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •