ایول خدا رو شکری این یکی مثل اینکه در حد سر صداش بوده
ولی دوستان که بازی کردند اینجوری که من توی دموش توی pmc دیدم سبکش باید نزدیک xmen باشه...
دوستانی که بازی کردند چقدر شبیهش هست؟؟
ایول خدا رو شکری این یکی مثل اینکه در حد سر صداش بوده
ولی دوستان که بازی کردند اینجوری که من توی دموش توی pmc دیدم سبکش باید نزدیک xmen باشه...
دوستانی که بازی کردند چقدر شبیهش هست؟؟
خوبه دیگه ...
فارغ از امتحانات هر چی گیرتون میاد زود میرید بازی میکنید .
من که ایام امتحانات پدرمو درآورده فقط گهگاهی x-men بازی میکنم .
تازه من امسال زمستون هم کنکور ارشد دارم دیگه کلا وقت نمیکنم .
ولی بجاش عید سال آینده از خجالتتون در می آم با metal gear از نوع XBOX 360 ان شاالله .
دلت خوشه ها ! منم کنکور دارم ولی از Game نمیشه گذشت !
حالا به خاطر تو منم دیگه بازی نمیکنم !
بابا ایول مرام کشمون کردی .
راضی به زحمت نیستیم شما بازی کن حالشو ببر .
آخه من یه مشکل بزرگ دارم:
به یه جماعتی قول دادم که اگه رتبه ام تک رقمی نشه به همشون شام بدم ...
اگه نشه باید چند صد هزار تومنی پیاده بشم .![]()
خوب یه خورده داره سرمون شلوغ میشه. این بازی و red faction و ظاهرا fuel و من که تازه بازی sims رو شروع کردم. آها تازه bionic commando رو یادم رفت. البته بماند که بچه ها چندان راضی نبودن.
امتيازات بازي فعلا روي Xbox 360 ! :
Cheat Code Central : 98
PGNx Media : 95
GamePro : 90
IGN AU : 85
IGN : 75
ا
8.5/10 | IGN AU (استرالیا)l
8.0 / 10 - نمایش - دارای اختیارات بسیار زیاد - افسوس که هنگام پازه در منو گزینه Restart Mission وجود نداردi
8.5 / 10 - گرافیک - طراحی هنری شایسته که در فلش بک ها بهتر استi
8.5 / 10 - صدا - صدا پیشگی بسیار زیبا کار شدهi
8.5 / 10 - گیم پلی - کنترل کمی بد عمل می کند اما حرکات و مبارزات عالی هستند
10 / 8.0 - جذابیت - بازی زیاد طولانی نیست اما ماموریتهای فرعی بسیاری که شما را آپگرید می کنند وجود دارد
7.5/10 | IGN
6.5 / 10 - نمایش - کاستی و حسن زیاد - کمی از صحنه های سینمایی شوخدار هستند ولی بقیه به خوبی درآمده اند - داستان بازی استاندارد و برجسته نیستi
5.5 / 10 - گرافیک - اگر این انیمشیشن های زیبا نبودند بازی از لحاظ بصری هیچ حرفی برای گفتن نداشتi
7.5 / 10 - صدا - چیزی استثنایی وجود ندارد اما صدا و موزیک کار خود را انجام می دهند - صدا پیشگی زیبا کار شدهi
8.0 / 10 - گیم پلی - بازی کردن با قدرتها - شکستن و خراب کردن هر چیزی در مسیرتان - به طور کلی مفرح - طراحی ماموریت ها میتوانست بهتر باشد - شلوغی میتوانست بیشتر باشد
10 / 6.5 - جذابیت - بازی به خوبی زیر 20 ساعت به پایان می رسد - برای بار دوم بازی کردن مجبور نمی شوید
اینو خوب اومده ! واقعا مراحل خیلی تکراری و کسل کننده هستن ! بعی مواقع هم خیابون کاملا خالی میشه ! انگار هیچ کس تو این شهر زندگی نمیکنه !طراحی ماموریت ها میتوانست بهتر باشد - شلوغی میتوانست بیشتر باشد
خیلی ها بودن میگفتن بازی بدی از آب در میاد. ولی مثل اینکه اینطوری نشدش.
روی XBOX360 که گرافیکش کاملا چرند بود!
ولی گیم پلیش جذابه ... بد نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)