بله اجرا ميشه ولي ديوونت ميكنه ! چون گرافيكت فقط ميتونه بازي را بالا بياره!
بله اجرا ميشه ولي ديوونت ميكنه ! چون گرافيكت فقط ميتونه بازي را بالا بياره!
من توی شهر Vizema هستم و برای پیدا کردن دهمین شاپیروت به مشکل بر خوردم توی نقشه خانه ی رایماند نشان داده می شود ولی وقتی به اونجا میرم اتفاقی نمی افته و فقط میگه قیمت من دو برابر شده میشه راهنمایی کنید
رایمند به شما میگه باید ramsmeat را از سر راه بردارید.میتونی این کار را انجام بدی یا انجام ندی.ولی به هر حال دوباره پس از مدتی پیش رایمند برگردو در هر دو صورت بهش بگو که ramsmeat رو کشتی.توی دیالوگ بعدی درباره ی برج موجود در swamp،رایمند آخرین sephirah رو به شما میده.(Keth'aar sephirah)
من که گفتم هیچ دیالگی برای گفتگو وجود نداره قبل از این کار باید چه کار کنم که این دیالوگ ها بیان
اگه اولین باره پیشش رفتی و هنوز تحقیق درباره ی vincent و kalkstein و ramsmeat و ... رو انجام ندادی راه درازی در پیش داری.در ابتدا باید بهش 100 ارنز بدی تا تحقیق رو روی salamandra شروع کنه.بعد بهت مأموریت های مختلف میده که باید اونا رو انجام بدی
اولین بار نیست گفتم که نه تا sephirah رو گرفتم
بگذار بهتر بگم توی quest های اصلی دو تا انتخاب وجود داره یکی همینه که هیچ علامتی نداره دومی هم که در مورد سنگ قبر درست کنه هست که اونم نمیدونم چی می خواد
دوست عزیز،رایمند به شما گفته که ramsmeat را از سر راه بردارین یا اینکه autopsy انجام بدین؟
Last edited by sasanjfr; 01-05-2008 at 20:04.
ramsmeat کجا میشه پیدا کرد و autopsy از کجا گیر می اید
تحقیق درباره ی ramsmeat و انجام autopsy مربوط به اواخر این quest هست.شما ابتدا باید 100 ارنز به رایمند بدی تا او تحقیقاتش را درباره ی salamandra شروع کنه.پس از گرفتن پول رایمند به شما می گه که یک شخصی که به احتمال زیاد از لیدرهای salamandra هست دستگیر شده و زندانی است.همچنین به شما می گه که رفتار vincent مشکوک است و باید در موردش تحقیق کنی.تحقیق درباره ی vincent و همچنین پیگیری وضعیت زندانی،اولین subquest این quest است.همین که از خانه ی رایمند خارج شدی چند نفر بهت حمله می کنند.بعد از کشتن آنها باید به سراغ vincent بری و از او اطلاعات بخوای.vincent در مورد زندانی به شما اطلاعاتی نمیده.سپس به سراغ Jethro(زندانبان) برو که او در ازای دادن اطلاعات چیزی از شما خواهد خواست و ...
این quest بسیار تو در تو،پیچیده و طولانیست.اگه بازم اشکالی بود بگو
Last edited by sasanjfr; 03-05-2008 at 16:25.
پست تکراری
Last edited by sasanjfr; 03-05-2008 at 16:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)