تا اون موقع حتما گیر میاد ...
تا اون موقع حتما گیر میاد ...
سلام آرمان جان
من همچنان منتظرم اگر تونستی گیر بیاری منو خبر دار کن عزیز
ممنون و موفق باشید
یا حق
باشه حتما ...
شاید مبحثی که میگم کمی با تاپیک بی ارتباط باشه![]()
سلام آقا آرش شما که توانایی خرید از کشور های خارجی رو دارید شاید مبحث پایین نیاز شما رو بر آورده کنه و همچنین درباره کارت گرافیک ATI FireGL V865 هم میتونی اطلاعات کسب کنی.
اگه تونستی پیدا کنی ما رو هم بی نصیب نزار[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
MAYA-3D MAX
شاید بحث پیشرفت جدی رندرینگ و سیستم های پرقدرت که از ارکان اصلی یک کار سه بعدی در نرم افزار های همچون Maya و 3D MAX و ... همواره آرزوی هنرمندانی هست که واقا عاشق هنر پویا نمایی در ایران می باشد.
من خودم شدیدا آرزو دارم که یک شرکت سازنده در شاخه انیمیشن های سه بعدی و به صورت کاملا حرفه ای با به روز ترین سیستم ها نظیر Workstations و Rendering Systems های پر قدرت و همچنین سیستم هایMotion Capture و... تا بعد از تحصیلات دانشگاهی دایر کنم. ( انشا الله و به یاری خدا )
حالا جدا از این همه بحث ها شرکت مشهور CAD 2 در این رابطه سیستم های پر قدرتی به علاقه مندان این هنر مخصوص نرم افزار های سه بعدی نظیر Maya و 3D MAX و Cinema 4D و Light Wave و XSI و ... در رابطه با Workstation های قوی و کار تهای گرافیک نظیر Nvidia Quadro و ... به خصوصRendering Systems های بسیار قدرتمند که واقا دوسش دارمارائه میده در واقع این سیستم های رندرینگ رو میتوان با پلاگین های معروفی نظیر
Mental RayMaxwell
Vrayو ... مچ کرد.
عکس هایی از CAD2 RX8 Quad Core Rendering System - CAD2 Super Blade و Workstation
http://www.cad2.com/render/8-core-render-node.htm
موفق باشید.( به امید رشد انیمیشن ایران )
منبع کمپانیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
CAD2 RX8 Quad Core Rendering System
CAD2 Super Blade
Workstations
و در آخر عکس هایی از سیستم Motin Capture از شرکت Optitrack
سیستم مورد نیاز :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Minimum System Requirements
For 1 actor ()
6-12 cameras:
- 6+ OptiTrack FLEX:V100 cameras
- Windows XP SP2 / Vista
- DirectX 9
- 2.0 GHz Dual Processor
- 1 GB of RAM
- 2 USB 2.0 Hi-Speed ports
![]()
Last edited by M@YA; 21-07-2008 at 03:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)