من دوباره تو مرحله ی آپارتمان گیر کردم
همه ی اتاقارو گشتم سه بار کامل
فکر کنم همه ی کاغذ قرمزا رو برداشتم وزیر در اتاقم گذاشتم همشونم خوندم بعد کنار تختمم نگاه کردم ولی خبری نیست.
یه عروسک و یه کلید 105 هم دارم که استفاده ای ازشون نکردم.
من دوباره تو مرحله ی آپارتمان گیر کردم
همه ی اتاقارو گشتم سه بار کامل
فکر کنم همه ی کاغذ قرمزا رو برداشتم وزیر در اتاقم گذاشتم همشونم خوندم بعد کنار تختمم نگاه کردم ولی خبری نیست.
یه عروسک و یه کلید 105 هم دارم که استفاده ای ازشون نکردم.
تا اونجا که یادمه این کاغذارو باهم کمبو میکرد یعنی میچسبوند بهم بعد میخوند این کارو کردی ؟فکر کنم همه ی کاغذ قرمزا رو برداشت
چطوری باید بچسبونم به هم
دو تا کاغذ بزرگ و یه کاغد که از وسط پاره شده دارم ولی فقط یه دونست ینی اون یکی رو برنداشتم؟ من که
همه جا رو کامل گشتم
یه قفسه ی کتاب کوچولو هم تو طبقه ی پایین یه جوری مشکوک میزنه
با کلید 105 اون قفسه ی طبقه ی پایین که توش نامه بود رو باز کردم یه نامه ی عاشقانه برای راشل از طرف میکی بود که فقط یه خطشو میخونه و هیچی از قفسه بر نمیداره
فقط الان این عروسکو باید یه کاریش بکنم
کجا رفتین ؟ چرا منو تنها گذاشتین ؟ چی کار کنم الان![]()
تا جايي كه من يادمه عروسكه به هيچ دردي نمي خوره مي توني بذاريش توي صندوقت
زیر در هست یدونه یادمه یه تیکش تو یخچال بود یکی تو یکی از اتاقی کناری اون دری هست که ازش صدا میاد شمارش دقیق یادم نیست دوستان اگه میدونن کمکم کننهمه جا رو کامل گشت
اینارو همشو اگه بگیری تو ایتم هات میتونی باهم کمبو کنی بهم بچسبونی کار خیلی خاصی نیست اگه همشو پیدا کنی اینایی
که الان گفتم رو ببین پیدا کردی کردی برو بگرد
خیلی گلی mist جون اون از راهنمایت تو تام رایدر اینم از این، ممنون عزیز
یکیشم تو یخچال بود
خیلی بد شد دختر مرد تنها سرگرمیمون همین نگا کردن به اتاق الین بود که اونم اینطوری شد
خیلی غم انگیز![]()
![]()
تا آخرش برو مطمئنم برات خاطره خوبی میشه این بازیخیلی بد شد دختر مرد تنها سرگرمیمون همین نگا کردن به اتاق الین بود که اونم اینطوری شد
این سوراخ که بسته شده
باید چیکار کرد؟
یه سوراخ دیگه باز میشه کنار در خروجی ساختمان یه انباری مانندی هست تو اون اتاق
درسته یه سوراخ کوچولو بود اونو ندیده بودم یه سری کاغذ گذاشتم توش بزرگ شد
بازم دوباره طبق معمول
من تو مرحله ی جنگل نمیتونم مشعلو پیدا کنم میشه دقیقا بگین کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)