خواهش می کنم یکی کمک کنه
من پروزکتور رو گذاشتم جلوی مکنده خوردش ....قلعه کجاست ؟؟؟ چه جوری باید برم
رمز تاست های کنار عروس که جلوی آدم آنی هاس چیست
خواهش می کنم یکی کمک کنه
من پروزکتور رو گذاشتم جلوی مکنده خوردش ....قلعه کجاست ؟؟؟ چه جوری باید برم
رمز تاست های کنار عروس که جلوی آدم آنی هاس چیست
وای نوردهود ...عشقه منه تا حالا 2 بار تمومش کردم ................ اینجایی که میگیو رهه حلشو دقیقا یادم نیست ولی اگه زبانت قویه برو تو سایت gamespot اونجا راهنمای مراحل داره ..........
بهترین بازی ای که کردم همین نورهود بوده....آخر تیکه اس ، خیلی بامزه اس .....
من نمیدونم چرا این قسمتی که شما میگی یادم نمیاد .
فقط میدونم که واسه رفتن به قلعه مشکلی وجود نداشت .
یکم بیشتر توضیح بده یا یه عکس بذار شاید یه فرجی شد .
من متوجه یکسری از مسائل شما نشدم...
( رمز تاست های کنار عروس که جلوی آدم آنی هاس چیست) منظورت چیه؟
اون طور که من یادم می آید:
کلا دوغار وجود داشت که تنظیمات توپ رو در اون نوشته بود... باید بری پشت اون آدم آهنیه و یکسری تنظیمات اعمل کنی تا عروسک بچرخه و اون هم به طرف عروسک بچرخه کلش فیت بیاد جلوی هدف توپ جنگی...
بعد میری پشت توپ می زنی کلش میترکه ... بعد می ری همون جایی که تنظیمات عروسک رو تعیین کردی اون یارو آدم آهنی افتاده زمین.. میری سوارش می شی با دکمه های توش ور میری راه میفته باگذشت یکسری داستان اتوماتیک میره دم قلعه تو می پری تو...
من منظورم همین رمز تاست هاست که باید عروسک رو جا به جا کنه که آدم انهی بیاد جلوی توپ 3 تا تاست وجود داره که باید تغییرش بدیم ؟؟؟؟
اعداد این تاست ها چیست
من یه چیزایی یادمه .... نگاه کن اینی که میگم کلیه :
اگه جایی دیدی عددی چیزی نوشته یا تصویری روی درو دیواری یا تو وسیله ای ظاهر میشه ، اونو یادداشت کن .....
مثلا یه جا هست که میشه چراغ رو خاموش کرد وقتی خاموش میکنی فیلم دم آهنی رو نشون میده که چه جوری قراره بمیره و تازه بقلش یه کد هست که مربوط به جای دیگه از بازی میشه ....نمیدونم دیدی یا نه ...
این عدد هم که میگی فکر کنم یه جایی هست که داری با ماشین میری وسط راه یه دستگاه هست که روشنه و داره چیز نشون میده ( فکر کنما ) چون از این جور چیزا زیاد بود تو بازی و من یادم نیست درست و حسابی .....
در آن اتاقی که معمای موش وجود دارد پازل دیگری هم هست(پازل اشکال مشابه).این پازل به این شکل است که شما باید خانه هایی با یک شکل را انتخاب کنید و تعداد هر شکل را در کل جدول بشمارید.دقت کنید اگر در حین انتخاب اشکال مشابه شکل غیر مشابه ای را انتخاب کنید باید از اول شروع کنید.تعداد این اشکال،در معمای teddy bear(خرس عروسکی) مورد نیاز است.دقت کنید اشکالی که در این معما می بینید مربوط به همان پازل اشکال مشابه است.در معمای teddy bear باید در کنار هر یک از این اشکال،عدد مربوط به تعداد آن شکل در پازل اشکال مشابه را قرار دهید.
Last edited by sasanjfr; 05-06-2008 at 18:11.
ممنون من قسمت تاست رو رد کردم رفتم داخل قلعه ..... 3 تا کلید رو پیدا کردم ویدئو پروژکتور رو انداختم رو دیوار کد رو گرفتم .... شماره رمز 11514 بود حالا باید چه جوری این رمز رو وارد کنم ؟؟؟؟
نمی دونم اشتباه می کنم یا نه ولی مثل اینکه هر دو شماره مال یک کلیده !!!
کلید ها رو که جا زدی می ری اونور در از این یارو موجودات اول بازی که می خورتت بعد می اندازتت بیرون هست. تنظیمش که کردی برو توش شوتت می کنه اونور وارد در بعدی شدی در موقع تصمیم گیری روی سر یارو کلیک کن(همون که روی صندلیه) نه روی جای دیگه...
Last edited by SIMON137; 06-06-2008 at 14:39.
من با موفقیت بازی رو تموم کردم با تشکر
Last edited by webskyco; 06-06-2008 at 12:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)