سلام
من هم هر کمکی بتونم انجام ميدم
فقط الان با امتحانا دست به يقم
سلام
فقط الان با امتحانا دست به يقم
اکانت راپید شیر خواستید در خدمتم ! اکانت خریدم نمی دونم چی دانلود کنم ! حالا اگر شما خواستید لینک بدید سریع مستقیمش میکنم بهتون پی ام می دم ...
سلام تورنادو جان ، کمکی از ست ما بر می یاد ؟
اگه میشه قید کنید چون نوع کمکهای لازمه که ببینم اصلا ما هم قابل استاده هستیم یا نه "دی"
سلام محسن جان مرسی از اعلام آمادگیت، عالیه، خوب، دوست داری در سایت فعالیت کنی؟ ( به عنوان مدیر در سایت پست بدی؟ )اکانت راپید شیر خواستید در خدمتم ! اکانت خریدم نمی دونم چی دانلود کنم ! حالا اگر شما خواستید لینک بدید سریع مستقیمش میکنم بهتون پی ام می دم ...
سلام جویا جان ، کسایی که توانایی دانلود یا آپلود فایل یا فیلم روی هاست دارند ( تمامی امکانات در اختیارشون قرار میدم ! هرچی که بخوان )سلام تورنادو جان ، کمکی از ست ما بر می یاد ؟
ما در خدمتیم ! به عبارتی به کمک همه نیاز داریم ..... ، چون میخوایم واقعا به صورت جدی کار کنیم....سلام
هر کسی می تونه اینجا نمی تونه اعلام امادگی کنه می تونه پیغام خصوصی اعلام امادگی کنه ....
ما منتظریم
به خدا شرمنده منظوری نداریمباور نمی کنی ، این قدر پیغام خصوصی اومده ، که یکی یکی داشتم فعالشون می کردم توی سایت.... برای همین بعضی ها یادمون میره....
الا مثل اینکه شما بن شدید!!!
به همین یوزر بفرستم ! یا اگه این پیغام رو می بینید بهم پیغام خصوصی بدید تا به یوزر جدیدتون بفرستم،
من منتظرم!!!
اسم یوزرش -------- هست ...
این یعنی چی؟سلام جویا جان ، کسایی که توانایی دانلود یا آپلود فایل یا فیلم روی هاست دارند ( تمامی امکانات در اختیارشون قرار میدم ! هرچی که بخوان )یعنی برامون Adsl هم میگیری؟
![]()
این که چیزی نیست یه اپارتمان هم داریم می خریم که به شما بدیم امر دیگه ای نیست ؟؟
ابفرست به این یوزر من متظرم
اگر بخواهید سرور هارو داخل ایران قرار بدید چه قدر هزینه داره( تجهیزات سرور و...) چه پهنای باندی احتیاج هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)