آره
اینا دست خوردش کردن الکی گفتن دست نخوردس
خوب من که ازش استفاده نمیکنم به درد نمیخوره کلاً ویندوز قاطی داشت.
آره
اینا دست خوردش کردن الکی گفتن دست نخوردس
خوب من که ازش استفاده نمیکنم به درد نمیخوره کلاً ویندوز قاطی داشت.
Microsoft Windows XP Professional SP3 Integrated September 2009 Corporate-UP2DATE | 595MB
High Priority
Windows Malicious Software Removal Tool
Internet Explorer 8 for Windows XP
Optional
Update for Root Certificates
Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1
Microsoft Base Smart Card Cryptographic Service Provider Package
Group Policy Preference Client Side Extensions for Windows XP
Windows Search 4.0 for Windows XP
Windows Media Player 11
Microsoft .NET Framework version 1.1
Microsoft Silverlight
Windows Live Essentials
Instructions:
UnRAR *.iso
Burn *.iso
Boot *.iso
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
لینکهای رپید
Microsoft Windows XP Professional SP3 Integrated September 2009 Corporate Unattended-UP2DATE:
این همون ویندوز چند پست قبله با حجم 544 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچ برنامه خاصی روش نصب نیست اما اپدیتهای مایکروسلفت رو تا اخر ماه سپتامبر 2009 داره
(البته بعد از اینکه خودتون اینترنت اکسپلورر 8 و ویندوز مدیای 11 و.... رو نصب کردید یک سری اپدیت دیگه می خواد)
یا.
Microsoft Windows XP Professional SP3 Integrated September 2009 Corporate-UP2DATE |
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ت
Last edited by alirafaat; 15-09-2009 at 07:32.
آقا دو تا از این ویندوز های SP3 که اینجا هست رو دانلود کردم ، فوق العاده مزخرف!!
هیچ تفاوتی که ندارن ، آیکن اینترنت اکسپلورر هم از روی دسکتاپ برداشته شده ، اینترنت اکسپلورر جدید روش نصب نمیشه ، همینطور ویندو مدیا پلیر!!
ضمنا بدون اینکه برنامه ای اجرا بشه ، 50 درصد CPU اشغاله!!
البته نسخه june و august رو فقط امتحان کردم ، سپتامبر رو با توجه به این تجربه ، دانلود نکردم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
تمام ویندوزهای معرفی شده در این صفحه یکی هست و با هم فرقی ندارند
از اپدیتهای لیست شده هم (IE8 , و.... ) در اون خبری نیست
فقط دارای سکیوریتی اپدیت هست و از این نظر خیلی جالبه فقط 3 تاا اپدیت از مایکروسافت عقبه
سبک و بدون مشکله
توصیه می کنم که دانلود کنید
يعني لينكاي كه من قرار دادم كه تو توضيحاتش نوشته ie8 وجود ندارد من خودم اين لينكا را دانلود كردم ولي نصبش نكردم ببينم دارد يا نه
موفق باشيد
من سه تا فایل اولی را دانلود کردم موقع اکستراکت ارور crc میده و یه فایلش مشکل داره
دوستان اینارو خواهشا نزارن که ما این همه دانلود کنیم آخرش هیچ
اگه کسی از ویندوزهای این صفحه دانلود کرده و سالمن بگه تا منم دانلود کنم
سلام
ددوست عزیز من تمام ویندوزها رو دانلود ونصب کردم مطمئنا درسته
crc ارور معمولا از بد دانلود شدن ایجاد میشه -باید همون پارتی رو که روش crc میده دوباره دانلود کنید
Last edited by alirafaat; 15-09-2009 at 17:05.
پست 95 كه خودم لينكاشا گذاشتم دانلود كردم از يه چيز مطمينم و اون اينه كه مشكل تو اكستركت كردن ندارد فقط نصب نكردم
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)