bebakhsid modele gushi sony ericsson w700
bebakhsid modele gushi sony ericsson w700
گوشی شما سریال اصل نیست.احتمالا کسی که براتون فلش کرده سریال گوشی رو عوض کرده.
بعد از فلش پچ زیر رو روی گوشی بریزتا plz wait رو دور بزنه.یا ببر بیرون برات آنلاک کنند.
متن زیر رو ت نت پد بریز و با پسوند vkp ذخیره کن.
البته اگه فریمورت R1CA021 باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه به w800 تبدیل کردی از این یکی استفاده کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآره.اگه fs فلش بشه درایورها ازبین میره.
(البته در setool2lt با استفاده از یک پکیج sfa میشه از اینکار جلوگیری کرد ولی من نتونستم جواب بگیرم و توصیه هم نمیکنم)
آره میشه ولی باید دل و روده گوشی رو بریزی بیرون.آموزشش فعلا دم دستم نیست بعدا برات آپ میکنم. من قبلا یک گوشی k750 رو دادم برام قابش رو عوض کردند.البته خودم فایل آموزشیش رو بردم پیش یک تعمیرکار و اون برام عوض کرد. یادمه بعد از تعویض قاب جوی استیک پایینش خوب کار نمیکرد.
شما فایل Main مناسب با گوشیتون رو از سایت share2flash.com بگیر و روی گوشی فلش کن.آموزشها تو صفحه اول هست.وقتی وارد سایت شدی مسیر زیر رو دنبال کن:
SonyEricsson/FLASHES/USBsmart etc/Firmware/W700i/
سلام ایمان جان، آقا ممنون، روشن شد، هر چی دنبال دکمه تشکر گشتم، پیداش نکردم! مجبور شدم یک پاسخ پست کنم، بهرحال ممنون از کمکت
خیلی ممنون دوست عزیز
خوشحالم که مشکلت حل شد.
ایمان جون اگه Imei گوشی دیگه داشته باشی میشه چیکار کرد.....چون همه Imei خودشون رو سیاه میکردن تا کسی نفهمه......
سلام به دوستان عزیزمن یه سوال داشتم که ممنون میشم بهش جواب بدید :ایا برای تبدیل k750-R1CA021 prgCXC125952_EU_1_CL به w800 میتونم از برنامه setool2lite استفاده کنم ؟ اگه میشه راهشو بزارید .
بله میشه.صفحه اول تاپیک رو بخونی آموزشش بصورت کامل هست.
موفق باشید![]()
این شماره یک شماره منحصر بفرد مخصوص گوشی شماست.اگه کسی شماره گوشی شما رو بدونه میتونه شماره سریال گوشی خودشو(نه همه گوشیها) به سریال گوشی شما تغییر بده.اونوقت در شبکه 2 گوشی با شماره سریال گوشی شما وجود داره.این خودش یک نوع سو استفاده میشه.اینطور نیست؟
به خصوص در زمانی که بحث رجیستر وجود داشت.
در ضمن اگر گوشی شما گم بشه و درخواست ردیابی بدی ممکنه اون یکی گوشی که با سریال شما تو شبکه کار میکنه پیدا بشه و دست شما به هیچ جا بند نمیشه.
من ميخوام k750 را به w800 تبديل كنم
اول ميخوام بپرمس كه از چه بر نامه اي استفاده كنم بهتره
دوم اين كه يكي از دوستان زحمت بكشه ويك توضيح كامل با تمام جزءيات به من بده تا بفهمم كه بايد چي كار كنم تا دچار مشكل نشم![]()
من ميخوام k750 را به w800 تبديل كنم
اول اين كه از چه برنامه اي واسه اين كار استفاده كنم بهتره
دوم اينكه يكي از دوستان زحمتي بكشه وتوضيح كاملي رو با تمام جزءييات بده تا دچار مشكل نشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)