تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 38 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 374

نام تاپيک: فلش سونی اریکسون و تبدیل K750 به W800 برای کاربران مبتدی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

bebakhsid modele gushi sony ericsson w700

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

سلام به تمام دوستان،

چند روز يه گوشي K750i را دادم برام فلش كردند، يك ساعت بعد كنجكاو شدم ببينم ميتونم با نرم افزار SEtools بك آپ ازش بگيرم، روي read flash كليك كردم (مدل گوشي را هم يادم رفته بود ست كنم) بعد از اينكه از usb جداش كردم و روي ready كليك كردم گوشي ديگه روشن نشد! تا حالا 4 ~ 5 بار كامل فلش كردم (با توجه به دستورالعملي كه اينجا اومده) اما بي فايده ست چون وقتی روشن میشه رویplease wait گیر می کنه (25% را که پر کرد, قفل می کنه) بعدش هم صفحه سياه ميشه و هيچي... مجبورم باتري را در بيارم يه مدت صبر كنم تا بتونم دوباره روشنش کنم.

تمام فایل ها را از لینک های همینجا (مخصوص k750) گرفتم,

در ضمن با XS++ نتونستم فلش کنم، چون وسط فلش گوشی خاموش میشد! یعنی خود بخود خاموش میشه و XS ارور میده

خواهش مي كنم اگه كسي مي تونه، كمكم كنه، گوشي مال خودم نيست، واقعا نمي دونم چيكار كنم

خيلي ممنون
    گوشی شما سریال اصل نیست.احتمالا کسی که براتون فلش کرده سریال گوشی رو عوض کرده.
    بعد از فلش پچ زیر رو روی گوشی بریزتا plz wait رو دور بزنه.یا ببر بیرون برات آنلاک کنند.
    متن زیر رو ت نت پد بریز و با پسوند vkp ذخیره کن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته اگه فریمورت R1CA021 باشه.
    اگه به w800 تبدیل کردی از این یکی استفاده کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه گوشی رو فول فلش کنیم درایور دوربین و صدا از بین مره و باید دوبار درایور رو فلش کنیم؟
    ممنون
    آره.اگه fs فلش بشه درایورها ازبین میره.
    (البته در setool2lt با استفاده از یک پکیج sfa میشه از اینکار جلوگیری کرد ولی من نتونستم جواب بگیرم و توصیه هم نمیکنم)
    آقا ایمان دستت درد نکنه بابت همه ی آموزشها
    میدونم که اینجا جاش نیست ولی می خواستم ببینم که میشه قاب k750 رو با w800 عوض کرد یانه چون بعضی ها میگن نه بعضی ها میگن آره
    خودتون تو یه پستی گفته بودید جوی استیکش خوب کار نمیکنه
    خوب حالا چه کنیم؟
    آره میشه ولی باید دل و روده گوشی رو بریزی بیرون.آموزشش فعلا دم دستم نیست بعدا برات آپ میکنم. من قبلا یک گوشی k750 رو دادم برام قابش رو عوض کردند.البته خودم فایل آموزشیش رو بردم پیش یک تعمیرکار و اون برام عوض کرد. یادمه بعد از تعویض قاب جوی استیک پایینش خوب کار نمیکرد.
    ba drood be shoma man 1 moshkel daram ke gushimo khamush kardam va vaghti roshanesh kardam didam lcd dare 4eshmak mizane va peyghame sos mide va campiuteram ham windowse vistast mikhastam age shoma komak konid mobilamo flash konam mamnun misham age rahnami befarmaid va piruz va sar boland bashid
    شما فایل Main مناسب با گوشیتون رو از سایت share2flash.com بگیر و روی گوشی فلش کن.آموزشها تو صفحه اول هست.وقتی وارد سایت شدی مسیر زیر رو دنبال کن:
    SonyEricsson/FLASHES/USBsmart etc/Firmware/W700i/

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام ایمان جان، آقا ممنون، روشن شد، هر چی دنبال دکمه تشکر گشتم، پیداش نکردم! مجبور شدم یک پاسخ پست کنم، بهرحال ممنون از کمکت

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

سلام ایمان جان، آقا ممنون، روشن شد، هر چی دنبال دکمه تشکر گشتم، پیداش نکردم! مجبور شدم یک پاسخ پست کنم، بهرحال ممنون از کمکت
    خیلی ممنون دوست عزیز
    خوشحالم که مشکلت حل شد.

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ایمان جون اگه Imei گوشی دیگه داشته باشی میشه چیکار کرد.....چون همه Imei خودشون رو سیاه میکردن تا کسی نفهمه......

داره خودمونی میشه red dragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به دوستان عزیزمن یه سوال داشتم که ممنون میشم بهش جواب بدید :ایا برای تبدیل k750-R1CA021 prgCXC125952_EU_1_CL به w800 میتونم از برنامه setool2lite استفاده کنم ؟ اگه میشه راهشو بزارید .

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام به دوستان عزیزمن یه سوال داشتم که ممنون میشم بهش جواب بدید :ایا برای تبدیل k750-R1CA021 prgCXC125952_EU_1_CL به w800 میتونم از برنامه setool2lite استفاده کنم ؟ اگه میشه راهشو بزارید .
    بله میشه.صفحه اول تاپیک رو بخونی آموزشش بصورت کامل هست.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

ایمان جون اگه Imei گوشی دیگه داشته باشی میشه چیکار کرد.....چون همه Imei خودشون رو سیاه میکردن تا کسی نفهمه......
    این شماره یک شماره منحصر بفرد مخصوص گوشی شماست.اگه کسی شماره گوشی شما رو بدونه میتونه شماره سریال گوشی خودشو(نه همه گوشیها) به سریال گوشی شما تغییر بده.اونوقت در شبکه 2 گوشی با شماره سریال گوشی شما وجود داره.این خودش یک نوع سو استفاده میشه.اینطور نیست؟
    به خصوص در زمانی که بحث رجیستر وجود داشت.
    در ضمن اگر گوشی شما گم بشه و درخواست ردیابی بدی ممکنه اون یکی گوشی که با سریال شما تو شبکه کار میکنه پیدا بشه و دست شما به هیچ جا بند نمیشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه JAVAD_YAS14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روي زمين خدا

پيش فرض

من ميخوام k750 را به w800 تبديل كنم
    اول ميخوام بپرمس كه از چه بر نامه اي استفاده كنم بهتره
    دوم اين كه يكي از دوستان زحمت بكشه ويك توضيح كامل با تمام جزءيات به من بده تا بفهمم كه بايد چي كار كنم تا دچار مشكل نشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه JAVAD_YAS14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روي زمين خدا

پيش فرض

من ميخوام k750 را به w800 تبديل كنم
    اول اين كه از چه برنامه اي واسه اين كار استفاده كنم بهتره
    دوم اينكه يكي از دوستان زحمتي بكشه وتوضيح كاملي رو با تمام جزءييات بده تا دچار مشكل نشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •