علیرضا بی خیل بشی بیتره..حالا بیا 20 جای دیگه هم من نشونت بدم کپی کردن..نوشته شده توسط ARH
![]()
![]()
علیرضا بی خیل بشی بیتره..حالا بیا 20 جای دیگه هم من نشونت بدم کپی کردن..نوشته شده توسط ARH
![]()
![]()
گیلوپا جان قربون شکلت...علیرضا حقدوست نویسنده همون مقاله همین ARH خودمونه...مجله کاربر رو باز کنید و اسمنوشته شده توسط Gilopa
نویسنده رو بخونید..
چرا اینجا اینقدر زود قضاوت میشه..علیرضا هم احتمالا بخاطر اون طلبی که من یه جا نوشتم امده بود یه نیگا بندازه اینو دیده..بهر صورت اینقدرا قضیه مهم نیست ولی صداقت شما نباید تحت شعاع شک و ضن قرار بگیره..
ممنون..![]()
راکس عزیز بنده هم قربون شکل شما که میرم هیچ.زیر پاتم میرمنوشته شده توسط rax
![]()
به والله اگه میدونستم چنین کاری نمیکردم.ولی امیدوارم که حق بدید بنده قصدی نداشتم .من نام مجله رو نوشتم دیگه شرمنده.حالا برا اینکه این دوستمون ناراحت نشه من این تاپیک رو پاک میکنم.
باور کن من 3 تا آموزش در مورد نرم افزار نوشتم که یکیش مودم اسپای اگه بخوای برات 10 جور سایت میارم ببین چند جا کپی شده .حالا من باید برم یقه طرف رو بگیرم.فکر نمیکنم زیاد جالب باشه .تو اینجا هم اکگه پاییینش مینوشتم گیلوپا .یه چیزی ولی وقتی ننوشتم دیگه بی انصافیه.![]()
-------------------------
Last edited by hasan11; 11-04-2006 at 13:43.
بابا من کارتمو اوور کلا ک کردم البان به تته پته افتاده . قاط زد رفت ... الان چی کارش کنم بهتر شه یا اصلا بر گرده به حالت قبلش
داغ کرده، من که می گم بیخیال اور کلاک شونوشته شده توسط Master
توی راهنمای کارت گرافیک من نوشته اگر خواستید اورکلاک کنید از خنک کننده آبی استفاده کنید.
این حرفا چیه گیلوپا جان...اصلا مسئله مهمی نبود..در مورد مقاله های خودت هم موافقم که این اتفاق بارها افتاده...نوشته شده توسط Gilopa
من خودم دیگه اصلا نمینویسم مگه تو سایت بروبکس اشنا چون بد جوری اینجور چیزا ادم رو دلسرد میکنه..![]()
بازم تاکید میکنم قضیه اینقدرا هم مهم نبود..میدونم علیرضا هم مثل شما و باقی دوستان با اینچیزا دلخور نمیشه..![]()
کارت گرافیک من سرعت Gpuش 350 تا 700 جا داره، سرعت رمش هم 400 تا 1400 جا داره آیا میشه این سرعت رو روی درجه آخر گذاشت، کارت اصلا کار میکنه.
من اصلا اوركلاك رو پيشنهاد نميكنم .نوشته شده توسط hasan11
اولا ! اين يك كار كاملا تخصصيه
دوما ! براي مدت زياد نميشه كارتي رو اوركلاك كرد.
شركت هاي سازنده هم مسووليتي در قبال هر گونه تغييري نمي پذيرن . در نتيجه ريسكش بالاست .
من اهل ریسکم، Cpuم 2.6 هست اورکلاکش کردم شده 3.3 یک چند ماهی میشه.
ولی کارت گرافیکم نویه دلم نمیاد دستش کنم، بعدش هم سرعت خوبه نیازی نیست دستش کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)