من كه يه برنامه دارم كه چه ف*يلتر باشه چه نباشه واسم فرقي نميكنه
از rapidshare هم خوشم نميومد وقتي box.net لينك مستقيم ميده چرا رپيد؟؟؟
من كه يه برنامه دارم كه چه ف*يلتر باشه چه نباشه واسم فرقي نميكنه
از rapidshare هم خوشم نميومد وقتي box.net لينك مستقيم ميده چرا رپيد؟؟؟
درسته ------ هم جواب نمیده (البته میده ولی ترافیکش زیاده) به نظر من باید یه درس خوب به این Ispها بدیم . این فیلترینگ هیچ ربطی به دفتر مقام معظم رهبری نداره . فکر کنم اگه واسه یه ماه اعتصاب کنیم و شارژ نکنیم حساب کار میاد دستشون که بیشترین کاربرها افرادی هستند که از رپید شیر استفاده میکنند . به خدا هم پهنای باندشون زیاد میکنند هم رپید رو از این حالت خارج میکنند . من قبلا" این کارو کردم و نتیجه هم گرفتم یعنی برای افزایش پهنای باندم
باید بر علیه این Isp ها یه کاری انجام بدیم که هر چی میکشیم از اوناست . همه این کارها رو اونا انجام میدن بعدا" می اندازند سر مقامات دولتی . بابا اگه همچین کاری اونا کرده باشند که باید شامل همه Isp ها بشه ثانیا" مگه دفتر مقام معضم رهبری ورودی اینترنت مملکته و یا خروجی اون که بخواد این کار رو انجام بده جز Isp ها کار هیچ کسی نمی تونه باشه . همه با هم بسیج برای مبارزه با Isp ها که فقط به فکر خودشونند نه کاربران اینترنت
با شور چطوری ؟!!!
صبانت از این کارا زیاد میکنه ، به کاربران خونگی بالاتر از 128 هم میده اگه درخواست بدن .
دوستان لطفا از تلفن زدن و Email فرستادن دریغ نفرمایند بلکه فرجی بشه .
باور کنید اینا همش فیلم این Isp هاست .
برای گذر کردن ا ز ف..... راپید و دانلود با Internet Download Manager
اول فایل زیر را دانلود کنید
سپس برنامه u را اجرا کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از قسمت تنظیمات Internet Download Manager وارد ------ شوید
استفاده از پرکسی را تیک بزنید...
قسمت کپی از ie را بزنید
حالا می توانید از راپید دانلود کنید![]()
من هم از این ------ استفاده کردم قبلا" ولی ترافیکش خیلی بالاست یعنی سرعت دانلود رو تقریبا" نصف میکنه ولی خوب یا باید این کار رو بکنیم یا شارژ نکنیم .
یک راه حل یا شاید یک دور زدن
درسته فیل شد ولی
سایتهائی هستن که وقتی لینک رپید رو بهشون میدی خودشون شروع میکنند به دانلود مثل
خوب چیز جالبی هست و محدودیت دانلود این چیزا هم نداره و پشت سر هم دانلود میشه کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر مورد استفاده دوستان قرار گرفت بگید یک چند تا سایت دیگه هم هست تا قرار بدم
تمام شركت هايي كه محدوديت حجمي دارن سرعت بيشتر از 128 رو به كاربراي خونگي مي دن !صبانت از این کارا زیاد میکنه ، به کاربران خونگی بالاتر از 128 هم میده اگه درخواست بدن .
دوستان لطفا از تلفن زدن و Email فرستادن دریغ نفرمایند بلکه فرجی بشه .
اين سايت ها هم محدوديت هايي دارن براي خودشون مثلا همين سايتي كه معرفي كرديد از هر يوزر بيشتر از سه تا لينك نمي گيره ( البته راه هايي هست كه گولشون بزنيم و همين جوري لينك بگيرن ) علاوه بر اينكه در عرض سه سوت شلوغ مي شن و دان مي شه و عمر زيادي نمي كنن !یک راه حل یا شاید یک دور زدن
درسته فیل شد ولی
سایتهائی هستن که وقتی لینک رپید رو بهشون میدی خودشون شروع میکنند به دانلود مثل
جاوید جان من که تا حالا با همچنین مشکلی روبرو نشدم
چون راهی نداریم و باید رو بیاریم به این سایتها
البته یک چند تا دیگه هست که بازم میزارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین سایتها حداقل تا جائی که من میدونم و استفاده میکنم 6 ماه بالا است البته الام بیشتر باید استفاده کنم ازشونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راهی نداریم دیگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)