میگم کسی سایتی سراغ نداره که فقط 3870 ها را از شرکت های مختلف با هم تست کرده باشه ببینیم این Sapphire چقدر کم میاره.
پ.ن:انگلیسی نوشتم گیر ندید!
میگم کسی سایتی سراغ نداره که فقط 3870 ها را از شرکت های مختلف با هم تست کرده باشه ببینیم این Sapphire چقدر کم میاره.
پ.ن:انگلیسی نوشتم گیر ندید!
عصر ارتباط که چند ماهی هست گیر داده به کارتهای شرکت nvidia و بی خیال ati شده.
ايراد Sapphire HD 3850 از مموريش هست به خاطر مموريهاي 1.1 نانوثانيه كه داره كمتر از PowerColor يا HIS اوركلاك ميشه. در صورتي كه قصد اوركلاك نداريد تفاوت زيادي نيست...
من منظورم از درپیت توی حوزه ی کارت گرافیک هست وگرنه ترنسند که خیلی کارش درسته اونم توی حوزهی فلش مموری رم هم داره که تا حدودی حرفهای هم هستن و لی توی کارت گرافیک... همین چند تایی که گفتم کجاش توی کارت گرافیک تخصصی مثل سففایر کار کردن؟ کلی هاشون هم چند مدل رو اصلا نمیزنن.![]()
درسته تا حدودي ولي همون Sapphire يا HIS ( يا همون eVGA و BFG و XFX براي NVIDIA ) خيلي كمپاني هاي بزرگي نيستند فقط در زمينه طراحي برد اون هم اكثرا Reference كار مي كنند. چند تا از اين كمپاني ها هم قبلا فعاليتشون با AMD بوده و حالا اومدن توي اين ليست !!
البته NVIDIA فقط پارتنر هاي توليد كننده رو اونجا نوشته وگرنه همچين كمپاني هايي با NVIDIA هم همكاري دارند.
کمپانی های بزرگی نیستن(جز ایسوس و الیت گروپ و گیگا ) ولی بعضی هاشون واقعا سود ده هستن. کلا میخام اینو بگم که چرا باید اینجوری باشه.انویدیا تمام تولید کننده هاش به شدت با هم رقابت میکنن که اینجوری هم قیمت بهتر میشه هم کیفیت. یه روز ایکس اف ایکسه یه روز گینوارد میاد میزنه روی دست بقیه یه وقت دیگه ایسوس 1 گیگ رو میده بیرون کلا همشون به جون هم میفتن.ولی ati چند تا رقابت کننده اصلی بیشتر نداره این خیلی بده !خدا کنه اونا هم همین طور بشن اینطوری قیمت هم بهتر میشه.این که ای ام دی بیاد و کمپانی هایی که همکاری تکنولوژی ای باهاشون داره رو توی قسمت پارتنر گرافیک بنویسه یه جوریه.وگرنه من یکی که از خدامه amd یه تکونی توی تن nvidia و intel بده که منم هستم و جنس قابل رقابت دارم و قیمت رو الکی بالا نبرید.
حالا جدا از بحث اگه 3870 290 تومن باشه خوب چه فایده داره 8800gt که بهتره!؟
الان Sapphire و HIS و PowerColor و Diamond و Connect 3D رقابت خيلي خفني توي HD 3800 ها دارن. البته با اين موافقم كه رقابت به اندازه بردهاي NVIDIA نيست ولي داره بهتر ميشه.
درسته ولي برندهاي ديگه كه بيان قيمت مياد پايينتر...
از CONNECT 3D اطلاع نداشتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)