تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 147 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 1461

نام تاپيک: همه موارد iphone جز نرم افزاری (لیست آموزش ها در پست اول)

آخر فروم باز RezaTayebiJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

خب امروز iPhone گرفتم به قیمت 585 تومن نسخه 1.1.1
    Installer هم داره
    ایول . مبارکه.
    sendSong : برای تعیین آهنگ های مورد علاقه بعنوان رینگ .  ضمنا می تونی باهاش آهنگ هم ایمیل کنی.
    SummerBoard : تغییر ظاهر آیکون ها و سایز و ... . ضمنا چند تا theme خوشگل هم داره.
    iLight : خیلی ها از موبایلشون بعنوان چراغ قوه استفاده می کنن. iLight خیلی ساده صفحه ی سفیدی روی آی فون می ندازه که باعث روشنایی اطراف گوشی می شه.
    LightsOut : یه بازیه جالب!
    tap tap revolution : یه چیزی تو مایه های guitar hero برای آی فون! تو این بازی شما یه آهنگ رو انتخاب می کنی و ... . جالبه!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خیلی مبارکه...
    از کجا خریدی؟ آدرس..؟
    ممنون!
    یکی از دوستان زحمت پیدا کردنش رو برام کشید.

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

virgil جان مبارک باشه 1 سوال از RezaTayebiJ داشتم میخواستم بدونم cpu آیفون چند mhz است p990 که در حال حاضر من دارم 208 است و اصلا راضی نیستم آیفون چه قدر است؟ سرعت کار با این گوشی بالاست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تاچ اسکرین تکنولوژی لمسی iphone هست که در هیچ گوشیه دیگه ای مشابهش وجود ندارد. آی فون در حال حاضر تنها دیوایسی هست که قابلیت استفاده ی چند انگشتی رو دراه. بطور مثال وقتی می خواین رو یه عکس زوم کنین کافیه دو انگشت رو رو صفحه نمایش به هم نزدیک کنین!
    برای درک این مسئله باید ویدیوی راهنمای آی فون رو که لینک دانلودش رو گذاشتم ببینین. مطمئن باشین ضرر نمی کنین!

من که دانلود کردم و حال کردم.
    وقتی ویدئو رو ببینی تازه می فهمی یعنی چیه...

من که خیلی خوشم اومد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خیلی مبارکه...
    از کجا خریدی؟ آدرس..؟

پاساژ علاالدین از در جمهوری که وارد بشی مغزه های سمت راستت دارن.

پشت ویترین یه کوهی از جعبه های این گوشی هست.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

virgil جان مبارک باشه 1 سوال از RezaTayebiJ داشتم میخواستم بدونم cpu آیفون چند mhz است p990 که در حال حاضر من دارم 208 است و اصلا راضی نیستم آیفون چه قدر است؟ سرعت کار با این گوشی بالاست؟
    تا یه مدت پیش که اخبار سخت افزار آی فون رو دنبال می کردم اپل حاضر نبود cpu این گوشی رو معرفی کنه (الان خبر ندارم رسمی معرفی شده یا نه) ... اما اونهایی که گوشی رو باز کردن می گن آی فون دارای یه پروسسر 620MHz ARM CPU هست که احتمالا تولید شرکت سامسونگ باشه... مهم اینه که سرعت آی فون فوق العاده بالاست و با هیچ گوشیه دیگه ای قابل قیاس نیست. بنظر من دلیل اصلیش هسته ی سیستم عامل Mac OS X آی فونه. یکی از نکات جالب نرم افزارهای آی فون (بعضی از نرم افزارهای هکرها شامل این مطلب نمی شن) اینه که چیزی بنام خروج در این نرم افزارها وجود نداره. یعنی تمامی نرم افزارها همیشه باز هستن و در حالتیکه آخرین بار شما در آن نرم افزار بودین قرار دارن.
    Last edited by RezaTayebiJ; 22-11-2007 at 20:44.

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا که بحث سخت افزاری مطرح شد، این مطلب رو از سایت iphone freak نقل به مضمون میکنم که:
    "چیپ اینفینیون که در iphone به کار رفته، قابلیت فلش، جاوا و mms را داراست و جالبتر اینکه این پلتفرم قابلیت GPS، رادیو و 3G را در خود دارد که با آپدیت firmware فعال می شوند."
    از این مطلب این مورد روشن میشه که اپل به جای اینکه بخواد چند مدل گوشی با امکانات مختلف عرضه کنه، به مرور زمان قابلیتهایی رو از قبل به صورت passive یا بالقوه در iphone قرار داده رو با یک یا چند آپدیت نرم افزاری فعال میکنه. مثل این میمونه که یه بار پول بدین و یه گوشی بخرین، بعد به مرور زمان بدون اینکه هزینه ای پرداخت کنید، یه گوشی با امکانات بهتر بخرین. سیاست جالب و هوشمندانه ایه. پس بدونین پولی که بابت iphone میدین، ارزششو داره و به مرور زمان ارزشش بیشتر معلوم میشه.
    ضمنا صحبت آقا رضا در مورد cpu تایید میشه؛ cpu آیفون 620MHz هست؛ سریعترین cpu که در یک موبایل به کار رفته، البته به همراه یکی-دو مدل ویندوز موبایل.

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به به آقا رامین چه عجب از این ورا؟ کم پیدایی ؟!

فکر کنم n95 رو نگه داری بهتره
    همونطور که توضیج داده شد apple گوشی خوبیه ولی به پای n95 نمیرسه
    فکر کنم پیشنهادی که خودت بهم دادی بهتر باشه یعنی n95 8gb
    در ضمن n82 هم کامینگ سون هستش تو فکرش باش
    ساسان جان سلام
    ببین اکثر بچه ها میگن ایفون بهتره من دیگه نمیدونم چه کار کنم؟!!!!!!!
    گیج شدم
    از طرفی n95 رو هم دوست دارم!!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بعد از دو سه ساعت گشت زدن توی iPhone باید بگم تا الان همونچیزی بوده که انتظارش رو داشتم!

تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

حالا که بحث سخت افزاری مطرح شد، این مطلب رو از سایت iphone freak نقل به مضمون میکنم که:
    "چیپ اینفینیون که در iphone به کار رفته، قابلیت فلش، جاوا و mms را داراست و جالبتر اینکه این پلتفرم قابلیت GPS، رادیو و 3G را در خود دارد که با آپدیت firmware فعال می شوند."
    از این مطلب این مورد روشن میشه که اپل به جای اینکه بخواد چند مدل گوشی با امکانات مختلف عرضه کنه، به مرور زمان قابلیتهایی رو از قبل به صورت passive یا بالقوه در iphone قرار داده رو با یک یا چند آپدیت نرم افزاری فعال میکنه. مثل این میمونه که یه بار پول بدین و یه گوشی بخرین، بعد به مرور زمان بدون اینکه هزینه ای پرداخت کنید، یه گوشی با امکانات بهتر بخرین. سیاست جالب و هوشمندانه ایه. پس بدونین پولی که بابت iphone میدین، ارزششو داره و به مرور زمان ارزشش بیشتر معلوم میشه.
    ضمنا صحبت آقا رضا در مورد cpu تایید میشه؛ cpu آیفون 620MHz هست؛ سریعترین cpu که در یک موبایل به کار رفته، البته به همراه یکی-دو مدل ویندوز موبایل.
    سیاست سخت افزار برای نرم افزار نه نرم افزار برای سخت افزار ، سیاستی بود که اپل از همون روز معرفی آی فون راجبش صحبت می کرد ... ضمنا از اطلاعاتی که درمورد سی پی یو در اختیارمون گذاشتین ممنون.
    Last edited by RezaTayebiJ; 22-11-2007 at 23:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •