تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 83 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 827

نام تاپيک: Gears of War

داره خودمونی میشه sinacracker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    شاهرود

پيش فرض

نه بابا فکر کنم اگه مسیر نصب بازی رو تو یک درایور دیگه بدیم دیگه مشکل Save نخواهیم داشت .
    البته واسه من که هنوز مشکل Save ای نداشته !
    این کار رو هم کردم

آخر فروم باز Ehsan Studio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

gears of war گرافيكش بد نيست و گيم پلي هم عاليه فقط حيف كه سيو هاش مشكل داره
    اگه بازي گرافيك بالاو با فيزيك خوب ميخواي برو crysis رو بگير
    crysis رو همین الان تمومش کردم.فکرکنم باید برم همون COD رو بگیرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستانی که مشکل اجرا نشدن بازی رو دارن بگم که کلا دو تا فایل اجرایی هست یکی WarGame...exe و یکی Startup.exe.
    باید فایل دوم رو اجرا کنن و وقتی صفحه software update روی taskbar ظاهر شد crtl , alt , del رو زده و برنامه software update رو با کلیک راست روی اون Maximize کنن. بعد next رو میزنن و برای صفحه driver install روی taskbar هم همین کار رو تکرار کنن و بعد اگه درایور مورد نیاز رو نصب کرده باشد Skip رو میزنن تا به صفحه اصلی بازی برسن.

داره خودمونی میشه sinacracker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    شاهرود

پيش فرض

Crysis رو همین الان تموم کردم . ته عشق بود . ولی Gears of War یه چیز دیگست ...

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    راست میگن گرافیک این بازی از نسخه ی 360 کمتره ؟ مثلا خون پاشیدناش میگن
    غیر طبیعیه

Banned Evolution37's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Unknown Place

پيش فرض

دوستانی که مشکل اجرا نشدن بازی رو دارن بگم که کلا دو تا فایل اجرایی هست یکی WarGame...exe و یکی Startup.exe.
    باید فایل دوم رو اجرا کنن و وقتی صفحه software update روی taskbar ظاهر شد crtl , alt , del رو زده و برنامه software update رو با کلیک راست روی اون Maximize کنن. بعد next رو میزنن و برای صفحه driver install روی taskbar هم همین کار رو تکرار کنن و بعد اگه درایور مورد نیاز رو نصب کرده باشد Skip رو میزنن تا به صفحه اصلی بازی برسن.
    سلام
    همه این مراحلی که شما گفتید رو طی کردم مشکل من دقیقا بعد از انجام این مراحله وقتی که لوگوی اول مایکروسافت میاد و بلافاصله از بازی میپره بیرون....درایورم هم آپدیته169.04

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    همه این مراحلی که شما گفتید رو طی کردم مشکل من دقیقا بعد از انجام این مراحله وقتی که لوگوی اول مایکروسافت میاد و بلافاصله از بازی میپره بیرون....درایورم هم آپدیته169.04
    یعنی شما صفحه اول بازی همون که fullscreen نیست و 2 تا علامت چک باکس داره که میشه روشون تیک زد و یه دکمه Play رو تونستی بیاری؟
    دفعه اول هم بعد از اینکه اون صفحه اومد و من دکمه Play رو زدم دیدم صفحه بسته شد و هیج چی نیومد من هم کلی ناامید شدم ولی بعد از حدود 2 دقیقه دیدم بازی اتوماتیک اجرا شد! برای دفعات بعد هم من همون فایل startup.exe رو اجرا کردم و تو صفحه اول هم روی هر دو مربع تیک زدم که دوباره اون صفحه رو نیاره.
    من درایور جدیدتر رو هم داشتم که از سایت دانلود کرده بودم ولی گرفتم همون درایوری که تو dvd بازی بود نصب کردم.
    راستی شما XliveRedist که تو dvd بازی بود نصب کردی؟
    برای من توی پوشه Support به همراه نسخه جدید DX بود.

در آغاز فعالیت videogamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

11 گالری تصاویر جدید Gears of War

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20/11/2007

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه Amin_mustang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینجا کسی هست که تونسته باشه بازی رو با رم 512 اجرا کنه؟ البته گرافیکم8400 است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    اقا من با همچین سیتمی هنوز نتونستم بازی کنم
    Cpu 3.0 Dual
    512 Mb Graphic Card
    4 Gb Ram
    من وقتی میرم تو بازی تا لودینگ میره یک دفعه سیستم رستارت میشه
    بدجوری موندم تو کف این بازی
    تا حالا 10 بار ویندوز عوض کردم و انواع اقسام ویندوز را نصب کردم
    هر کی میتونه یه کمکی به من بکنه تا من هم یه حالی بکنم
    بدجوری موندیم تو خماری
    Please Helpppp

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •