I was asked about Newton's law and I said I don't know. I was questioned on the current President of USA and I wasn't sure if it is Clinton or Bush. But when I was asked on who I love, the only answer I can think of, is you.
I was asked about Newton's law and I said I don't know. I was questioned on the current President of USA and I wasn't sure if it is Clinton or Bush. But when I was asked on who I love, the only answer I can think of, is you.
Don’t Love a Friend who Hurts U
Don’t Hurt a Friend who Loves U.
سلام دوستان . ببخشيد چگونه مي شه فونت و اتدازه خطوط و چپ به راست رو تنظيم كرد ؟
پس معني هاش چـــــي ننوشتي !
اين پست هاتحساب ميشه هااااااااااا
موفق باشيد!![]()
کاری نداره بزن تو دیکشنری
ولی در کل حال میکنم با این اس ام اس های انگلیسی
از من از قانون نیوتن سئوال کردند گفتم نمی دونم. از ریاست جمهوری آمریکا سئوال کردند، مطمئن نبودم که کلینکتونه یا بوش.ازم پیرسیدند کیو دوست داری و تنها جوابی که می تونم فکرش رو بکنم تویی
دوستانی رو که آزارت می دند و دوست ندارم
دوستانی رو که دوستت دارند رو آزار نمی رسونم
خودمونیم ها اگه اینا ترجمه بشن اون روحیه اصلیشون از بین می ره!!!!
سلام دوست عزيز .
اين جملات واقعا كلمه خاصي نداشته و همه كلماتش رو دوستان بلدند .و به قول دوستمون اگر ترجمه بشه خيلي جالب نمي شه .
البته من سعي مي كنم معني جمله هايي رو كه مفهوم نيستند رو بنويسم به هر حال از توجهتون ممنونم .
راستي چگونه مي شه رنگ و فونت و اندازه و چپ به راست رو تنظيم كرد . من كد html رو از تو front page اينجا كپي كردم ولي نمي دونم چرا اينجا همش به هم مي خوره .
ازدوستمون كه ترجمه كرده بودند ممنونم .
موفق باشيد . باي
My eyes detected
My heart reacted
Thousand were rejected &
Only you were selected.
.
.
.
.
.
.
Because I needed a monkey
for an advertisement.
چشمانم پيدا كردند . قلبم عكس العمل نشان داد . هزاران نفر رد شدند و تنها تو انتخاب شدي
.
.
.
چون من به يك ميمون براي تبليغات نياز داشتم .
(يكي بگه به من كه چطوري ميشه فونت و اندازه رو عوض كرد . خيلي لازمه . )
باي
Last edited by hossein1990; 18-07-2008 at 10:30.
Never cry for those who do not deserve your tears but who deserve your tears never let you cry
هرگز براي كساني كه لايق اشك هاي تو نيستند گريه نكن . اما كساني كه سزاوار اشك هاي تو هستند هرگز نمي گذارند كه گريه كني .
بغل ارسال جواب سریع یه گزینه هست اسمش حالت پیشرفته هست از اوجا میتونی فونتو تغییر بدی(يكي بگه به من كه چطوري ميشه فونت و اندازه رو عوض كرد . خيلي لازمه . )
ما كه تو حالت پيشرفته فونت و رنگ و اين چيزا نديديم . يه نگاه بنداز ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)