nice color!
راس می گه! موافقم اصلان![]()
منم با خودم موافقم! این سری (مثلا 60 یا 80) رو نمی فهمم... این نشون دهنده چی هست؟راس می گه! موافقم اصلان![]()
Nice Zanane Color!nice color!
ازت خیلی خیلی ممنونم به خاطر عکس هایی که گذاشتی واقعآ کارت جالب بود دمت گرم مخصوصآ پست شماره 85 خیای خوشم اومد از عکسش
قابلی نداشت! (پر رویی همینه دیگه!)ازت خیلی خیلی ممنونم به خاطر عکس هایی که گذاشتی واقعآ کارت جالب بود دمت گرم مخصوصآ پست شماره 85 خیای خوشم اومد از عکسش
من موندم چرا نوکیا از بلوتوث 1.2 استفاده کرده...حیف نیست؟!
ببین عزیز نمی دونم با این گوشی کار کردی یا نه ولی اونایی که کار کردن حرف منو تصدیق میکنن بلوتوث این گوشی هیچ مشگلی نداره من به راحتی هر چی تموم تر فایل ردو بدل میکنم چون با بلوتوث 1.2 کار کردم می دونم چقدر دردسر داره ولی این بلوتوث اصلآ مشگلی نداره و سرعتش خیلی خیلی خوبه من در کل در بلوتوث این گوشی هیچ مشگلی نمی بینم
کار مهمی نبود!دست خودم هم راه افتاد!
کاش این وسایل تو ایران هم بیاید.
جالبه... عجیبه...!ببین عزیز نمی دونم با این گوشی کار کردی یا نه ولی اونایی که کار کردن حرف منو تصدیق میکنن بلوتوث این گوشی هیچ مشگلی نداره من به راحتی هر چی تموم تر فایل ردو بدل میکنم چون با بلوتوث 1.2 کار کردم می دونم چقدر دردسر داره ولی این بلوتوث اصلآ مشگلی نداره و سرعتش خیلی خیلی خوبه من در کل در بلوتوث این گوشی هیچ مشگلی نمی بینم
من این هفته میرم علاادین اگه پیدا کردم که حتمآ میخرم و پیغام میدم که شما هم برید بخرید ایشاالله که پیدا میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)