آقا کی میدونه چه جوری میشه این PES 4 رو online بازی کرد
سلامنوشته شده توسط Amin
Amin جان از جوابت ممنونم ولي گفتم كه ،ميرم تو Edit و Edit Team و ...خلاصه همه ي تنظيمات رو انجام ميدم
از تنظيم تركيب تيم گرفته تا موقعيت و نحوه حركت هر بازيكن ولي موقع بازي تركيب تيم و جاي بازيكن ها عوض ميشه
يه مثال بزنم:
من اسم بازيكنها قيافه و خصوصياتشون رو تغيير دادم.فرض كن مهدويكيا رو ميذارم هافبك سمت راست و تنظيم ميكنم كه موقع حمله بصورت مستقيم به طرف جلو حركت كنه(اين كارا رو تو Edit انجام ميدم )
ولي موقع بازي ميبيني رضايي جاي مهدويكياست و يه بازيكن ذخيره جاي رضايي وايساده و مهدويكيا هم ذخيره هستش تو اين حالت وضعيت حركتي رضايي موقع حمله مستقيم به سمت جلو هستش يعني همون جوري كه تنظيم شده بود(البته واسه مهدويكيا)
اميدوارم با اين مثال منظورم رو خوب رسونده باشم و شما بتونيد واسه رفع اين مشكل منو راهنمايي كنين
با تشكر
سلامنوشته شده توسط Aamoo
احتمالا مشكل اينه كه وقتي شما تركيب رو تغيير ميديد به وسيله stock تغييرات رو سيو ميكنيد و هر بار موقع بازي اين تغييرات رو لود ميكنيد
در صوردتيكه گزينه Stock فقط Fortmation رو سيو ميكنه و به بازيكنا اهميتي نميده
شما وقتي به Edit >> Edit Team >> Formation ميريد نيازي به سيو از طريق Stock نداريد .... فقط كافيه پس از انجام تغييرات OK رو بزنيد تا تركيب + تغيير بازيكنان براي هميشه سيو بشه
سلام دوست عزيزنوشته شده توسط naeim
شما كافيه مشكلتون رو يكبار مطرح كنيد![]()
-----------------------------------------------------------
آنلاين بازي كردن بازيهاي جديد نياز به DVD اريجينال بازي داره
در مورد PES5 كه اينطوره
PES4 هم به احتمال 90% همينطور هستش
شما به قسمت Network برويد و سرچ كنيد
احتمالا از سما CD-Key ميخواد
سلام.من كارت گرافيكم 128 هست.و بازي خوب اجرا ميشود ولي يك مشكل هست كه از زيبايي اين بازي كم كرده اينكه در دموي قبل از بازي ورزشگاه پر است ولي هنگام بازي كردن ورزشگاه خالي خالي هست.مشكل از كجاست؟
يك سوال ديگر ايا نسخه اي وجود دارد pes5 كه پسورد و سربال بخواهد اگر بله ميشود سريال بازي را بديهد
Last edited by arash2006; 03-05-2006 at 09:00.
سلام براي بازي در هواي برفي و باراني در مستر ليگ بايد چي كار كرد؟
للطفا راهنمايي كنيد
برنامه DOWNLOAD LOD MIXER 1.6 را ريختم در جايي که pes5.exe است و اجراش کردم و قسمت season را در حالت winter و effects را هم on کن و در اخر save کردم ولي بازم نتونستم در هواي برفي در مسترليگ بازي كنم
سلامنوشته شده توسط Amin
من ازstock استفاده نمي كنم okمي كنم (enterرو ميزنم) و ميام بيرون البته اين رو هم بگم كه اين اشكال موقعي هستش كه من cup رو بازي مي كنم و در بازي هاي دوستانه اين مشكل وجود نداره
با تشكر
سلام به همگی
من وقتی توپهایی که مدلشون بالاتر از 20 کیلوبایت هست رو ایمپورت می کنم از بازی خارج میشه
اگه میشه یه کمکی به من بکنید
مشخصات کامپیوتر من اینه
CPU : 2.4 Intel Celeron
VGA : Geforce4 MX 4000 128 MB
Motherboard : Matrix
Ram : 256 Kingeston
Hard : 80 Maxtor
ممنون میشم اگه کمکم کنید خیلی تو کفم
Navid جان میشه بگی با چه برنامه ای ایمپورت میکنی . اگه تونستی یک نمونه از آن توپها را بزار .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)