خواهش میکنم. فقط خیلی سخت نباشه!!!
![]()
خیلی خوب
خوب
متوسط
ضعیف
خواهش میکنم. فقط خیلی سخت نباشه!!!
![]()
سلام
من میخواستم اسم فونت طرح اخرتون که مردی در حال دعا بود رو بدونم و البته این که چطور اطراف نوشته رو به صورت پیکسل های مربع بزرگ در اوردید ؟ طرح مثل آب رو چطور تهیه کردید ؟
و این که برای اواتارتون از اکشن استفاده کردید ؟ این خط سفید وسطش رو چطور درست کردید ؟
ممنونم که جواب دادید .
با کمال میل جواب میدم دوست من؛
1/
اسم این فونت Tuluth هست و من تو برنامه کلک اینو نوشتم.من میخواستم اسم فونت طرح اخرتون که مردی در حال دعا بود رو بدونم
2/
برای اینکار شما باید یک کپی از لایه مورد نظر بگیرید و لایه زیری رو با ف.ی.ل.ت.ر Gaussian Blur ماتش کنید. مقدارش هم بستگی به طرحتون داره. بعد از اینکه ف.ی.ل.ت.ر Gaussian Blur رو اعمال کردید، نوبت ف.ی.ل.ت.ر Mosaic میرسه. Filter > Pixelate > Mosaicاین که چطور اطراف نوشته رو به صورت پیکسل های مربع بزرگ در اوردید ؟
حالا دوباره از منوی ف.ی.ل.ت.ر گزینه Filter > Sharpen > Sharpen More رو 2 بار انتخاب کنین.
همین.
3/
طرح آب رو با استفاده از ف.ی.ل.ت.ر Flood متعلق به سایتFlaming Pear درست کردم.طرح مثل آب رو چطور تهیه کردید ؟
*لینک دانلود پلاگین رو میزارم اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4/
بله.برای اواتارتون از اکشن استفاده کردید ؟
5/
50% متعلق به نور خوده عکسه و 50% هم متعلق به افکتی که اون اکشن به تصویر میده. متاسفانه اسمش الان یادم نیست ولی در اولین فرصت براتون میذارمش.این خط سفید وسطش رو چطور درست کردید ؟
خواهش میکنم.ممنونم که جواب دادید .![]()
سلاماسم این فونت Tuluth هست و من تو برنامه کلک اینو نوشتم.
ممنون بابت پاسخ کاملتون ...
برنامه ی کلک رو من نصب کرده بودم زمانی ولی اصلا درست نتونستم استفاده کنم ! ایا ممکنه با استفاده از همین فونت توی ورژن های ME فتوشاپ استفاده کرد ؟
نه، متاسفانه جواب نمیده!برنامه ی کلک رو من نصب کرده بودم زمانی ولی اصلا درست نتونستم استفاده کنم ! ایا ممکنه با استفاده از همین فونت توی ورژن های Me فتوشاپ استفاده کرد ؟
کارهاتون ok داره .
بعضی از کارهاتون آنقدر خوب بود که حسودیم شد. چون من دوست دارم کسی تو کار گرافیک پیشرفت نکنه ، تا من سلطان گرافیک جهان باشم.
ولی من هر کسی رو که گرافیک کار باشه ، دوستش دارم .این یکی از معیارهای من هست.دوست دارم دوستام فقط گرافیک کار باشن . راستش من همیشه خودم رو سرزنش می کنم که چرا این حرفه رو تو دانشگاه ادامه ندادم.
حرف زیاد است تا بعد.
خواهش میکنم، شما لطف دارین.BIZIMT: کارهاتون ok داره .
بعضی از کارهاتون آنقدر خوب بود که حسودیم شد...
اما من اصلاً خودمو یه گرافیست نمی دونم. من فقط بلدم با فتوشاپ یه چیزائی سرهم کنم. چون یه گرافیست علاوه بر ارائه کارهای خوب باید یه ذهن خلاق داشته باشه. گرافیست بدون خلاقیت نمرش صفره!!!
من یه مقدار تو این زمینه ضعیفم، البته دارم روش کار میکنم. امیدوارم با کمک خدا و این فروم بتونم این ضعفم رو تقویت کنم.
واسم دعـــا کنید plz.
سلام
این طرح بکگراند کار خودته؟
اگه هست یه ذره رنگاش ناجوره!
این نوشته هم سایه زردش یه ذره تو ذوق میزنه!
راستی اگه طرح بکگراند کار خودته کار خودته لطف میکنی بگی براش قرمز سمت راست را از کجا دان کردی![]()
براش نیست.m1367m2006:
اگه طرح بکگراند کار خودته کار خودته لطف میکنی بگی براش قرمز سمت راست را از کجا دان کردی؟
اون طرح رو از روی یه تصویر برداشتم، بعد از اینکه ترنسپرت کردم گذاشتمش اینجا.
ممنون از نظراتت. این کار رو تو یه تاپیک دیگه با رنگهای مختلف گذاشتم ولی فقط اینو تو تاپیک خودم آوردم.این طرح بکگراند کار خودته؟
اگه هست یه ذره رنگاش ناجوره!
این نوشته هم سایه زردش یه ذره تو ذوق میزنه!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*پست طرح "بسم الله" در رنگ های مختلف:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Cinoheh; 26-09-2008 at 16:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)