سلام
وبلاگ Mike Shinoda هم بعضی وقتا مطالب جالبی داره:
هیچکدوم از آهنگاشون به پای In the End نمیرسه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باتشکر
سلام
وبلاگ Mike Shinoda هم بعضی وقتا مطالب جالبی داره:
هیچکدوم از آهنگاشون به پای In the End نمیرسه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باتشکر
پ ن : اینها چرا تو همه عکساشون در حال زور زدن اند ؟؟؟!!!!![]()
Last edited by damn; 16-03-2010 at 12:03.
Mike Shinoda تو بلاگ خودش از انتشار بازی Linkin Park خبر داد:
” بازی جدید Linkin Park تو راهه! من شخصا فقط یه امتحان از این بازی داشتم و به نظرم خیلی بزرگ و جالبه، همونطور که انتظار میره من و سایر اعضای گروه دست-به-دست هم با کمک تیم طراحی در حال ساخت این بازی هستیم. برای علاقه مندان به طرح های هنری من: خیلی از شخصیت های آشنا (منظورش شخصیت هاییه که تو طرح هاش بوجود آورده) تو این بازی ۸-بیتی تو یه دنیای مجازی زندگی میکنن. تو بازی آیتم ها از شش شورشی به سرقت میرن و شما از طرف شورشی-ها برای حل معمای سرقت انتخاب میشید، جمع آوری آیتم ها هدف اصلی بازیه. من هنوز نمیتونم جزئیات و اطلاعات زیادی از بازی بدم فقط میتونم بگم این بازی برای همه طرفداران Linkin Park هیجان انگیز خواهد بود چون بعد از تموم کردن بازی میتونن آهنگ جدید Linkin Park رو روی صفحه پایانی بشنون. این بازی بزودی برای کنسول های دستی iPod و iPhone (لمسی) منتشر میشه.”
Mike Shinoda در مصاحبه با MTV News در مورد آلبوم جدید Linkin Park اینطور گفت:
” کار آلبوم داره به خوبی پیش میره، ما قصد داریم تا دوباره با Rick Rubin کار کنیم، علاوه بر اینکه کار این آلبوم رو تو یه استودیوی جدید شروع کردیم اما تصمیم گرفتیم تا به استودیوی ضبط آلبوم Hybrid Theory و Meteora برگردیم، خیلی عالی بود، احساس اینو داشتم که انگار میخوایم یه کار جدید با صدا و سبک متفاوت که قبلا نداشتیم رو شروع کنیم. خیلی ها از من میپرسن که سبک این آلبوم چیه؟ اما برای توصیف کردن سخته و وقتی که اونا آهنگامون رو بشنون متوجه این سختی میشن. وقتی که همچین صحبت هایی میشه شاید خیلی از طرفداران سرسخت ما بترسن، “اما مایک اشاره میکنه که این فقط رشد و نمو طبیعی گروه هست”. من فکر میکنم تو آلبوم قبلی تجربه های شخصی بیشتر نقش داشتن ما محدودیت و مرزها، خلاقیت و شخصی سازی هارو از بین بردیم.”
بقیه صحبت ها تکراریه و اینطور که معلومه هنوز اسمی برای آلبوم جدید انتخاب نکردن فقط Chester در مصاحبه قبلیش با MTV اعلام کرده بود که این آلبوم احتمال داره در ماه جون منتشر بشه.
بالاخره معلوم شد اسم آلبوم جدیدشون چیه!
چهاردهم سپتامبر سال جاری آلبوم جدید گروه Linkin park با نام A THOUSAND SUNS منتشر میشه. آهنگ اصلی در این آلبوم The Catalyst خواهد بود که دوم آگوست منتشر میشه!
به نظر میرسه میخوان به طرفدارا هم یه امکان بدن که در آلبوم جدید نقش داشته باشن!
اطلاعات بیشتر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Meteora
من که با این آلبوم خیلی حال کردم..
پسر معرکه است...
واقعا اهنگای تاثیر گذار زیاد داره لینکین پارک
مثلا این اهنگشون New Divide ..
یا In The End ..
از این آهنگشون خیلی خوشم میاد و به نظرم برای فیلم Transformers 2 مناسب بود(ریتم آهنگ) ولی آهنگی که برای Transformers 3 انتخاب شده به نظرم زیاد مناسب نیست.اگه اشتباه نکنم برای این فیلم آهنگ Iridescent انتخاب شده............مثلا این اهنگشون New Divide ..
Top 5 بنده از LP
The Catalyst
Faint
Braking The Habbit
From The Inside
A Place For My Head
یکی از Top بندهای بنده میباشند( به همراهِ , Blackfield + Green Day + Radiohead + Muse )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)