دوستان عزيز من الان تو سال 2020 هستم و الان به جاي رسيدم كه الان 3 سال هست كه حتي 1 بازيكن رو هم نخريدم به دليل اينكه الان من تو 20 منطقه دنيا دارم با مربي هايي كه استخدام كردم بازيكن پرورش ميدم به صورتي كه هر سال از فروش اونها 5 مليون بدست ميارم و يه همين صورت بازيكن ها پله پله از استعدادها تا نوجوانان و جوانان و رزرو جايگزين ميشم و تيم رو از خريد بازيكن بي نياز ميكنن
در ظمن ثرمايه كلي باشگاه من هم 2 بيليون دلار هيت من تو اين چند ساله خيلي خيلي كارهاي مفيدي رو انجام دادم از جمله بازسازي كامل ورزشگاه به مدت 2 سال (ورزشگاه چلسي كه از 40 هزار و خورده اي به يك ورزشگاه مدرن و با امكانات رو دنيا با ظرفيت 60 هزار نفر رسوندم
راستي دوستان به جاي خريد بازيكنان گرون و اسم و رسم دار برين سراغ بازيكنان اميد زير 21 سال تيم هاي ملي كشورهاي مختلف...ايتاليا تا دلتون بخواد داره
تازه من از طرف خودم 300 مليون به باشگاه كمك كردم
فقط يه سوال
دوستان چرا بعد از گذشت چند سال از كامل شدن موارد درخواستي براي ورود به بورس چرا من وارد بورس نميشم همش پيغام رد شدن درخواست رو ميده..همه تيكها سبز هستن و خودش هم زده كه ميتونيد با زدن دكمه ورود به بورس وارد بشيد ولي با زدن دكمه هيچ اتفاقي نميفته و تو قسمت اخبار ميزنه رد درخواست ورود به بورس
اگه كمكم كنيد ممنون ميشم