تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 97 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 968

نام تاپيک: FIFA Manager 08

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

دوستان عزيز من الان تو سال 2020 هستم و الان به جاي رسيدم كه الان 3 سال هست كه حتي 1 بازيكن رو هم نخريدم به دليل اينكه الان من تو 20 منطقه دنيا دارم با مربي هايي كه استخدام كردم بازيكن پرورش ميدم به صورتي كه هر سال از فروش اونها 5 مليون بدست ميارم و يه همين صورت بازيكن ها پله پله از استعدادها تا نوجوانان و جوانان و رزرو جايگزين ميشم و تيم رو از خريد بازيكن بي نياز ميكنن
    در ظمن ثرمايه كلي باشگاه من هم 2 بيليون دلار هيت من تو اين چند ساله خيلي خيلي كارهاي مفيدي رو انجام دادم از جمله بازسازي كامل ورزشگاه به مدت 2 سال (ورزشگاه چلسي كه از 40 هزار و خورده اي به يك ورزشگاه مدرن و با امكانات رو دنيا با ظرفيت 60 هزار نفر رسوندم
    راستي دوستان به جاي خريد بازيكنان گرون و اسم و رسم دار برين سراغ بازيكنان اميد زير 21 سال تيم هاي ملي كشورهاي مختلف...ايتاليا تا دلتون بخواد داره
    تازه من از طرف خودم 300 مليون به باشگاه كمك كردم
    فقط يه سوال

دوستان چرا بعد از گذشت چند سال از كامل شدن موارد درخواستي براي ورود به بورس چرا من وارد بورس نميشم همش پيغام رد شدن درخواست رو ميده..همه تيكها سبز هستن و خودش هم زده كه ميتونيد با زدن دكمه ورود به بورس وارد بشيد ولي با زدن دكمه هيچ اتفاقي نميفته و تو قسمت اخبار ميزنه رد درخواست ورود به بورس

اگه كمكم كنيد ممنون ميشم

داره خودمونی میشه FRICO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    kerman

پيش فرض

اقا من در اعتماد هست مشكل دارم چه كار كنم

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

آقایون کرک برای پچ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یکی از بچه ها گذاشته بود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

Amin_Asterix یا همون InTeR این کرک رو خودم گذاشته بودم . اما حالا یکی ازم exe اصلی که توی DVDها موجوده رو میخواد . چون بازیش از قبل کرک شدست و روش پچ نصب نمیشه . میخواد که exe اصلی رو جایگزین exe کرک شده بکنه و بعد پچ کنه .
    کسی این exe اصلی رو داره واسه ما اپ کنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pentoriko's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تـــــــــــهـــــــــــران

پيش فرض

دوستان عزيز من الان تو سال 2020 هستم و الان به جاي رسيدم كه الان 3 سال هست كه حتي 1 بازيكن رو هم نخريدم به دليل اينكه الان من تو 20 منطقه دنيا دارم با مربي هايي كه استخدام كردم بازيكن پرورش ميدم به صورتي كه هر سال از فروش اونها 5 مليون بدست ميارم و يه همين صورت بازيكن ها پله پله از استعدادها تا نوجوانان و جوانان و رزرو جايگزين ميشم و تيم رو از خريد بازيكن بي نياز ميكنن
    در ظمن ثرمايه كلي باشگاه من هم 2 بيليون دلار هيت من تو اين چند ساله خيلي خيلي كارهاي مفيدي رو انجام دادم از جمله بازسازي كامل ورزشگاه به مدت 2 سال (ورزشگاه چلسي كه از 40 هزار و خورده اي به يك ورزشگاه مدرن و با امكانات رو دنيا با ظرفيت 60 هزار نفر رسوندم
    راستي دوستان به جاي خريد بازيكنان گرون و اسم و رسم دار برين سراغ بازيكنان اميد زير 21 سال تيم هاي ملي كشورهاي مختلف...ايتاليا تا دلتون بخواد داره
    فقط يه سوال

دوستان چرا بعد از گذشت چند سال از كامل شدن موارد درخواستي براي ورود به بورس چرا من وارد بورس نميشم همش پيغام رد شدن درخواست رو ميده..همه تيكها سبز هستن و خودش هم زده كه ميتونيد با زدن دكمه ورود به بورس وارد بشيد ولي با زدن دكمه هيچ اتفاقي نميفته و تو قسمت اخبار ميزنه رد درخواست ورود به بورس

اگه كمكم كنيد ممنون ميشم
    شما بايد يه كمكي به ما بكنيد

شما اگه يه آموزش راجب پول دار شدن بزاري خيلي خوبه

داره خودمونی میشه arvin_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

Amin_Asterix یا همون InTeR این کرک رو خودم گذاشته بودم . اما حالا یکی ازم exe اصلی که توی DVDها موجوده رو میخواد . چون بازیش از قبل کرک شدست و روش پچ نصب نمیشه . میخواد که exe اصلی رو جایگزین exe کرک شده بکنه و بعد پچ کنه .
    کسی این exe اصلی رو داره واسه ما اپ کنه ؟
    دقیقا منم مشکلم همینه
    اگه پیدا کردی اصلی رو به ما هم بدش
    دمت گرم
    بای

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

شما بايد يه كمكي به ما بكنيد

شما اگه يه آموزش راجب پول دار شدن بزاري خيلي خوبه

جواب ارسال شد

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

برای ما هم ارسال کن.

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فقط يه سوال

اگه كمكم كنيد ممنون ميشم
    سلام لطفا من را هم کمک کنید

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

رمز بازی

Note: This procedure involves editing a game file; create a backup copy of the file before proceeding.

Use a text editor to edit the "house.txt" file in the "\ea sports\fifa manager 08\user\objects" directory.

Change the very last line to: Palace,Palais,Schloss,Palacio,Palazzo,Palac,-1200000000,palace.bmp,2005

By doing this, when you buy the Palace you are given nearly $900 million into your personal wallet (which can be donated to the club).

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •