اگر به بازیها کمی سبک انتقادی هم بدی بهتره ، تا اونجایی که من توضیحات را می خوندم شما فقط تعریف می کردید که حتما بازی کنید و از دست ندید و فوق العاده ست و ...
اگر کمی هم از ضعف بازیها بگید به نظر من جالب تر هم می شه...
اگر به بازیها کمی سبک انتقادی هم بدی بهتره ، تا اونجایی که من توضیحات را می خوندم شما فقط تعریف می کردید که حتما بازی کنید و از دست ندید و فوق العاده ست و ...
اگر کمی هم از ضعف بازیها بگید به نظر من جالب تر هم می شه...
باشه حتما. اینجا داره شبيه مجله ميشه. عجب پيشنهادات کارساز و سازنده ای. ممنون
دوستان Carbonو Driver 76اصلا بازی نکنيد حتی به جلدش هم نگاه نکنيد که مزخرفن
Carbon یکی از بهترین بازی هایی بود که با PSP کردم و خیلی بهم حال داد. یادمه زمان خودش تو بازیهای psp یکی از بهترین گرافیک هارو داشت !
سلام سم فيشر جان. من نظر خودم رو گفتم. خوب بازی چيزه سليقه ای هست. اما من هم کربن و هم موست وانتد و هم آندر گرند رو بازی کردم اما کربن به خوبيه بقيه نبود.
از این به بعد فقط نظرت رو بگو ! اینی که تو گفتی
بیشتر تحمیل نظر هست !
مازي جان اين بازي innocent life زبانش كه ژاپني نيست ؟ انگليسيه ديگه ؟ بعد اينكه چه جوريه . يعني چون حجمش كمه گرافيكش پايينه ؟
مازي جان اين بازي innocent life زبانش كه ژاپني نيست ؟ انگليسيه ديگه ؟ بعد اينكه چه جوريه . يعني چون حجمش كمه گرافيكش پايينه ؟هم نسخه ژاپنی داره هم انگيليسی.
این همون هاروست مون خودمون هست. بازيه قشنگيه. کسايی که این بازی رو انجام ميدن به گرافيکش اهميت نميدن . این بازی خاطره های خوب گذشته رو به ياد بازی باز ها مياره.
از این به بعد فقط نظرت رو بگو ! اینی که تو گفتی
رو چشم . چشم . شما ببخشيد.!!بیشتر تحمیل نظر هست !
اینو قبول ندارم. چند روز ديگه يک مقاله از درايور ميزارم. اونجوری که من تحقيق کردم بازيه جالبی نيست. فقط برای مبتدی ها.
درسته بازی driver 76 خیلی بی کیفیته
سلام مازي جان : بازي خوب موتور سواري چي سراغ داري ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)