تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 15 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 144

نام تاپيک: عوامل اجتماعی خرافه پرستی

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

منبع نمیخواد به راحتی قابله امتحان تو کل عمرت گوشت خوک و مشروب الکلی بخور بعد ببین آخر عمری به چه وضعی میفدی.
    شراب الکلی به علت موندگی زیاد باعث نارسایی کبد میشه و اینه همه میدونید و نیازی به منبع معتبر نیست. و خوک هم کلا چون خودش حیوان کثیفیه و غذا های نجس میخوره کرم تو بدنش بسیاره ( البته گوشت کالباس هم کمی از گوشت خوک نداره ولی لامسب خیلی خوشمزس و ضرراتش اندازه گوشت خوک نیست.) ممکنه باعث رشد کرم در بدن بشه. اگه حرف من با عقل جور نیومد از من منبع بخواید. همه ی حرفام واضح و مشخصه.

مثل اینه بگم اسکندر به ایران حمله کرد بگید منبع معتبر بیار.
    دوست عزیز شما هر روز گوشت قرمز بخور، اونم گوشت زلال و حلال گوسفند ببین به چه روی میوفتی.
    نان که حلال ترین حلال هست هم روز بخور، پس از میانسالی چنان دیابت میگیری که باید انسولین بزنی.

افراط در خوردن هر چیزی تبعات منفی داره، در افراط کردن هم فرقی بین گوشت ها و نوشیدنی ها نیست، حالا بعضیا کم و بیش قدرت کمتری دارن.

شراب قرمز به مقدار کم برای عروق و قلب بسیار مفید هست، اینو شما تو هر سایت پزشکی میخوای دنبال کن، اونیکه سبب مشکلات کبد میشه دائم الخمر بودن و مصرف زیاد و مجددا افراط هست.

هرچند کلا سلامت از منظر باورهای باستان یکجور لطیفه هست.
    چون همونا میگن تا میتونین در روز آب بخورین تا کلیه از کار نیوفته، یک ماه سال میگن کلا تو گرمای پدر در ار آب نخورین براتون خوبه.
    داستانی داریم با یکسری از این اعتقادات به خدااااااا.

2. 7 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

گوشت خوک کلا از نظر ضرر هیچ فرق زیاد با گوشت های دیگه مثل گوسفند و گاو نداره.
    فقط چون گوشت قرمز مصرفی اصلی در غرب هست .دانشمندان غربی طبیعتا مطالب بیشتر علمی بر ضد مصرف زیاد گوشت خوک مینویسند.
    میبینیم که روز به روز بیماری ها کمتر و میانگین سن افراد در کشور های غربی بالاتر میره با اینکه مصرف اصلی گوشت اونها همین گوشت خوک هست.و هنوز هیچ دانشمندانی نیومده بگه تفاوت گوشت های قرمز مثل خوک و گاو و غیره از زمین تا اسمون هست

4. 5 کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

در جواب برادر راسل باید بگم:

البته که افراط کردن نابود کننده است. ولی شما میدونی چرا ادیان شراب حرام کرد. فلسفه اون رو بدونی همه ی مشکلات حل میشه. اتفاقا زدی تو خال.
    اعراب جاهل اینقدر شراب خوردن تا عقل خودشونو از دست دادن والا شراب الکلی که از همون اول حرام نبود. به خاطر افراط بعضی ها حرامش کردن تا بلکم بشه جلو اعراب نادان رو با شرعیات گرفت. شاید اگه تو مصرف نون هم زیاده روی میشد اون رو حرامش میکردن.
    و اینکه تریاک هم به مقدار کم بسیار برای ایمنی بدن مفیده ولی کم. شراب هم همینطور ولی در مواقع خاص و تنها با دستور پزشک.
    نه اونطور که اروپایی میخورن و عقلشونو برای چند ساعت از دست میدن
    Last edited by Demon King; 07-05-2014 at 17:41.

6. 3 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

فقط همین را بدانین که سفیر انگلستان برای افزایش استعمار انگلیس پا شد رفت هندوستان انتهای گاو رو بوسید !!! وقتی ملازمانش گفتن این چه کاری بود کردی؟
    برگشت گفت مردم شرق دور را باید در توهمات نگه داشت و توهماتشان را چنان به یقین تبدیل کرد که توی اون دست و پا بزنن و بگن کل دنیا در برابر اعتقادات ما ذلیل و در کف هست.
    این واقعیت داره یا مثل همون "اکثریت نادان و اقلیت خائن" معلوم نیست صحت داشته باشه ؟؟
    Last edited by leo.unique; 07-05-2014 at 18:02.

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

منبع نمیخواد به راحتی قابله امتحان تو کل عمرت گوشت خوک و مشروب الکلی بخور بعد ببین آخر عمری به چه وضعی میفدی.
    شراب الکلی به علت موندگی زیاد باعث نارسایی کبد میشه و اینه همه میدونید و نیازی به منبع معتبر نیست. و خوک هم کلا چون خودش حیوان کثیفیه و غذا های نجس میخوره کرم تو بدنش بسیاره ( البته گوشت کالباس هم کمی از گوشت خوک نداره ولی لامسب خیلی خوشمزس و ضرراتش اندازه گوشت خوک نیست.) ممکنه باعث رشد کرم در بدن بشه. اگه حرف من با عقل جور نیومد از من منبع بخواید. همه ی حرفام واضح و مشخصه.

مثل اینه بگم اسکندر به ایران حمله کرد بگید منبع معتبر بیار.
    من هنوز منبع معتبری نمیبینم + اینکه ادعاهای جدیدی هم اضافه شدن که نیاز به منبع دارن!

9. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

1- تمامی ادیان آسمانی یعنی چندتا؟ اگه منظورتون فقط سه تا دین خاورمیانه ای که به تبعیت از هم و تنها در یک منطقه زمین بودن و در یک بازه کوتاه زمانی نسبت به عمر میلیونی بشر و درست پس از ادعاهای افلاطون در مورد سرشت ماورالطبیعه انسان اومدن؛ اون بحثش جدا هست.

2- من تو یک تاپیک دیگه خدمت دوستان گفتم، امریکا به طرز وحشتناکی سیاس و شیاده و برای سواری گرفتن از ابلهان به هر ترفندی میسر میشه.

فقط همین را بدانین که سفیر انگلستان برای افزایش استعمار انگلیس پا شد رفت هندوستان انتهای گاو رو بوسید !!! وقتی ملازمانش گفتن این چه کاری بود کردی؟
    برگشت گفت مردم شرق دور را باید در توهمات نگه داشت و توهماتشان را چنان به یقین تبدیل کرد که توی اون دست و پا بزنن و بگن کل دنیا در برابر اعتقادات ما ذلیل و در کف هست.
    آمریکا هم برای نگه داشتن ایت ملت تو توهم، از هیچ اظهار عجز و بدبختی در برابر اعتقادات شما فروگذار نمیکنه اخوی.
    لازم باشه میاد قمه هم میزنه و به همه معجزاتتون اعتراف میکنه.

3- اینکه گفته شده خوک حرامه، به دلیل تبعاتی بوده که همانزمان هم از خوردن خوک یقه آدما رو میگرفته نه اینکه غیب گویی کرده !!!!
    سگ نجس هست، اما گربه نجس نیست.

در حالیکه بیماری های موجود در مو و دهان گربه و... از نظر خطر قابل قیاس با سگ نیست. حالا شما از نظر علمی فرق سگ و گربه رو تو نجاست برای ما توضیح بدین !!
    که البته اینا صرفا ریشه تاریخی و حادثه ای-تجربی داره نه علم یقینی.

تو مصر باستان هم عمل جراحی باز قلب انجام میدادن، چیزی که بشر امروزی صد سالم نیست بهش رسیده، حتما اونزمان فرشته بوده عمل جراحی رو انجام میده یا معجزه میکردن !!!
    اشتباه شما اینجاست که آدمای گذشته رو از دم نفهم فرض میکنین مگر تک و توکی که اونا هم وصل به جایی بودن.

ببخشید هر چه فکر کردم نفهمیدم نوشته های شما چه ربطی به من داره !

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

من هنوز منبع معتبری نمیبینم + اینکه ادعاهای جدیدی هم اضافه شدن که نیاز به منبع دارن!
    سعید جان من تسلیم خوبه؟ آقا جان مشکل ما با همین منبع هاست که چون علم ناقضی دارن. هنوز فلسفه ی خیلی از مسایل رو نمیفهمند.

12. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سعید جان من تسلیم خوبه؟ آقا جان مشکل ما با همین منبع هاست که چون علم ناقضی دارن. هنوز فلسفه ی خیلی از مسایل رو نمیفهمند.
    تکرار نشه حرف بی سند و مدرک.

باشه علم ناقصه و همه ی این دانش ها، پیشرفت هایی که میبنیم و لمس میکنیم هم وجود ندارن و همگی دروغی بیش نیستن برای فریفتن مردم و هدایت اونها به جهنم، اصلن علم نمیتونه هیچ توضیح درست و منطقی بر پایه واقعیات ارائه کنه. دو هزار، سه هزار سال پیش که علم هنوز به شکل امروزی وجود نداشت و دین وجود داشت همه جا کویت بود و مردم بر اثر یک سرماخوردگی ساده نمیمردند و به بهشت هم هدایت میشدند.

حالا سوالی که پیش میاد اینکه با فرض اینکه علم کلن مشکل داره، درک نمیکنه و نمیتونه بفهمه، یادم رفت ناقصم هست. با این فرض از کجا معلوم شما درست میگی؟ از کجا معلوم شما فلسفه خیلی از اون مسائل که علم نمیفهمه میفهمی؟! با کدوم دلیل و مدرک؟
    شما برای حرفای خودت دلیل بیار و خودت رو ثابت کن، کاری به علم نداشته باش. یاد حرف یه نفر افتادم که گفته بود "کبوتر برادرم رو گرفتم و یکماه در یک قفس تنگ زندانی کردم و اجازه ندادم پرواز کنه، برنج پخته هم به عنوان غذا بهش دادم. بعداز این مدت وقتی آزادش کردم نمیتونست پرواز کنه و این دلیلش اون برنج های پخته بود!!!".

از اون طرف یاد جمله ی دیگری هم افتادم که محتواش این بود "چرا جلوی کلیساها محل عبور افراد معلول تعبیه شده؟! مگر اونها نمیتونن بیماران رو شفا بدن؟".

14. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خواهشا فلسفه ختنه کردنو هم بگید تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

تکرار نشه حرف بی سند و مدرک.

باشه علم ناقصه و همه ی این دانش ها، پیشرفت هایی که میبنیم و لمس میکنیم هم وجود ندارن و همگی دروغی بیش نیستن برای فریفتن مردم و هدایت اونها به جهنم، اصلن علم نمیتونه هیچ توضیح درست و منطقی بر پایه واقعیات ارائه کنه. دو هزار، سه هزار سال پیش که علم هنوز به شکل امروزی وجود نداشت و دین وجود داشت همه جا کویت بود و مردم بر اثر یک سرماخوردگی ساده نمیمردند و به بهشت هم هدایت میشدند.

حالا سوالی که پیش میاد اینکه با فرض اینکه علم کلن مشکل داره، درک نمیکنه و نمیتونه بفهمه، یادم رفت ناقصم هست. با این فرض از کجا معلوم شما درست میگی؟ از کجا معلوم شما فلسفه خیلی از اون مسائل که علم نمیفهمه میفهمی؟! با کدوم دلیل و مدرک؟
    شما برای حرفای خودت دلیل بیار و خودت رو ثابت کن، کاری به علم نداشته باش. یاد حرف یه نفر افتادم که گفته بود "کبوتر برادرم رو گرفتم و یکماه در یک قفس تنگ زندانی کردم و اجازه ندادم پرواز کنه، برنج پخته هم به عنوان غذا بهش دادم. بعداز این مدت وقتی آزادش کردم نمیتونست پرواز کنه و این دلیلش اون برنج های پخته بود!!!".

از اون طرف یاد جمله ی دیگری هم افتادم که محتواش این بود "چرا جلوی کلیساها محل عبور افراد معلول تعبیه شده؟! مگر اونها نمیتونن بیماران رو شفا بدن؟".

مثلا چی بگم غیر از علم؟ از قرآن مدرک بیارم قبول میکنی؟ یا میگی علم؟
    این جمله ی دومت که پر رنگش کردی بگم که: در صورت دعای بنده خدا حرفش رو یا قبول میکنه یا براش ثواب مینویسه.
    و اگه قرار بود همه سالم باشن، خوشگل باشن، قد بلند باشن دنیا زیبا نبود آقا سعید.
    حالا مدرک غیر از علم. شما بگو غیر از علم چیرو قبول داری؟ سخن پیامبران؟ کتب آسمانی؟ یا ...
    و در آخر بگم:

جهت پبشرفت پیکان علم و دین یک سوست. ولی علم عقب تر است. پیکان های آنان را مخالف ندانید.

17. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •