تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 12 اولاول ... 6789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 118

نام تاپيک: از بین بردن موهای زائد با زرنیخ و آهک

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

این خارجی ها چی استفاده می کنند که بدنشون اینقدر صاف و بی مو است؟
    منظورتون چیه؟

جنس پرشین هم همینجوره
    من فک میکنم مرغ همسایه به نظرتون غاز دیده میشه

2. این کاربر از shabnam1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    اما من یک کاره بهتر کردم
    یک شرکت گیاهی یک روغن گیاهی به اسم روغن مورچه روجا اختراع کرده و به ثبت رسونده که من ازش استفاده کردم و واقعا جواب داد.
    البته برای همیشه از بین بردن مو برای همیشه بود.
    من یک شیشه خریدم و کاملا کمتر شده موهای دستم و همینطور لطیف شده!
    من به صورت اینترنتی خریدم.
    خیلی خوب بود هم پوستم لطیف شد.هم گیاهی هست.
    راستی یکی دیگه هم بود به اسم طلا و چندتا دیگه که محتویاتش اسید بود
    حواستون باشه روغن مورچه روجا Roja چون من تقلبیشو اول خریدم بعد نتیجه نداد زنگ زدم شرکتش برام یکی فرستاد اون جواب و نتیجه داد.
    دوست عزیز میتونید بگید چند بار از روغن مورچه استفاده کردید
    مثلا واسه من که میخوام موهای صورتم کامل برطرف شه چند بار باید بکنمشونو روغنی کنم که دیگه در نیان اخه یه بار اینکارو کردم ولی بازم در اومدن البته مطمئن نیستم که کم شدن یا نه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خوردن غذا های مثل مرغ که بهشون هرمون رشد و ... زدن و میدن به خورد ملت بدبخت موجب خیلی از این مشکلاته
    کسایی که مشکل رشد بیش از حد مو دارن سعی کنید کمتر از این غذا ها بخورین تا رشد مو ها و قطرشون بیشتر نشه

5. این کاربر از pamtol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortal kombat 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    فعلا که تو ایران

پيش فرض

سلام به همه دوستان محترم
    به هر سختی بود هر 10 صفحه این تاپیک رو خوندم ... تاپیک با یه سوال شروع شد که می تونست با یه جواب پایان بگیره ... سوال هم خیلی مبتدی بود و خیلی زود جواب داده شد ...اما اینکه کاربران مختلفی حتی بعضی از مدیر ها به این تاپیک امدن و در مورد روش ها از بین بردن مو حرف زدن نشان دهنده اینه که ما ایرانی ها خیلی خیلی اطلاعاتمون کمه ...اگه شما هم مثل من این 10 صفحه رو بخونید می بینید که اغلب حرف هایی زدیم که نشان دهنده اهمیت این موضوع بود ... یکی از کاربران خودش رو خرس معرفی کرد یکی از اینکه حمام خونه 1 روز بو گند گرفته بود شکایت می کرد یکی از دوستان ماجرای خنده دار اصلاح نصف و نیمه مو دستش رو تعریف کرده بود و سایر ماجرا ها ...
    یکی از موارد جالب دیگه هم اینه که 2 نفر از اعضا تنها پست خودشون رو تو این تاپیک دادن !!!
    در درجه اول می خوام بگم که ما بیشتر از این که نیاز به زدودن مو زائد بدن داشته باشیم بیشتر نیاز به اعتماد به نفس داریم ... تا حالا شده خودتون برید دارو خونه و از طرف سوال کنید که مثلا بهترین موبر برای اصلاح صورت چیه ؟؟ شاید این بهترین راه باشه !!
    خب حالا جدا از همه این حرف ها باید بگم تنها راهکار برای از بین بردن حداقل موقت مو زائد (زیر بغل و اطراف آلت تناسلی) تیغ هست ... صورت هم که به نظر من یه ماشین ریش تراش خوب بگیرید ... اگه جنس خوبی باشه از تیغ هم بهتر می تراشه و نسبت به تیغ مزایاش اینه که راحت و سریع میشه ازش استفاده کرد و نه درد داره ، نه خطر زخمی شدن و نه پوست صورت رو خراب می کنه. در ضمن داشتن ریش و سبیل اونم تو ایران که چندان بد نیست ... ایرانیا بیشتر از مو سر رو ریش و سبیل مدل میدن.
    واجبی هم که از اهک و ... ساخته میشه ظاهرا یه روش قدیمی و کمی مسخره هست ... گزارشات کاربران نشون میداد که بو خوبی نداره و سخته یا خطر داره !! لیزر که تقریبا برا اغلب ما خیلی گرونه ولی ظاهرا بهترین راهه برا از بین بردن دائمی ...به هر حال طول میکشه و یه سری مراحل باید طی بشه و اگه پیش دکترا معمولی برید هم معلوم نیست کارشون مطمئن باشه !! شخصا خیلی جاها تو تاپیک ها مختلف شنیدم که یه مدت بعد از لیزر دوباره مو در امده و یا یکی که وسط ابرو رو لیزر کرده بود جاش سفید شده بود ...البته نمی خوام شما را در استفاده از لیزر دچار شک کنم ... فقط می خوام بگم که پیش یه متخصص درست وحسابی برید و قبلش بهش بگید که اگه مثلا جاش سفید بشه یا دوباره در بیاره پولم رو بر می گردونید ؟؟ اگه گفت من کار خودم رو می کنم به بعدش کار ندارم و یا همچنین چیزی پاشید برگردید خونه
    موبر هم که مدل ها مختلفی داره و مخصوص صورت یا مخصوص مو زائد امده و البته یه سری از موبر ها دائمی هست که با قیمت خیلی پایین (زیر 20 هزار تومن) داره تو اینترنت تبلیغش میشه و میگن که کاملا بدون درده و همچنین تصمینی و ...
    این رو خودم می خوام بهترینش رو یه جا بخرم یه تست کنم ... بعد از تست حتما اطلاع میدم.
    به هر حال در اینده احتمالا یه تحقیق کلی در مورد روش ها اصلاح مو زائد بدن انجام میدم و نتیحه رو هم در قالب پی دی اف اینجا قرار میدم ... اینجوری شاید بشه یه خورده سطح اطلاعات نوجوان ها و جوان ها کشور رو بالا برد
    Last edited by mortal kombat 2008; 25-12-2011 at 22:07.

7. 3 کاربر از mortal kombat 2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت dosib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من شنیدم که با استفاده از زرنیخ و آهک میشه موهای زائد بدن رو از بین برد کسی در این مورد چیزی نمیدونه

زرنیخ فکر کنم یه نوع سنگ معدن مثل آهک باشه

ممنون از همگی هرکس بلده یا شنیده راهنایی کنه
    من اطلاعات دقيقي در اين مورد دارم ولي نميتونم در اختيار کسي بذارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortal kombat 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    فعلا که تو ایران

پيش فرض

خب ما چیکار کنیم ؟؟ ازت خواهش کنیم که بگی ؟؟ جواب ایشون داده شده.
    در ضمن دوستان من از موبر سینره استفاده کردم. خوب بود ولی به نظرم تیغ خیلی خیلی به صرفه تر و سریع تر و راحت تره.

10. این کاربر از mortal kombat 2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام. انصافا آدم جواب نمیگیره درست و حسابی.

من ریش میذارم. اما یک مشکلی دارم. اینکه ریشم تا زیر گلوم هست. و من میخوام قسمت انتهاییش رو تیغ نزنم همه ش. میخوام کلا از بین بره. راهی نیست؟

حـــــرفـه ای Jang Bogo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دقیقا کاربرانی که همچین پست های چیپی میدن ، تعداد پستهاشون به انگشتان دست نمیرسه.

14. این کاربر از Jang Bogo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

منظورتون چیه؟

جنس پرشین هم همینجوره
    من فک میکنم مرغ همسایه به نظرتون غاز دیده میشه
    من فکر کنم چون بدن ایرانی تا حالا دیده نشده این طور گفتند.
    ولی حق با ایشونه بدن این خارجی ها را که ببینی (مخصوصا خوانندگان که کلیپ هاشون را می بینیم)معمولا هیچ مویی دیده نمیشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •