من بازی رو با آخرین تنظیمات گرافیکی بازی میکنم بازی زیبایی هستش اما نسبت به سری اولش زیاد پیشرفت گرافیکی نداره
اما من از سبکش خوشم میاد چهار سال پیش برای خودش بازی بود
من بازی رو با آخرین تنظیمات گرافیکی بازی میکنم بازی زیبایی هستش اما نسبت به سری اولش زیاد پیشرفت گرافیکی نداره
اما من از سبکش خوشم میاد چهار سال پیش برای خودش بازی بود
چرا پچ 1.1 رو وقتی اجرا می کنم بعد از دوبار نکست کردن ارور میده و نصب نمیشه
دوستان متوجه شدم که یه فایل تو w32-x86 هست که یه لحظه ریخته میشه. ولی سریع پاک میشه. فکر کنم اجرا نشدن بازی من بخاطر نداشتن اون فایله. از دوستان کسی می تونه محتویات فایل w32 رو برام شیر کنه. ممنون میشم.
من که درایور 185 جیفورس رو گرفتم . فریمم زیاد نشد . اما بر هم اجرا نمیشه . کارتم Asus 9600GT هستش .
ای کاش فقط واید اسکرین نبود .
البته گرافیکش هم زیاد رشد نکرده . برعکس یکش که معرکه بود . مثلا اگه گرافیکش رو با بازی ای مثل Dead Space مقایسه کنید می بینید که تعریف زیادی نداره .
یه سوال
اونایی که این بازیو دارن بازی می کنن یا تموم کردن انگلیسیشون خوب بوده یا نه
من انگلیسی خوب بلد نیستم می خواستم ببینم به مشکل نمی خورم چون اینجور که معلومه باید تو زندان هی با افراد مختلف صحبت کنیم وماموریت بگیریم
الان من رسیدم تو یه زندانی که حالت طبقه ای داره بعد با هرکی حرف می زنم یه ماموریت بهم میده ولی دیگه هیچ کاری نمی تونم بکنم
یعنی میخواید بگید سبک بازی R.P.G هست؟؟
باید انگلیسی در حد متوسط باشی. اگه از دیالوگها چیزی متوجه نشدی با زدن کلید tab در قسمت missions کارهایی که باید انجام بدی نوشته .
گرافیک بازی از لحاظ نورپردازی و سایه خیلی از dead space بهتر کار شده و از این لحاظ چیزی کم نداره مخصوصا منظره امواج که عالیه
صدا گذاری هم بدون شک جزو بهترینهای 2009هست تنها نقطه ضعفش بعضی مشکلات هوش مصنوعیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا صفحه مثل فیلمهای وسترن بالا و پایینش سیاهه؟
من تو قسمت pixel ratio یا همچین چیزی بود روی 4:3 گذاشتم بازم فرقی نکرد.
جدیدا بیشتر بازی ها اینطوری شدن
دوستان متوجه شدم که یه فایل تو w32-x86 هست که یه لحظه ریخته میشه. ولی سریع پاک میشه. فکر کنم اجرا نشدن بازی من بخاطر نداشتن اون فایله. از دوستان کسی می تونه محتویات فایل w32 رو برام شیر کنه. ممنون میشم.
شما مگه توی پوشه کرک بازی یک فایل help نداری که راهنمایی کرده چه جوری باید بازی رو کرک کنی یه کم دقت کندر ضمن بیشتر ارور هیایی که بازیهای امروزی رو دوستان باهاش برخورد میکنن مال به روز
نبودن سیستمتونه شما باید حداقل ایکس پی پک 3 یا ویستا پک 1 رو داشته باشید نرم افزار های مثل نت فریم ورک و آخرین نسخه دایرکت ایکس و جاوا اگه باش خوبه در ضمن آخرین آپدیت کارت گرافیک که توی روند اجرای بازی ها خیلی تاثیر داره حالا اینا رو همیشه کجا میشه گیر اورد خوب معلومه از طریق اینترنت که بیشترکاربرهای
عزیز کشورمون به نوع پر سرعتش دسترسی ندارن که هر ماه یا حداقل سه ماهی یک بار اون رو دانلود کنن تا همیشه به روز باشندر ضمن من که از سبک بازی خیلی خوشم مییاد مثل سری قبلش عالی از کار در اومده صدا گذاری عالی اما گرافیک چندان پیشرفتی نداشته روند بازی تا حدودی خطی شما اول باید کاری رو برای یک نفر انجام بدید تا بتونید بازی رو طی کنید باید تا حدودی زبان انگلیسیتون هم خوب باشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)