تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 12 اولاول ... 6789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 119

نام تاپيک: فمنیسم چیست ؟ فمنیست کیست ؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوست عزیز

مشکل این نوع نگرشی که شما نسبت به نقش زن و مرد دارین اینه که "ساختارهای عرفی" رو تماما صحیح میدونید و مبنای قضاوت ها و تصمیم گیری ها و حتی نگاهتون به مسائل جنسیتی رو عرف قراردادین. خیلی از مثال هایی که از زنان میزنید چیزی هست که برای منِ نوعی عجیب و غریبه چون شما چیزی که عرف منطقه زندگی شماست (یا حتی در محدوده کوچکتر ،تجربه های شخصی شماست) رو برای من توصیف میکنید ،درحالی که در واقعیت خارج از عرف اون منطقه تبعیت از چنین چیزی برای بقیه زن ها نرمال و طبیعی نیست و کاملا غیرانسانیه ..

این خانم ها هم نقش های جنسیتی و ویژگی های زنانه خودشون رو دارند همان جذابیت های زنانه ای رو دارند که افرادی که از یک عرف خاص تبعیت میکنند، دارند ولی حقوق انسانیشون هم محفوظه..حق انسانی قرار نیست ویژگی های جنسیتی و نقش های جنسیتی رو از یکی از دو طرف بگیره .

عرف یک سری هنجار هست که عموم افراد جامعه از اون پیروی میکنن ممکن هست درست یا غلط باشه ممکن هست یک هنجار عرفی در دو جامعه مختلف بار اخلاقی متفاوتی داشته باشه یعنی یک جامعه اون رو کاملا درست و یک جامعه کاملا غلط بدونه، چون مبنای عرف سنت و باورهایی هست که از گذشته بین مردم یک منطقه رواج داشته و حتی ممکن هست غیرقانونی هم باشه(مثل مزاحمت) ..

عرف میتونه برای نقش های جنسیتی زن و مرد هم تعاریف مختلف و در عین حال غیرانسانی و غلطی رو داشته باشه یا حتی مجوز تجاوز به حق یکی از دوجنس رو داده باشه .
    مثلا ممکن هست انواع مزاحمت از طرف مردان در هر موقعیتی عرف محسوب بشه (به علت همان چیزی که شما اونرو ویژگی مردانه میدانید)و خانمی که میخواهد از مزاحمت در امان بماند نباید بدون همسرش از خونه خارج بشه.چنین چیزی برای کسی که زن رو هم انسان میدونه غیر قابل پذیرش هست.

این ما هستیم که مبنای قضاوت و تصمیم گیری خودمون رو میتونیم عرف غیرانسانی و غلط قرار بدیم یا در برخورد های اجتماعی و فردی مون حق انسانی هر فرد (چه زن چه مرد) رو در نظر بگیریم( البته به صورت عملی نه قفط با شعار دادن)

این همه بیشتر برداشت شما هست دوست گرامی چجور میشه تمام ساختار های عرفی رو قبول داشت؟ بسیاری از اونها ظالمانه و ناعادلانه هستند.
    همه بحث من اینه که تعین تکلیف نکنیم (کاری که فمنیست میکنه) یه چهارچوپ مشخص وجود نداره که همه بخوان ازش پیروی کنن اگه یه زنی خودش میخواد وابسته (که کلمه صحیحی نیست) به مردش باشه خب باشه چه اشکالی داره. تا وقتی اجبار و اکراه در کار نیست و قانونی نقض نمیشه این آزادی انتخاب برای همه به یکسان باید موجود باشه نه فقط برای کسانی که پیروی از یه مکتب میکنند.
    بعد در خصوص اینکه گفتید شعاری نه بلکه عملی مثلا چه عملی میشه انجام داد، اصلا چرا باید انجام داد. نمیشه برای چیزی که بر مبنای فکری شما صحیح هست درخواست اقدام عملی از افراد جامعه رو داشت. البته که شما آزاد هستید عقاید خودتون و چیزی که فکر میکنید صحیح هست رو نشر و تبلیغ کنید اما اینکه از همه بخواهید باهاش همراهی کنند نوعی از خودکامگی هستش.
    Last edited by Captain_America; 18-10-2015 at 16:12.

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این همه بیشتر برداشت شما هست دوست گرامی چجور میشه تمام ساختار های عرفی رو قبول داشت؟ بسیاری از اونها ظالمانه و ناعادلانه هستند.
    اگر بحث ها و توضیح های قبلی خودتون رو یک بار دیگه از اول مطالعه کنید (چه این تاپیک چه تاپیک های دیگه) میزان پیروی از عرف ظالمانه و غلط نسبت به زن رو حداقل در نوع نگاه خودتون به مسائل مرتبط به زنان متوجه خواهید شد.

همه بحث من اینه که تعین تکلیف نکنیم (کاری که فمنیست میکنه) یه چهارچوپ مشخص وجود نداره که همه بخوان ازش پیروی کنن
    فمینیسم (به انگلیسی : Feminism ) مجموعهٔ گسترده‌ای از نظریات اجتماعی، جنبش‌های سیاسی، و بینش‌های فلسفی است که عمدتاً به وسیلهٔ زنان برانگیخته شده یا از زنان الهام گرفته شده، مخصوصاً در زمینهٔ شرایط اجتماعی، سیاسی و اقتصادی آن‌ه
    فمینیسم تلاش برای آگاه کردن زن ها از حقوق انسانی خودشون و مبارزه با تبعیض جنسیتی هست و هیچ چارچوب اجباری برای کسی مشخص نکرده !

اگه یه زنی خودش میخواد وابسته (که کلمه صحیحی نیست) به مردش باشه خب باشه چه اشکالی داره. تا وقتی اجبار و اکراه در کار نیست و قانونی نقض نمیشه این آزادی انتخاب برای همه به یکسان باید موجود باشه نه فقط برای کسانی که پیروی از یه مکتب میکنند.
    بعد در خصوص اینکه گفتید شعاری نه بلکه عملی مثلا چه عملی میشه انجام داد، اصلا چرا باید انجام داد. نمیشه برای چیزی که بر مبنای فکری شما صحیح هست درخواست اقدام عملی از افراد جامعه رو داشت. البته که شما آزاد هستید عقاید خودتون و چیزی که فکر میکنید صحیح هست رو نشر و تبلیغ کنید اما اینکه از همه بخواهید باهاش همراهی کنند نوعی از خودکامگی هستش.
    شما الان یه بحث جدید رو شروع کردین که هیچ ربطی به بحث قبلی نداره.

آزادی انتخاب برای همه به یکسان باید موجود باشه هم برای مردها و هم برای زن ها ..یک انسان نباید به خاطر جنسیتش از حقوق انسانی خودش محروم بشه یا برای اینکه یک مرد نقش مردانه اش رو پررنگ تر ببینه یا حس برتر بودن یا غالب بودن پیدا کنه ضعف و ناتوانی به زن تحمیل بشه ..

بحث ما در این تاپیک از کاریکاتوری شروع شد که یک خانم به خاطر جنسیتش در تمام طول روز با انواع مزاحمت و برخورد هایی غیرانسانی روبرو میشه چون به زن به چشم وسیله ای برای بهره برداری مرد نگاه میشه و این نوع تجاوز به حقوق انسانی یک زن هم از نظر افراد زیادی کاملا طبیعیه! (و بقیه بحث صفحه های قبل)

در ادامه طبق توضیحات شما اکثریت زنان خودشون خود خواسته از جذابیت های جنسیشون سو استفاده میکنند و این نوع برخوردها هم مسئله ای کاملا طبیعیه و جزو سرشت و طبیعت مرد هست که نباید سرکوب بشه..
    من به هیچ وجه کسی رو مجبور نکردم طبق چیزی که من صحیح میدونم پیش بره [ مطمئننا)شما هم چنین کاری نخواهید کرد چون طبق توضیحاتی که دادین محوریت برخوردهای شما با جنس زن پررنگ کردن مردانگی هست (طبق تصوری که از مردانگی دارین) حتی اگر تلاش برای پررنگ کردن نقش مردانه و حس برتر بودن به قیمت تجاوز به حق انسانی یک زن تمام شود]شما چنین ادعایی مطرح کردین :

من اولا جنس مخالف چیزی نیستم ولی انسان مونث رو مکمل خودم میدونم نه مخالف، ثانیا نگاه من به یک انسان فراتر از جنسیتیش است در وهله اول اما با توجه به گرایشم طبیعی هست که کششم به سمت جنس مونث باشه.

به عنوان انسانی که به آزادی شخصی و حقوق برابر آحاد جامعه فارغ از قومیت،جنسیت،زبان و... احترام میگذاره ، نمیتونم چشم بر بی عدالتی های که چه در جهان سوم چه در جهان اول علیه زنان میشه ببندم و هیچ انسان با وجدان انسانی هم نمیتونه. اما از طرفی نمیتونم یه نظریه افراطی و احمقانه رو هم قبول کنم و از اون سر بوم بیوفتم.
    و در ادامه توضیحاتی رو دادین که با این متن زیبا تناقض داشت. برای همین تاکید کردم اگر واقعا برای کسی حقوق انسانی زن و مرد اهمیت داره بهتر هست در عمل اون رو نشون بده نه فقط با شعار دادن

3. 6 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

تجربه شخصی ممکنه مرتبط با بحث باشه:
    هفته گذشته شب هم بود سوار یه شناور دو طبقه که طبقه دومش روباز بود شده بودم به علت بدی نامساعد بودن هوا ناخدا از مردهای جوانتری که سالن پایین نشسته بودن خواست بیان بالا تا خانم ها و کودکان و سالخوردگان برن تو سالن جالبه بیشتر از ظرفیت طبقه بالا داوطلب پیدا شد!
    شاید بینشون مردای مردسالار هم بودن شاید بین خانم هایی که رفتن سالن فمنیست هم بود تقریبا تمام خانم ها این رو وظیفه اون مردها دونستن و تقریباتموم مردها اینو نوعی اقدام ارزشی و مایه افتخار. بی اختیار به یاد این تاپیک و بحث های بین کاربران افتادم.
    Last edited by Captain_America; 02-01-2016 at 21:08.

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من که ربطش رو نفهمیدم توضیح بیشتری باید بدین
    درضمن بنظر من بهتره بجای جمله ی "تقریبا تمام خانم ها این رو وظیفه اون مردها دونستن" یا جمله " و تقریبا تمام مردها اینو نوعی اقدام ارزشی و مایه افتخار دونستن" بیان کنین که برداشت من از حالت چهره ی این افراد چنین بود وگرنه مطمئنا شما نمیتونین ذهن خوانی کنین یا تنها از حالت چهره ی یک نفر بفهمین که عملی رو ارزش و مایه افتخار تلقی میکنه یا وظیفه ی شخص خاصی میدونه یا خیر

6. 2 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

این مسئله بیشتر مردسالاری سیستمیک هست تا انتقادی بر خانم هایی که ناچار شدن برن سالن چون در معرض شرایطی قرار گرفتند که چاره ای جز همسو شدن با اکثریت نبوده.

8. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال green-mind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

این مسئله بیشتر مردسالاری سیستمیک هست تا انتقادی بر خانم هایی که ناچار شدن برن سالن چون در معرض شرایطی قرار گرفتند که چاره ای جز همسو شدن با اکثریت نبوده.

خوب یک سوال چرا اون خانوم ها نباید اینقدر سازگاری با اصولشون داشته باشند مگر تعریف فمینیست چیزی جز این هست که :

فمینیسم مجموعه‌ای از حرکات و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای ایجاد کردن بسترهای دفاع از حقوق برابر سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برای زنان است
    اما نظرم"
    فمینیسم خواهان برابری زنان و مردان نیست به نظر شخصی من به نوعی سرکوب زن هم هست چرا یک زن باید خودش و شبیه مردان کنه و رژ لب قرمزش و فراموش کنه ؟
    یک زن بر اساس سیسم فیزیولوزی و ... اساسا نمیتونه و نباید هم مرد باشه این برابری حقوق زن و مرد نیست ا
    شاید بهتر باشه به جای صحبت از فمینیسم از نبود فلسفه سازگاری با خویشتن حرف زد . و فکر میکنم اگر اون زن ها اگر ذره ای با خودشون سازگاری داشتن ( حرف و عمل یکی بود ) میموندن
    روی همون عرشه و از طبیعی ترین حقشون دفاع میکردند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خوب یک سوال چرا اون خانوم ها نباید اینقدر سازگاری با اصولشون داشته باشند مگر تعریف فمینیست چیزی جز این هست که :
    سازگاری با اصول یک چیز است، فشارهای فرهنگی، سیاسی و سیستمیک در جامعه چیز دیگری است. شما نمیتونید بگید چرا فلان خانم فمینیست که معتقد به فرضا حقوق یکسان در پوشش برای مرد و زن هست، به این اصول پایبند نیست، وقتی بطور سیستمیک و فرهنگی/اجتماعی/قانونی فشار شدیدی بر ضد این رفتار وجود داره که هیچ "یک نفر" ای به تنهایی قادر به تغییر این شرایط نیست.

اما نظرم"
    فمینیسم خواهان برابری زنان و مردان نیست به نظر شخصی من به نوعی سرکوب زن هم هست چرا یک زن باید خودش و شبیه مردان کنه و رژ لب قرمزش و فراموش کنه ؟
    هیچ جای فمینیست نیومده که یک زن باید خودش رو شبیه به مرد کنه یا رژ لب قرمز رو فراموش کنه. بحث این است که اگر یک زن بخواد چنین کاری کنه، باید آزادی انتخاب و انجامش رو داشته باشه و من این آزادی رو برای مردها هم در لازم میدونم چون در جامعه ما برای مردها هم چنین آزادی اجتماعی وجود نداره.

یک زن بر اساس سیسم فیزیولوزی و ... اساسا نمیتونه و نباید هم مرد باشه این برابری حقوق زن و مرد نیست ا
    شاید بهتر باشه به جای صحبت از فمینیسم از نبود فلسفه سازگاری با خویشتن حرف زد . و فکر میکنم اگر اون زن ها اگر ذره ای با خودشون سازگاری داشتن ( حرف و عمل یکی بود ) میموندن
    روی همون عرشه و از طبیعی ترین حقشون دفاع میکردند
    مشکل اینجاست. شما اینجا نشستید و میگید یک زن باید چکار کنه و چکار نکنه. فمینیسم یعنی بگذاریم خودشون، در سطح هر فرد برای خودش تصمیم بگیره چکار کنه یا نکنه نه اینکه شما و افرادی مثل شما بطور سیستمیک برای کل زنان تصمیم بگیرید.

11. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

شما خبر داری در نقل قول دوم و سوم حرف من و تایید کردی ؟
    بیاین ی بعد سیاسی و ایزوله کنیم . میمونه سایر موضوعات شما میگی اگر یک زن بخواد چنین کاری کنه، باید آزادی انتخاب و انجامش رو داشته باشه.
    چرا نباید ازادیش و داشته باشه؟ مثلا تو بغد فرهنگی چون جامعه تعریف ثابتی از یک دختر داره ؟ ی دختر خوب دختری هس که بشینه خونه باباش منتظر شازده سوار بر اسب سفید باشه
    این میشه شار ولی ی چیزی عزت نفس اون خانوم کجای این بازیه ؟ همیشه برای دیگران زندگی کردن که چیز خوبی نیست خود و قربانی فشار جامعه کردن خود رو به دست جامعه کردن . زیر
    سوال بردن استقلال خودش به قیمت دختر خوب بودن ! ازادی این انتخاب دست جامعه هست یا یکم باید عمیقتر بررسی بشه موضوع
    قبل از اینکه به جامعه برسیم باید به خود شخص برسیم اون شخصی که از فردیت خودش به عنوان یک انسان قبل از موضوع زن نمیتونه دفاع کنه میتونه از حقوق زنان دیگه به عنوان ی فمینیست هم دفاع کنه؟ ( به فرض اینکه من فمینیست و قبول دارم )
    جناب اینا شعاره ببخشید اون خانومی که حتی نمیتونه استقلال خودش و تامین کنه با خودش در سازگاری نیست به خودش احترامی نمیزاره میشه بگین چند درصد زنان این جامعه این پوین ها رو دارن .. ایا دختر خانومی که تمام عمرش گوشه خونه منتظزه ی bmw سواره که بیاد تمام تلاش نکرده ای که خودش باید برای زندگیش بکنه و بریزه به پاش میتونه از خقوق زنان دفاع کنه ؟زنی که پایه های زندگیش و با سکه های مهریش محکم کنه خواهان برابریه ؟ اصلن میدونه برابری یعنی چی ؟
    بله زیاد شعار زنده باد میشونم ولی شعار که مهم نیست به من بگین چند درصد زنان به خودشون احترام میزارن و با مرد متاهل ثروتمند وارد رابطه نمیشن . میگن تک همسری . مرد باید یک همسر داشته ولی خودشون میتونن وارد ی رابطه با مرد متاهل بشن وفتی خود شخص به خودش احترام نمیزاره صحبت از مینیسم حرف خنده داری هست
    زنی که توی محیط کاری کنار کلی همکار خانوم سوالش و از یک مرد میپرسه ایا اصلا به همجنسان خودش به عنوان زن و قبل از اون به خودش به عنوان یک زن اخترام قایله یا خودش و یک موجود دست دوم میدونه که از مرد کمتره از خودش و همکار سطح بالای خودش از لخاظ علمی

هر زن خودش باید به خودش اخترام بزاره و ازاده هر طور که دوست داره زندگیش و بچینه ولی باید یک مساله فراموش نشه .اون احترام به خویشتنه خویش ه

شاید بهتر باشه قبل ازاینکه از فمینیسم صحبت کگنیم ریشه ای تر بررسی کنیم بیایم از عزت نفس صحبت کنیم
    زنی که عزت نفس نداشته باشه نمیتونه از طبیعی ترین حقوق خودش به عنوان یک انسان نه صرفا زن دفاع کنه و به خودش احترام بزاره چه برسه به دفاع از حقوق زنان دیگه : )

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ساده ترین برخوردی که میشه با یک رفتار انجام داد پرسیدن این سواله که این رفتار در پاسخ به چه رفتارهای دیگه ای شکل گرفته و عکس العمل شکل گرفته بر اساس کدام عمل هاست؟
    اینکه قبل از بررسی ریشه های یک رفتار پیکان رو متوجه خود شخص بگیریم و بازخواستش کنیم سطحی نگری خودمون رو نشون میده
    شما طوری از زنان انتقاد میکنین انگار که مردان برتر از گل جامعه ی ما الفبای عزت نفس و احترام به خود رو بلدن و با زنان متاهل و ثروتمند وارد رابطه نمیشن, سراغ چند همسری نمیرن, در آن واحد دارای روابط چندگانه نیستن و بطور کلی رفتارهای معقولانه ای دارن!!
    شاید هم بنظر شما این رفتارها فقط قادر به خدشه وارد کردن به عزت نفس زنانه نه آقایان!!
    این بحث هایی که شما پیش کشیدید نه فقط مختص زنان بلکه در مورد تک تک زنان و مردان جامعه ی ما صدق میکنه ولی شما علاقمندین پای زنان رو بکشید وسط و ربطش بدین به عزت نفس نداشته و از اونجا هم گریزی بزنین به اینکه کسی که نمیتونه به خودش احترام بذاره دفاع از حقش کجا بود!!
    آش شلم شوربایی که میگه زن اول باید بره به خودش احترام بذاره تا بشه از حقش دفاع کرد!
    ریشه یابی و یافتن علت هایی که منجر به بروز چنین رفتارهایی در زنان و مردان جامعه ی امروز ما شدن کاری نداره ولی مطمئنا از اون ساده تر اینه که علت همه چیز رو بندازیم گردن خودشون و بگیم برین خودتون رو درست کنین و به خودتون احترام بذارین!!
    بحث شما بحث فمینیسم نیست, بحث معضلیه که امروز تو کشورمون داریم و فقط بحث زنان نیست, بحث رفتارهای ناهنجاریه که زن و مرد به یک اندازه در اون شریکن پس لطفا به اسم انتقاد همه چیز رو به هم ربط ندین و آخرشم با یه نتیجه گیری ریاضی وار یه رابطه ی دو طرفه بین احترام و حقوق برقرار نکنین که با نبود یکی اون یکی رو هم بشه منتفی کرد!!

14. 3 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

شما چرا جبهه گرفتی؟ در مورد مردان هم صد در صد این موضوع صادقه کسی انکار کرد ؟ لطفا کمی بیشتر به عنوان تاپیک توجه کنید موضوع در مورد خانوم هاست درسته ؟ تمام
    جالبه که چطور مسایل رو بهم ربط میدین باز هم میگم تاپیک در مورد زنان هست نه مردان /لطفا ارامش خودتون و حفظ کنید : )
    میشه لطف کنید بگید در مورد اون مثال با فرض اون مساله که اون خانوم ها همه فمینیست بودند چرا همه باید سرشون و برن پایین ؟ میشه لطف کنید بگید غیر از عدم سازگاری با خودشون چه چیز دیگه ای اونا رو کشونده پایین ؟ ( اینم جوابتون در مورد سطر اخرتون )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •