فقط اغما ارزش دیدن رو داره
کاش یه نظر سنجی هم بالا میزاشتید بین این سریال ها
اغماء
میوه ممنوعه
یک وجب خاک
شکرانه
هیچکدام
فقط اغما ارزش دیدن رو داره
کاش یه نظر سنجی هم بالا میزاشتید بین این سریال ها
خوب میشه ها
الان زوده ! ماه رمضون که تموم شد یه نظر سنجی اضافه بشه که کدوم سریال ها بهتر بود .
بله ، به این هم فکر کردیم،اما همانطوری که سعید جان هم گفتن الان برای تصمیم گیری خیلی زود است،ما فقط حدود یک چهارم از قسمت های این مجموعه ها را دیده ایم
انشاءالله که جلوتر بره حتما نظرسنجی هم خواهیم کرد
البته با توجه به پستهای دوستان فکر کنم فیلم اغما اول است و فیلم میوه ممنوعه دوم،شکرانه را هم که هیچ کسی چیزی در موردش نمی گوید،اما فکر نکنم با اقبالی از طرف بینندگان مواجه شده باشد
به نظر من تا حالا همه ی سریال ها تا یه اندازه خوب بودن، البته سریال یک وجب خاک یه کم کمتر ولی بقیه بهتر بودن.
يه وجب خاك مثلا خواسته طنز باشه ولي اصلا نتونسته تو اينكار خوب به ميدون بياد منظورم اينه كه كارگردانها و نويسنده گان ساير سريالها خيلي خوب دارند رقابت ميكنند هم تو داستان و هم كاگرداني ولي يه وجب خاك با اينكه داستان وقصد وهدف خيلي خوبي داره (نشان دادن يه آدم پست و رزل نزول خور) ولي كارگرداني خيلي بد باعث بد نمايان شدن سايرجنبه هاي خوب كار شده است
به نظر من هم درسريال ميوه ممنونه علي رغم كارگرداني بسيار عالي استاد و سرور تمامي كارگردانها حسن فتحي ولي فكر ميكنم كه انتخاب بازيگر به خوبي صورت نگرفته يعني با عجله بوده
فكر ميكنم كه اين مساله در مورد اغما هم صادق هست با اين حال اكثرشخصيت هاي اين سريال خيلي خوب انتخاب شده اند مثل دكتر و خانومش دكتر برديا و نقش مقابل دكتر خودمون ايرج نوذري كه جوون ميده واسه نقش آدمهاي حسود. ولي فكر ميكنم كه اگه جاي نقش دكترمون پرويز پرستويي بود چي ميشد الي تو ميوه ي ممنوعه به جاي حاج يونس واي كه چي ميشد.
شيطان ، روح ، فرشته كدام يك؟
درباره الياس هم بگم كه با اينكه من به هركي ميگم شيطانه قبول نميكنه ولي من خودم فكر ميكنم كه اون شيطانه و هيچ برو برگردي هم نداره چرا؟ چون:
1- الياس مرده و روح همينطوري الكي الكي هم كه نميتونه پاشه بياد ميووون آدما كه همينطوري كه بايد اجازه داشته باشه اگرم يه روحي بياد نيتش خالصه و نه مثل اين ناخالص چون اگه خالص بود نيتش به اون كمك واقعي ميكرد نه كمك براي افزايش جاه طلبي و غرورش (آقاي دكتر فقط شما ميتونيد نجاتش بديد اگه شما نتونيد هيشكي نميتونه اين يعني استغفر الله شما خداييد) ديدين بعد از گفتن اين جمله الياس يه جوري نيگا كرد؟ يعني اين كه دكتر آفرين آره بابا دكتر فقط تو ميتوني ... يعني اين كار شيطانه كه آدم رو به خودش مغرور كنه و اونو از خدا دور كنه
واسه همين دليلاست كه ميگم اون شيطانه
شيطان از جهل دكتر برمردن الياس تو جبه استفاده كرده تا خودشو جاي الياس جا بده
سلام به بروبچس سریال باز ...
آقا قسمت دیشب اغما رو که دیدین؟ می خواستم بپرسم کسی میدونه مدل موبایل الیاس چیه؟ ممنون میشم چون از دیشب تو فکرشم هر چی هم تو اینترنت گشتم چیزی پیدا نکردم. مگر از سری N مدل جدیدی اومده ؟
راستی از کجا معلوم که شیطون تو این سریال باشه شاید ایندفعه یه فرشته باشه ! بعدم اگر شیطونی در کار باشه همون خانوم دکتره است که دختر جراحه رو آموز خودش کرده !
مگه شما نمی دونید توی ایران خودمون ساخت تلفن همراه آغاز شده؟خوب این هم تبلیغ برای تولید داخل هست!
درسته ممکنه فرشته باشه،اما اینی که گفتیدبردیا(لعیا زنگنه) شیطانه شوخی کردید دیگه؟
دلیل اینکه با دختر پژوهان(امین تارخ) مسائلی مثل بردن دکتر پیش روانکاو رو مطرح میکنه،نگرانیش برای دکتر پژوهان هست!
راستی به نظرتون دکتر بردیا فکر نزدیک شدن و ازوداج با دکتر پژوهان رو داره؟بیچاره نوذری(اسم تو فیلمش یادم نمیاد)مثل اینکه قراره سرش بی کلاه بمونه!
دوست عزيز اگه صفحه اول رو بخوني ميبيني كه مشاور مذهبي اين سريال (حجت الاسلام جواد گلي) گفته كه روح نيست و شيطان هست. بخون عزيز متوجه ميشياز کجا معلوم که شیطون تو این سریال باشه شاید ایندفعه یه فرشته باشه !
توی این سریال ها اغما از نظر مفهومی از همه قشنگ تره
بهتر اینه که چند روز مونده به عید فطر نظر سنجی گذاشته بشه چون تا اونموقع قلق سریال ها دستمون میاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)