تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 27 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 262

نام تاپيک: مشکلات حرفه ای ویندوز

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با تشکر از شما به یه نکته توجه نکردین ببینید عزیز من اول یه ویندوز تو C داشتم که primary هستش و یکی دیگه تو D که logical بود بعدا من بدون عوض کردن ویندوز با همین دوتا ویندوز با پارتیشن مجیک هر دو رو به primary تبدیل کردم و این مشکل بوجود اومد .پس در حالت اول ویندوز دوم از بوت ویندوز اول استفاده میکرد؟این بوت چیه ؟ فایلش چیه؟چجوری باید تغییرش داد؟
    فکر کنم اصولیش به این صورت باشه که بعد از تبدیل primary باید ویندوز نصب کرد که من این کار رو نکردم درسته؟

سلام

برا من خیلی جالبه
    من هی میام سوال شما رو میخونم هی میبینم چیزی نمیفهمم هی میخندم به خودم

قصد مسخره کردن کسی رو ندارم , فقط خواستم بخندیم

چو من واقعا هنوز نفهمیدو شما چی کار کردین و میخواین چی کار کنین و دنبال چی هستین و مشکل چیه

نمیخوام دوباره توضیح بدین , فقط دوست داشتم شما هم در جریان باشین

راستی هر کی فرهمند رو دید سلام منو بهش برسونه

موفق باشین

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با تشکر از شما به یه نکته توجه نکردین ببینید عزیز من اول یه ویندوز تو C داشتم که primary هستش و یکی دیگه تو D که logical بود بعدا من بدون عوض کردن ویندوز با همین دوتا ویندوز با پارتیشن مجیک هر دو رو به primary تبدیل کردم و این مشکل بوجود اومد .پس در حالت اول ویندوز دوم از بوت ویندوز اول استفاده میکرد؟ این بوت چیه ؟ فایلش چیه؟ چجوری باید تغییرش داد؟
    فکر کنم اصولیش به این صورت باشه که بعد از تبدیل primary باید ویندوز نصب کرد که من این کار رو نکردم درسته؟

سلام
    خوب دوست عزیز شما که خودتون جواب خودتون را دادید . من فکر می کردم شما دو تا درایو primary داشتید بعد از اون اقدام به نصب ویندوز کرده اید .
    بگذارید یکم واضح تر بگم
    شما ابتدا یک درایو primary داشتید و یک چند داریو logical . که شما یک ویندوز در درایو primary یعنی درایو c نصب کردید و یک ویندوز هم در درایو logical یعنی درایو d .
    تا اینجا درست .
    چون سیستم عامل ویندوز طوری طراحی شده که فایلهای سیستمی و مخصوصا بوت ان درایو primary را می شناسند و اگر شما حتی ویندوز را در درایوی به غیر ار درایو primary نصب کنید باز هم فایلهای بوت ان در درایو primary قرار می گیرند .
    حال که شما درایو logical خودتون را به درایو primary تبدیل کرده اید مسلما دیگر ویندوزها به هیچ عنوان به یکدیگر دسترسی ندارند چون هر دو primary هستند و اصلا خاصیت ایجاد درایو primary همین است که سیستم عاملها به یکدیگر دسترسی نداشته باشند چون اگر در یکی از سیستم عامل ها مشکلی ایجاد شد مثل ویروسی شدن سیستم عامل دیگر در امان باشد .
    خوب وقتی درایو شما logical بود فایهای بوت ان در درایو primary قرار داشتند و وقتی شما ان را به primary تبدیل کرده اید خوب دیگر این درایو دسترسی به درایو c ندارد و وقتی به ان درایو دسترسی نداشته باشد مسلما به فایلها بوت خود که در ان درایو هستند نیز دسترسی نخواهد داشت چون خود primary هست بنابراین شما باید ویندوز خود را دوباره روی درایو d که ان را به primary تبدیل کرده اید نصب کنید .

سوال اولتون : پس در حالت اول ویندوز دوم از بوت ویندوز اول استفاده میکرد؟ نه از بوت ویندوز اول استفاده
    نمی کرد بلکه بوت ویندوز دوم که در درایو D بود در درایو ویندوز اول یعنی c قرار داشت .

سوال دومتون :این بوت چیه ؟ در واقع با نصب ویندوز یک فایل با نام boot.ini در ریشه درایو c ساخته می شود که در ان ادرس پارتیشنی که ویندوز در ان نصب است را قرار می دهد که سیستم برای راه اندازی حتما به ان نیاز دارد که به صورت هیدن می باشد . و در واقع روند بوت سیستم عامل بر عهده این فایل می باشد.

سوال سومتون : چجوری باید تغییرش داد؟ برای تغییر دادنش روی my computer راست کلیک کنید و propertise را بزنید از پنجره باز شده برروي تب Advanced و سپس برروي كليد Settings از قسمت "Startup & Recovery" كليك كنيد با زدن گزینه edit پنجره notpad باز می شود که می توانید ان ار تغییر دهید .

سوال چهارم را هم که خودتون توی سوالتون جواب دادید

امیدوارم جوابتون را گرفته باشد

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با تشکر فراوان از شما دوست عزیز واقعا از جوابهای شما سپاس گذارم.برای آخرین سوال آیا میشه من فایلهای بوت ویندوز دوم رو که روی درایو ویندوز اول هست رو به درایو ویندوز انتقال بدم کدوم فایلها رو باید انتقال بدم؟
    علت اینکه اورور در مورد فایل autochk میده چیه؟
    به طور کلی چی کار کنم که همین ویندوز دومی رو داشنه باشم واین مشکلو رفع کنم بدون نصب مجدد؟

با تشکر فراوان

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با تشکر فراوان از شما دوست عزیز واقعا از جوابهای شما سپاس گذارم.برای آخرین سوال آیا میشه من فایلهای بوت ویندوز دوم رو که روی درایو ویندوز اول هست رو به درایو ویندوز انتقال بدم کدوم فایلها رو باید انتقال بدم؟
    علت اینکه اورور در مورد فایل autochk میده چیه؟
    به طور کلی چی کار کنم که همین ویندوز دومی رو داشنه باشم واین مشکلو رفع کنم بدون نصب مجدد؟

با تشکر فراوان

سلام دوست عزیز

1- آیا میشه من فایلهای بوت ویندوز دوم رو که روی درایو ویندوز اول هست رو به درایو ویندوز انتقال بدم کدوم فایلها رو باید انتقال بدم؟ راستش فکر کنم امکان داشته باشه . اما شاید باز دچار مشکل شوید به خاطر این که علاوه بر فایلهای بوت فایلهای سیستمی ویندوز دوم نیز در درایو اول قرار گرفته اند و شاید انتقال دادن انها امکان نداشته باشه .
    از طرفی چون شما دسترسی به ویندوز دوم ندارید بنابراین اگر بخواهید فایلهای بوت را از ویندوز اول به ویندوز دوم انتقال دهید
    روش اول : ابتدا باید فایل بوت را از درایو ویندوز اول به یکی از درایو های logical خودتون کپی کنید و سپس از طریق یک دیسکت راه انداز ویندوز دوم را active کنید و سپس از طریق داس ( حتما باید دستورات داس را بلد باشید ) فایل بوت خود را از درایوی که در ان کپی کرده اید به درایو ویندوز دوم کپی کنید .
    اگه عبارت boot.ini را توی سیستم سرچ بزنید اونا می بینید باید با nootpad اونا باز کنید .
    شاید روش اول جواب ندهد .
    روش دوم : روش خوبی هستش
    سي‌دي را در درايو سی دی رام خود قرار بدید و سيستم را از روي آن بوت کنید . وقتي Setup ويندوز به قسمت Welcome to Setup رسيد كليد R را براي ورود به Recovery Console بزنيد تا وارد محيط اون که یک محیط شبیه محیط داس است بشید در خط فرمان اون دستور bootcfg /rebuild را بنویسید و كليد Enter را بزنید در این حالت سیستم فایلهای بوت را از داخل سی دی به داخل درایوی که ویندوز اکتیو شما می باشد انتقال میدهد

علت اینکه اورور در مورد فایل autochk میده چیه؟ فایل autochk یک فایل exe هستش که در ابتدای بوت سیستم عامل صحت فایلهای بوت و سیستمی ویندوز را چک می کنه و در صورت بروز مشکل به شما پیغام
    میده .

به نظر من بهترین راه اینه که شما ویندوز خودتون را ریپیر کنید با این کار همه مشکلات سیستم رفع می شود .
    حتی به هیچ یک از داده های شما کوچکترین اسیبی نمی رسد . حتی اگر داده های شما در داخل درایو ویندوز باشد از قبیل برنامه و غیره ... به هیچ عنوان از بین نمی روند . کافی است با یک دیسکت ویندوز دوم خودتون را اکتیو کنید و سپس سی دی ویندوز ( حتما باید همان ویندوز باشد یا ورژن بالاتر از اون ) را درایو سی دی رام قرار دهید و هنگامی که می پرسد ویندوز جدید نصب کند یا ریپیر کنم شما با زدن کلید R ویندوز خودتون را ریپیر می کنید .

( همیشه داشتن چند درایو پرایمری علارقم امنیت زیادی که ایجاد می کند اما متاسفانه مشکلات بسیار زیادی هم ایجاد می کند )

نمی دونم تونستم کامل جوابتون را بدم یا نه

مثل اینکه هیچ کی نمی خواد کمک کنه

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مهدی جون دستت درد نکنه واقعا که عالی بود قربون دستت
    ببخشید در مورد رپیر کردن وقتی من ایکار رو میکنم از من پسورد ادمین رو میخواد و هر چی رو که میزنم قبول نمیکنه علتش چیه؟وباید چی کار کنم؟

قرررررررررررررررررررررررر رررررررررربانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    اصفهان

3 ریجستری ویندوز

سلام
    من وقتی ویندوزم را نصب می کنم بعد از چند روز run از start menu حذف می شه و قتی ctrl+alt+delet رمی زنم پیغام task manager has been disable by your admistor و این هم بگم که ادمینستورم هم فعال
    حالا من چی کار کنم تا دیکه این مشکل ندا شته باشم

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    من وقتی ویندوزم را نصب می کنم بعد از چند روز run از start menu حذف می شه و قتی ctrl+alt+delet رمی زنم پیغام task manager has been disable by your admistor و این هم بگم که ادمینستورم هم فعال
    سلام دوست عزيز

بد نيست ميگفتي كه ويندوزت چيه

آيا ويندوز Xp مال اون شركتهايي كه اونو دستكاري مي كنن مثل MRT يا ... يا اصليه (البته نه اصل اصل)

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

10

مهدی جون دستت درد نکنه واقعا که عالی بود قربون دستت
    ببخشید در مورد رپیر کردن وقتی من ایکار رو میکنم از من پسورد ادمین رو میخواد و هر چی رو که میزنم قبول نمیکنه علتش چیه؟وباید چی کار کنم؟

قرررررررررررررررررررررررر رررررررررربانت

سلام

داخل ویندوز برو

run\control userpasswords2 رو بزن و تو پنجره جدید رو administrator کلیک کن و سپس روی reset password کلیک کن تا پسووردش صفر بشه

امیدوارم مشکلت حل بشه

موفق باشین

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام

سلام دوست عزیز

ویندوزت مشکل داره که این جوری میشه و احتمال بیشترش اینه که یکی از نرم افزارهات ویروس داره و تا اونو نصب میکنی سیستم این طوری میشه

به هر حال راهش اینه

برو gpedit.msc

حالا مسیر زیر رو دنبال کن

user configuration \ administractive template

حالا سمت راست دنبال گزینه ی remove run from start menu بگرد و اون رو یه بار enable و دوباره به حالت not configured برگردون

برای alt+ctrl+delete هم میتونی بری مسیر زیر

user configuration \ administractive template \ system \ alt+ctrl+delete

حالا در سمت راست بگرد دنبال remove task manager و اون رو یه بار enable و دوباره notconfigured کن

مشکلت حل میشه انشاالله

موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hamidkhann's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

سلام
    wordlist درست میگه. شایدم ویروس گرفته سیستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •