اره میدونم چی میگی زد حال میزنه عجیب
اره میدونم چی میگی زد حال میزنه عجیب
Tokyo Godfathers
پدر خوانده های توکیو
(تاریخ عرضه
ژاپن: دسابر 2003
آمریکا : ژانویه2004)
.................
داستان در حول و هوش يه نوزاد ميگرده و اسم فيلم هم اشاره به همين موضوع داره
از کارگردان اين انيميه قبلا --پاپريکا --رو ديده بودم که در همين تاپيک معرفيش کردم
مثل ديگر کارهاي کارگردان اين يکي هم متفاوت بودن خودشو حفظ کرده
زيبا و به ياد ماندني ساخته شده بود
گرافيک جذابی داشت شخصيت پردازي خوب بود و داستان بدي هم نداشت
به هر حال من یکی ار طرفداران انیمه هستم و از دیدن این یکی هم خشم اومد
ضمن اینکه فیلم جایزه ی برتر فستیوال هنرهای تصویری ژاپن رو هم در سال 2003 گرفته
بهش امتیاز 8 از 10 ميدم
......................................
Directed by : Satoshi Kon
Produced by : Masao Maruyama
Masao Takiyama
Shinichi Kobayashi
Taro Maki
Written by : Satoshi Kon
Keiko Nobumoto
Starring : Aya Okamoto
Toru Emori
Yoshiaki Umegaki
Music by : Keiichi Suzuki
Moonriders
.................................
خلاصه ی داستان:
One Christmas eve, three homeless people–Gin (ギン, Gin?), a gruff, middle-aged hobo, Hana (ハナ, Hana?), an okama, and Miyuki (ミユキ, Miyuki?),
a runaway girl–discover an abandoned newborn while searching in some trash for Hana's Christmas present for Miyuki.
Deposited with the baby is a note asking the finder to take good care of the unnamed baby and a bag containing clues to the parent's identity.
Using pictures of the baby's parents and a club's card found in the bag, the trio set out to find the baby's parents, even though Hana wants to keep the baby since it makes him feel like a mother.
Gin, an alcoholic, knows that they can never give the baby a good life and insists that they return it.
Hana eventually agrees and they set off to the address on the card with the baby, whom Hana names Kiyoko (清子, Kiyoko?), "pure child," as Christmas Eve is the purest night of the year.
حواشی :
# In one scene, three women are heard saying "Of course not, of course not!". In Satoshi Kon's TV series Paranoia Agent, the three women star in the episode "ETC" with the same catchphrase.
# There are innumberable recurring instances of the digits 12-25 (i.e., the date of Christmas), such as on license plates, in phone numbers, on taxi meters, and on lottery tickets.
# In one scene, two movie posters are visible one of Millennium Actress and the other of Perfect Blue. Both of the films were directed by Satoshi Kon.
Berserk : دیوانه
جالبه که من هرچی تو این بخش جستجو کردم هیچ کس Anime به خفنی Berserk رو ندیده بود واقعا یکی از بهترین و پرفروشترین Anime هایی که تا الان ساخته شده نه از دید من البته از دید هر کسی که دیده . داستان فوق العاده قوی که از Manga معروف Berserk گرفته شده که البته و متاسفانه تا جلد 11 هستش و هنوزم Manga ش ادامه داره که تا جلد 24-25 هم رسیده واقعا به همه دوستداران Anime پیشنهاد میکنن این یکی رو از دست ندن واقعا داستان گیرایی داره هرچند که در نقطه اوج داستان تموم میشه ولی فوق العادست , بازی هم از رویه اینManga ساخته شده .
Berserk جزو 5 Manga اول animenewsnetwork هست و امتیاز 9.17 رو داره و از IMDB امتیاز فوق العاده 9.1 رو گرفته و نویسنده این Manga اقایه Kentarō Miura در سال 2002 جایزه Culture Award رو بخاطر این داستان گرفت . در ضمن این Anime برای گروه سنیه بزرگ سال (Mature) هست چون صحنه های خشن و کمی جنسی درش هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by Bracket; 29-06-2008 at 22:11.
سلام.
این رو دیدم
" داستان کوسه " ( shark tale ) که توش از صداهای افراد مشهوری نظیر دنیرو ,آنجلینا جولی ,ویل اسمیت و اسکورسیزی استفاده میشه
داستان در مورد ماهی کوچکیه به نام اسکار با صدای ویل اسمیت که زیادی آرمانگرا و بلند پرواز و در این بین یک جمعیت کوسه هم هست که بین اونها یکیشون دوست نداره که عین سایر کوسه ها باشه و .....
خوب کارتون بدی نبود.
من همیشه کارتون ها رو دوست داشتم . به خاطر سادگی و زیبایی و مفاهیم ساده ای که میرسونند که میتونه برای هر گروه سنی و بالاخص کودکان مناسب باشه .
این کارتون به زیبایی کارتون های دیگه ای که دیدم شاید نمیرسید یک دلیلش میتونه این باشه که زیر دریا رو اونجوری نبود که نشون باید میداد .
انگار شهری مثل نیویورک رو آورده بودند زیر دریا .
به هر حال بد نبود . لحظات شادی آور و خنده دار خاص خودش هم داشت.
"اسکار " هم تیکه های خوبی مینداخت
من بهش 6.3 میدم به هر حال .
زیرنویس فارسی کارتون هم بد نبود
دیگه مجبور نشدم زیرنویس انگلیسی بندازم پای فیلم .
جر اینکه مترجم های ما باز هم میتونند بهتر کار کنند و دقت کنند توی ترجمه .
سلام
من تازه اینجا رو پیدا کردم!!!
این رو دیدم. خیلی باحاله. اسکار خیلی خنده دار بود. و من همه ی گفته هاتون رو قبول دارم و اگه میخواستم توضیح بدم باید همینا رو میگفتم!!
امتیاز من بهش 6.21 هست.چون من کارتونهای قشنگتر دیده بودم.![]()
جدی یعنی از گوست این د شل هم سر تره؟جالبه که من هرچی تو این بخش جستجو کردم هیچ کس Anime به خفنی Berserk رو ندیده بود
بد بود ولی خیلی هم آنچنان چنگ بر بیخ گلویمان نینداخت" داستان کوسه " ( shark tale ) که توش از صداهای افراد مشهوری نظیر دنیرو ,آنجلینا جولی ,ویل اسمیت و اسکورسیزی استفاده میشه
توجه کرده بودین که قیافه های دوبلورها هم شبیه شده بود؟داستان کوسه " ( shark tale ) که توش از صداهای افراد مشهوری نظیر دنیرو ,آنجلینا جولی ,ویل اسمیت و اسکورسیزی استفاده میشه
Berserk رو من دیدم فیلم در مورد یه پسر یاغی هست که به یه ګروه راه زن فکر کنم ملحق میشه و شروع به جنګ به حاکم ها ی مختلف میکنن داستانش رو درست نمی دونم هفت هشت قسمت بیشتر نیګا نکردم
زیاد به فیلم ګست این د شل شبیه نیست البته اګه ګست این دی شل همونی باشه که من دیدم
بهترین انایم هایی که من دیدم و تا اخر دنبالشون کردم death note و elfen lied بودن
death note رو به کسایی که از فیلم های شرلوک هلمز خوششون میاد پشنهاد می کنم از این لحاظ بی نظیر هستش
elfen lied هم به بچه های توصیه نمیشه ، این فیلم داستان قشنګی داره
Ice Age
در مورد چندتا گرگه که میخوان یه بچه رو از یه قبیله توی قطب بدزدن. جایی که قراره عصر یخبندان بیاد. و دو تا تقریبا دوست جلوشون وای میسن که یکیشون یه ( از این فیلم بزرگا الان اسمش یادم نیست متاسفانه!!) . یکیشونم یه موجود کوچیکتره.
قبلا هم دیده بودمش امتیازم بهش 7.12 هست.
Last edited by frnsh; 17-07-2008 at 11:40.
تام و جری !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)