خوشبختانه انگار بحث تموم شد چون یه روز از آخرین پست تاپیک میگذره
متالیکا جان خوب شد دیگه ادامه ندادید اینجا عاشق سینه چاک ایرانسل زیاده
خوشبختانه انگار بحث تموم شد چون یه روز از آخرین پست تاپیک میگذره
متالیکا جان خوب شد دیگه ادامه ندادید اینجا عاشق سینه چاک ایرانسل زیاده
اینقدر تو این تاپیک گفتین سر آدم کلاه میره که گرمم شد ... برم کولر روشن کنم اونم از نوع گازیش .... راستی کدوم مارک بهتره .... ایرانی یا خارجی .... یه وقت کلاه سرم نذارن ...
می دانید من فکر می کنم هر کس از دید خودش به مسئله نگاه کرد . یکی خونشون خوب انتن می داد می گفت ایرانسل خوبه یکی آنتن نمی داد می گفت بده اما من ندیدم کسی به صورت کارشناسی به مسئله نگاه کنه.
خلاصه اگر خواستید درباره ایرانسل نظر بدین قیمتش را هم نگاه کنین . قیمت این کارت خیلی پایین تر از همراه اوله پس نباید فکر کنیم بهترین خط دنیاست.
رسیدیم سر خونه اول !!!!
پس به این نتیجه میرسیم که هر چه قدر سیم کارت گران تر باشه، آنتن دهی و خدمات آن بهتر است، در زیر فهرست سیم کارت ها به ترتیت رتبه قرار دارد :
سیم کارت دولتی کد 1
سیم کارت دولتی کد 2
سیم کارت دولتی کد 3
سیم کارت دولتی کد 5
سیم کارت دولتی کد 6
سیم کارت دولتی کد 4
سیم کارت دولتی کد 7
سیم کارت دولتی کد 8
سیم کارت دائمی ایرانسل
سیم کارت تالیا
سیم کارت دولتی اعتباری
سیم کارت اعتباری ایرانسل
سیم کارت اسپادان (اپراتور اصفهان)
سیم کارت پیام رسان ایرانسل
سیم کارت هدیه ایرانسل
شرط میبندم 90 درصد مردم ایران همینطوری فکر میکنن !!
متاسفانه راست میگی امیدوارم یواش یواش عقلامون از چشامون بیاد بیرون!!
چه تفسیر جالبی داشت از این تاپیک... اولش فکر کردم همینطوری یه تفسیری کردی برای خودت اما آخر پستت رو که خوندم فهمیدم همچین زیاد هم بی هدف نبوده !!!
در ضمن عذرخواهی من معنیش این نبود که دارم از موضعم عقب میشینم . بعضی ها احساس کردن که بهشون توهین شده و منم منظورم این بود اگر کسی احساس کرد از جانب من بهش توهینی شده من معذرت خواهی میکنم.
خوب اینم از کلکهای اقتصاده دیگه. سهامدار دولتی ولی شرکت خصوصی .... جالبه![]()
فکر نکنم زیاد از نظر قیمت با هم تفاوت داشته باشن. قیمت سیم کارت دائمی ایرانسل 150 تومانه و همراه اول 288 تومان. و اعتباری ایرانسل هم 29 تومانه و اعتباری همراه اول 34 تومان... البته قیمت ها رو نمیدونم درست گفتم یا نه اما همین حول حوشه ...
این دو جمله چه ربطی بهم داشت من که نفهمیدم .. ( ادبیاتم اون قدیما بهتر بود )
من هنوز هستم و دارم همه پستها رو میخونم . قربون دوست عزیزم M.etallic.A برم من . قصد بدی نداشتم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)