سلام
forum.p30world.com/showthread.php?t=240923
سلام
forum.p30world.com/showthread.php?t=240923
سلام
اول بگم اين تاپيك خيلي از مشكلات منو حل كرد و از همه تشكر مي كنم
من يه مشكل دارم وقتي اطلاعات داخل ديتابيسمو با insert اضافه ميكنم و مجددا اونو تو datagridview ميريزم اطلاعات قبلي رو هم نشون ميده و تكرار مي كنه
ممنون ميشم جواب بدين
سلام
ضمن تبریک عضویت شما ...من يه مشكل دارم وقتي اطلاعات داخل ديتابيسمو با insert اضافه ميكنم و مجددا اونو تو datagridview ميريزم اطلاعات قبلي رو هم نشون ميده و تكرار مي كنه
من مطمئن نیستم منظورتان را متوجه شده باشم ولی اگر دیتای تکراری در گرایدتان دارید که نباید باشد، حتماً قبل از اجرای متد Fill توسط شی DataAdapter جهت پر کردن DataSet یک فرمان پاک کردن محتویات فعلی DataSet را هم اضافه کنید.
datasetname.Clear
سلام وقتي من اطلاعات جديد را با textbox وارد ديتابيسم ميكنم و دوباره اطلاعات رو از ديتا بيسم ميخونم كه روي grid viewببينم چون از قبل روي اون اطلاعات هست ادامه همونا يك بار ديگه اطلاعاتمو اضافه ميكونه من ديتا ست رو هم خالي كردم و جدول رو هم رفرش كردم ولي جدولو خالي كرد و ديگه پر نمي كنه
سلام
جایی در کد نویسی اشتباهی دارید و باید کدتان را اینجا درج کنید تا شاید بتوان ایرادش را پیدا کرد.من ديتا ست رو هم خالي كردم و جدول رو هم رفرش كردم ولي جدولو خالي كرد و ديگه پر نمي كنه
سلام من نميخواستم مزاحمت ايجاد كنم
ببينيد من ميخوام يه برنامه اي بنويسم كه اول يه فرم نشون بده كه اطلاعات داخل ديتابيس رو تو يه ديتاويو نشون بده كه براي اين كار مشكلي ندارم ولي ميخوام توي يه سري comboboxگزينه ها رو انتخاب كنم اين ديتاويو آماده دريافت اطلاعات بشه كه با زدن دكمه save اطلاعات وارد شده كه مقدار عددي هم توش وجود داره بره تو ديتا بيس ذخيره بشه اگه ميشه يه راهنمايي بكنين خيلي خيلي ممنون ميشم چون من تازه كارم و صفر كيلومتر![]()
سلام
متاسفانه من متوجه منظورتان نشدم، دقیق تر و شفاف تر توضیح دهید.نوشته شده توسط smail_talashe
برای نمایش اطلاعات در گراید میتوانید از DataSet و متد Fill از DataAdapter استفاده کنید.
برای ذخیره اطلاعات تغییر کرده و ویرایش شده در گراید هم باید از متد Update از یک DataAdapter مناسب (با توجه به سادگی، ترجیحاً TypedDataAdapter همراه TypedDataSet) استفاده کنید.
با سلام
ایا روش اتصال سی شارپ معمولی هم به همین صورت که گفتید ؟اگر نه لطفا بگید چه جوریه خیلی فوری!با تشکر
سلام
سوالتان کمی کلی است.ایا روش اتصال سی شارپ معمولی هم به همین صورت که گفتید؟
در کلیه موارد از Connection برای برقراری ارتباط با دیتابیس استفاده میشود.
سپس به صورت مستقیم و پایه ای میتوان اطلاعات را با Command و DataReader خواند یا نوشت.
در مرحله بالاتر برای سادگی و سرعت کدنویسی میتوان از DataSet+DataAdapter یا EntityDataModel استفاده کرد.
پیشنهاد میکنم برای آشنایی بیشتر با امکانات ADO.Net کتابی با همین عنوان تهیه و مطالعه کنید.
این چند سمپل هم هر کدام در مورد نوعی کار با ADO.Net و دیتابیس است و شاید نهوه استفاده از کلاسهای ADO.Net رات برایتان روشن تر کند:
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1004814807
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1002781357
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1000198547
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1001372507
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1002435777
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1001498227
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1003425737
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1000503617
موفق باشید.
سلام
ببخشيد اگر بخواهيم نتيجه select داخل يك متغير بريزيم بايد چكار كرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)