تازه ميشه فيلم هاي بازي رو جدا كرد ؟ يعني بشه به صورت كليپ نگاهش كرد.
بازي Stronghold Legends
خيلي لنگشم
تازه ميشه فيلم هاي بازي رو جدا كرد ؟ يعني بشه به صورت كليپ نگاهش كرد.
بازي Stronghold Legends
خيلي لنگشم
دوستان یه مپ جدید آپلود کردم می تونید توی تاپیک زیر اونو دانلود کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گفتم بهتره یه تاپیک رو کلا به نقشه ها اختصاص بدم که وقتی کسی می خواد نقشه ها رو دانلود کنه بین این همه پست سردرگم نشه
اگه کسی نقشه خاصی توی ذهنش هست یا لازم داره می تونه بگه تا طراحی کنم scenario یا multiplayer فرقی نداره هر دو نوع رو به صورت حرفه ای طراحی می کنم
2 تا نقشه جدید آپلود کردم می تونید توی لینک زیر دانلود کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوست عزيز
لطفا در مورد نحوه درست كر دن نقشه راهنمايي بكنيد راستش نقشه رو درست مي كنم(Stronghold 2 Farsi Edition) ولي درموقع بازي كردن كه نقشه رو لود مي كنم كسي كاري نمي كنه وعملا بازي اتفاق نمي افته اگه براتون ممكنه درمورد درست كردن نقشه و چگونه بتونيم در بازي از ش استفاده بكنيم راهنما يي بكنيد. با تشكر![]()
دربازي Stronghold 2 Farsi Edition'] در قسمتي كه قلعه سرويليام در اختيار ما قرار گرفته وبايد رضايت مردمش رو جلب كنم و اقتداروبه 300 برسونيم !متاسفانه موفق نميشم يعني زماني كه براي اين كار در اختياردارم زود تموم ميشه ؟
[اين مباشرمون هم توصيه هايي مانند درست كردن كليسا برگزاري ميهماني و رقص و... ميده ؟
[لطفا راهنمايي بكنيد:
1- چطوري در مدت زماني كه معين شده اقتدار رو به 300 برسونم؟ البته غذارا تا آخر زياد مي كنم -به مردم تا آخر رشوه ميدم از اسباب رضايت مجسمه سيرك و كليسا و ميكده و... استفاده مي كنم ولي تا 49 بيشتر بالا نميره؟
2- براي برگزاري ميهماني چيكار بايد بكنم؟
با تشكر
Last edited by parya_shilan; 25-10-2008 at 21:42.
من بازی Stronghold Crusader رو تازه گرفتم
چرا مردم توی بازی زود می میرن؟ چیکار باید کرد؟ تا دنیا میان میمیرن و دیگه کسی نیست کار کنه.
versione 1.0.0.1
حتما جای زیادی واسه کار کردن مردم زدی یا سرباز زیادی زدی که دیده مردم نیاد در ضمن اگه خونه نزنی باز هم مردم نمیاد
وااای واقعا ممنون
این بازی قلعه از بازی های مورد علاقه منه.البته کمی قدیمی شده ولی چه میشه کرد![]()
نسخه ی جدید بازی یکمی متنوع تر شده البته به جز اون قسمتی که خود به خود سرباز در می یاد !
پیشنهاد میکنم بازی کنید بازی یکمی هم شبیه LorD of the RingS :TbfmE شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)