اگه نقشه ی راههای ایران رو براn95 میخوای باید یه چیزی حدود 30 هزار بخری.این map loader تا هیچ گلی به سر ما ایرانی ها نزده.
اگه نقشه ی راههای ایران رو براn95 میخوای باید یه چیزی حدود 30 هزار بخری.این map loader تا هیچ گلی به سر ما ایرانی ها نزده.
چه چیزی رو باید بخرم میشه بیشتر توضیح بدی ممنون
![]()
برو اینجا همه چی رو می فهمی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلوم راستی گسی نمیدونه با چه نرم افزاری میشه فلش n95 تبدیل کرد به چراغ قوه
راستی هرکی خواست عکسو فیلمو صدارو تو n95 هایدن کنه میتونه از این نرم افزار استفاده کنه کارش عالیه
y browser.sis
من maploader 1 داونلود کردم و نقشه ایران هم ریختم. واقعا نقشه بدرد نخوریه. فقط چندتا از جاده های اصلی کشور رو داره. پشیمون که شدم رفتم از Map loader 1.3 خوده نوکیا استفاده کنم (نقشه ایران نیست توش ولی واسه بقیه کشورها هست) دیگه اونم error میده و میگه map data in your device is not compatible ... حالا نه نقشه درست حسابی ایران را دارم و نه میتونم نقشه های کشورهای دیگرو داونلود کنم. اگر میتوید کمک کنید که چکار کنم . maploader 1.3 را هم میتونید از تو سایت نوکیا به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داونلود کنید. اگر بتونید کمکم کنید ممنون میشم.با تشکر
سلام دوستان خسته نباشید
میشه یکی لطف کنه یه آموزش کامل و ساده بزاره تا همه بتونن این کار رو بکنن
در ضمن اگر میشه لطف کنین و فایل ها و نرم افزار های مورد لزوم رو توی همین p30world خودمون آپ کنین تا بتونیم به راحتی دان کنیم
باز هم ممنون از لطفتون
منتظرم و بابای تا بعدهااااااااااااااااااااا اا
آقا نبود منتظیریم ها
بی خیال شو اصلا نقشش بدرد نمی خوره ....... پشیمون شدم دانلود کردم ...
با سلام خدمت مديران گرامي
من گوشي ان 95 را با نرم افزار مپ دانلودر ميخواستم نقشه ايران را اضافه كنم پس از اتمام دانلود علاوه بر اينكه نقشه ايران اضافه نشده بقيه نقشه هاي نوكيا مپ هم پاك شدن و وقتي روي نقشه زوم ميكنم كيفيت كره زمين كه ظاهر ميشه خيلي بد شده لطفا بگين چيكار كنم آيا برنامه اي براي بازگرداندن به حالت اول هست ؟اگه هست لطف كنين ممنون ميشم
این تاپیک واسه شیشصد سال پیشه...از کجا درش آوردین؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)