تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 17 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 166

نام تاپيک: تمامي مسائل و سوالات در مورد Call Of Duty فقط در اينجا ##

داره خودمونی میشه saman_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Mars

پيش فرض

دوستان من قبلا Call of Duty 2 رو بازی کرده بودم و با روند کار اشنام. همه این کارهایی رو که شما میگید من انجام دادم ولی عملی نشد. نمیدونم شاید قبلش باید کار دیگه ای انجام میدادم که ندادم. من خیلی کم برام پیش میاد که تو یه جای بازی گیر کنم. این اولین باره. لطفا بیشتر راهنمایی کنید. حتما شما نمیدونید من دقیقا کجا رو میگم. توی اون مرحله یه گلخونه هم داشت.

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

دوستان من قبلا Call of Duty 2 رو بازی کرده بودم و با روند کار اشنام. همه این کارهایی رو که شما میگید من انجام دادم ولی عملی نشد. نمیدونم شاید قبلش باید کار دیگه ای انجام میدادم که ندادم. من خیلی کم برام پیش میاد که تو یه جای بازی گیر کنم. این اولین باره. لطفا بیشتر راهنمایی کنید. حتما شما نمیدونید من دقیقا کجا رو میگم. توی اون مرحله یه گلخونه هم داشت.
    راست كليك رو بزن و نگه دار
    F رو بزن و زوم كن روش و با چپ شليك كن
    اين كه كار سختي نيست !!!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Mars

پيش فرض

راست كليك رو بزن و نگه دار
    F رو بزن و زوم كن روش و با چپ شليك كن
    اين كه كار سختي نيست !!!
    دوست من ،این کاری که تو میگی مال یه مرحله قبله که اون اسلحه روی تانک قفل میشد. ولی مشکل من با این هلیکوپتره که هی داره رو هوا میچرخه، اصلا نمیشه روش قفل کرد. اصلا اون اسلحه این کار رو انجام نمیده ، و حتی قابلیت زوم کردن هم نداره. من ده بار کلید F رو فشار دادم ، همه اون کارهایی که تو گفتی رو کردم. به خدا نشد. جون من یه کاریش بکن برام. چند روزه که همون جا گیر کردم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Mars

پيش فرض

راستی یادم رفته بود بگم . یه علامت مثل نارنجک درست وسط صفحه بازی هست. اون رو هم نمیدونم برای چیه. Please Help me
    Last edited by saman_k2; 11-03-2008 at 01:47.

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

دوست من ،این کاری که تو میگی مال یه مرحله قبله که اون اسلحه روی تانک قفل میشد. ولی مشکل من با این هلیکوپتره که هی داره رو هوا میچرخه، اصلا نمیشه روش قفل کرد. اصلا اون اسلحه این کار رو انجام نمیده ، و حتی قابلیت زوم کردن هم نداره. من ده بار کلید F رو فشار دادم ، همه اون کارهایی که تو گفتی رو کردم. به خدا نشد. جون من یه کاریش بکن برام. چند روزه که همون جا گیر کردم.
    كليك چپ رو داشته باش اصلا يه عكس از مرحله بزار ببينيم چي ميگي جيگر با تنقگ هلي كوپترو بزن اگر هم نشد تو ميگي جلوت هلي كوپتره؟ اگه جلوتو اون ادم هايي كه جلوت هستو بكش با هلي كوپتر كاري نداشته باشه !!
    راستی یادم رفته بود بگم . یه علامت مثل نارنجک درست وسط صفحه بازی هست. اون رو هم نمیدونم برای چیه. Please Help me
    علامت نارنجك يعني فرار

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Mars

پيش فرض

سلام دوست من. اولا من همهء اون عربهای تروریست رو کشتم. هیچ دشمنی زنده نمونده. دوماً : اون علامت همیشه روی صفحه هست ، پس یعنی همیشه باید فرار کنم ؟ اون علامت بیشتر شبیه یه بمب میمونه که سرش یه ----- داره، 3 : من با اسلحه معمولی خیلی به اون هلیکوپتر شلیک کردم ،ولی نامرد از بین نمیره!! 4: من از اون قسمت عکس گرفتم ولی نمی دونم چطوری باید بیارمش تو فروم. 5: من این مرحله رو از اول با ترینر شروع کردم، البته آخرین بار بدون ترینر هم امتحانش کردم ، به نظرت مشکل از اونجا نمیتونه باشه؟
    دوستان عزیز هر کسی هر چقدر که بلده راهنماییم کنه، جبران میکنم. یواش یواش دارم از ادامه بازی بی خیال میشم.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

سلام دوست من. اولا من همهء اون عربهای تروریست رو کشتم. هیچ دشمنی زنده نمونده. دوماً : اون علامت همیشه روی صفحه هست ، پس یعنی همیشه باید فرار کنم ؟ اون علامت بیشتر شبیه یه بمب میمونه که سرش یه ----- داره، 3 : من با اسلحه معمولی خیلی به اون هلیکوپتر شلیک کردم ،ولی نامرد از بین نمیره!! 4: من از اون قسمت عکس گرفتم ولی نمی دونم چطوری باید بیارمش تو فروم. 5: من این مرحله رو از اول با ترینر شروع کردم، البته آخرین بار بدون ترینر هم امتحانش کردم ، به نظرت مشکل از اونجا نمیتونه باشه؟
    دوستان عزیز هر کسی هر چقدر که بلده راهنماییم کنه، جبران میکنم. یواش یواش دارم از ادامه بازی بی خیال میشم.
    دوست عزيز ميشه بگيد كدوم نسخه رو داري بازي مي كني

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Mars

پيش فرض

دوست عزيز ميشه بگيد كدوم نسخه رو داري بازي مي كني
    Call of Duty 4 - Modern Warfare
    نسخه کامل بازیه
    من یک بار دیگه هم اون قسمت رو از اول شروع کردم ولی تا به اونجا رسیدم باز هم شد همون.

به نظر شما ممکنه ایراد از بازی باشه، مثلا یکی از فایلهای بازی ناقص باشه ؟
    البته قبل از این مشکلی نداشت.
    دیگه دارم دیوونه میشم.
    Last edited by saman_k2; 14-03-2008 at 00:38.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Mars

پيش فرض

با سلام.از اینکه دوستان رو به زحمت انداختم معذرت میخواهم. الحمدلله مشکل من حل شد و اون اسلحه لعنتی شلیک کرد. به نظر من این مشکل بخاطر استفاده از ترینر بوجود اومده اود. این دفعه بدون ترینر از اول شروع کردم،مشکل حل شد.
    دوستان عزیز خیلی باحالید.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

با سلام.از اینکه دوستان رو به زحمت انداختم معذرت میخواهم. الحمدلله مشکل من حل شد و اون اسلحه لعنتی شلیک کرد. به نظر من این مشکل بخاطر استفاده از ترینر بوجود اومده اود. این دفعه بدون ترینر از اول شروع کردم،مشکل حل شد.
    دوستان عزیز خیلی باحالید.
    دوست عزيز من كه قبلا به شما گفتم
    بهتره از ترينر استفاده نكنيد
    با ترينر اصلا لذتي نداره
    COD4 خوبيش به اينه كه با هيجان بازيش كني كه البته با ترينر چنين مشكلاتي هم پيش مياد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •